• Bekende YouTubers komen naar Culemborg!

  Op woensdag 19 juni a.s. om 19.30 uur wordt er een bijzondere wedstrijd gespeeld op het complex van CVV Vriendenschaar aan de Pinksterbloem te Culemborg. De Culemborg Legends, een samengesteld team van CVV Vriendenschaar- en Focus ’07 -coryfeeën, nemen het dan op tegen de Creators FC, het officiële voetbalteam met bekende Nederlandse YouTubers.

  De wedstrijd zal onder leiding staan van eredivisie-scheidsrechter Jeroen van Manschot. Na afloop van de wedstrijd is er voor alle bezoekers gelegenheid tot het nemen van foto’s, het maken van video’s en het verzamelen van handtekeningen.

  De opbrengsten van de avond, onder andere uit de kaartverkoop, zullen geheel ten goede komen aan Stichting Heartbeat (http://stichtingheartbeat.nl). Stichting Heartbeat zet zich in voor gezinnen met een jonge hartpatiënt, door het organiseren van vakanties, waar nodig met verlenen van zorg, en van eendaagse activiteiten waarin plezier en ontspanning altijd de uitgangspunten zijn.

  Voor het bijwonen van deze bijzondere wedstrijd moet iedereen toegang betalen, dus ook als men lid is van Vriendenschaar of Focus ‘07. De kaarten kosten €5,- per stuk. Toegangskaarten zijn in eerste instantie te koop via jeugdteams van Vriendenschaar en Focus ‘07. Ná 25 mei kunnen kaarten ook online gekocht worden (nadere informatie hierover volgt). Op de avond zelf kunnen er ook aan de kassa bij de hoofdingang van Vriendenschaar nog kaarten gekocht worden.

  De twee jeugdteams die de meeste kaarten verkopen vóór 25 mei, mogen met de line-up meelopen. Daarnaast winnen twee spelers, die individueel de meeste kaarten verkopen, een VIP-arrangement. Dit bestaat uit het bezoeken van de kleedkamer van de YouTubers, het meedoen aan de warming-up en het mogen zitten op de reservebank tijdens de wedstrijd. Dus zorg dat je veel kaarten verkoopt!

  Zet 19 juni in je agenda, want dit wil je niet missen!

  Namens het bestuur,
  Sandra Coenmans