• Blamage voor eerste elftal

  Met de beste bedoelingen ging ons eerste elftal naar Zeist om het op te nemen tegen de onderste van de lijst, FZO. Des te groter was de teleurstelling dat we ons lieten overklassen door de thuisploeg. Binnen 39 minuten keken we al tegen een 4-0 achterstand aan. Na rust scoorde FZO nog eens tweemaal, zodat er een niet verwachte 6-0 nederlaag op het scorebord kwam te staan.

  Met dit resultaat moet ons eerste elftal zich zorgen gaan maken over degradatie. Het is maar goed dat ons team in het begin van het seizoen zo veel punten heeft vergaard. Wat er met de spelers van dit elftal aan de hand is kon ook trainer Raymond Graanoogst niet anders onder woorden brengen dan: "Zij hadden een echte offday".

  We hopen dat het tij keert en het de volgende wedstrijden beter gaat. Komende zaterdag staat ons een zware wedstrijd te wachten bij één van de kampioenskandidaten, VVZ ’49. Hopelijk kunnen onze spelers zaterdag voor een verrassing zorgen. Degradatie zou geen beloning zijn voor de scheidende trainer, die de ploeg tweemaal aan een periodetitel heeft geholpen.

  De uitslagen:
  FZO - Focus ’07 6-0
  Hees - DVSU 2-0
  Houten - DEV Doorn 3-0

  Het programma:
  Candia ’66 - DVSU
  Jonathan - Houten
  VVZ ’49 - Focus ‘07
  Veenendaal - DOSC
  CDW - FC Oudewater
  Bunnik ’73 - FZO
  DEV Doorn - Hees