• De TC breidt uit!

    De afgelopen jaren heeft Focus ‘07 telkens kleine stapjes gemaakt als het gaat om het uitbreiden van ons kader. Dit is hard nodig omdat we als vereniging blijven groeien. Ook zijn wij binnen de TC van mening dat hoe meer mensen we binnen het kader hebben, hoe beter we de spelers van Focus ‘07 kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Kortom we kunnen de kwaliteit van de jeugdopleiding van Focus ’07 verbeteren. De TC van Focus ’07 zou de TC niet zijn als ze een kans op het verbeteren van de jeugdopleiding laten liggen.

    De afgelopen periode zijn we dan ook druk bezig geweest om te kijken naar de structuur binnen de TC en de mogelijkheden om het aantal TC leden uit te breiden van momenteel 3 leden (Barend van Nuijsenborgh, Moes Dahri en Joey Hoffmans) naar 8 a 10 leden. Hierbij hebben we eerst een ideaalplaatje geschetst waarbij we de nieuwe structuur en de ‘functies’ uitgetekend hebben. Dit hebben we als basis genomen om te zoeken naar nieuwe personen die de TC zouden kunnen versterken. En wij kunnen melden dat we hier aardig in geslaagd zijn.

    Benieuwd wie er komend seizoen een plekje aan de TC-tafel heeft en wat deze persoon gaat doen? … Hou het nieuws in de gaten..
    #STAYHOMESTAYSAFE