• Bedankt voor de samenwerking

  Allereerst wil ik iedereen een heel mooi, gezond en sportief 2019 toewensen!

  Na 1,5 jaar moet ik helaas mijn functie van bestuurssecretaris neerleggen. Het afgelopen jaar ben ik meer uren bij mijn werkgever gaan werken, waardoor ik minder tijd voor Focus beschikbaar heb. Daarnaast kamp ik al bijna 1,5 jaar met een rugblessure waarvan ik in het dagelijkse leven veel hinder ondervind. Om het herstel hiervan te bevorderen ben ik genoodzaakt het rustiger aan te gaan doen.

  Helaas is er nog geen nieuwe secretaris gevonden. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie of weet je iemand die hier heel geschikt voor zou zijn, dan kan informatie worden opgevraagd via secretaris@focus07.nl of kan contact worden opgenomen met één van de bestuursleden.

  Ik heb mijn werk voor Focus met veel plezier gedaan en zal op de achtergrond nog wat hand- en spandiensten verrichten. Ook zal ik zodra mijn rug het toelaat af en toe een wedstrijd fluiten. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. We komen elkaar ongetwijfeld nog tegen langs of op de velden.

   

  Hartelijke groet,

  Diane Puddu