Voetbalschool wintercyclus

Na twee succesvolle periodes van de voetbalschool Football For You gaan we na het winterreces weer verder. Vanaf zondag 23 januari 2022 gaat de wintercyclus van de voetbalschool weer van start.

Football For You richt zich met de voetbalschool op het verbeteren van de techniek, het stimuleren van het maken van eigen keuzes en het verbeteren van de voetbalskills van kinderen. Football For You is een organisatie die staat voor ontwikkeling en dit zullen we dan ook meebrengen naar Focus’07. Bij de voetbalschool zal gebruik gemaakt worden van o.a. trainers van Focus’07 om ook deze verder te ontwikkelen. Hierdoor heeft de voetbalschool een herkenbaar gezicht binnen de vereniging.

De voetbalschool zal per 23 januari 2022 weer van start gaan en alleen op zondag plaatsvinden. De trainingen starten om 10.00 en zullen eindigen om ongeveer 11:15

Vanaf de tweede cyclus van de voetbalsschool is er individuele training aan de trainingen van de voetbalschool toegevoegd. Hierin gaan we aan de slag met de persoonlijke doelen van het individu.

De wintercyclus loopt vanaf zondag 23 januari t/m 27 maart 2020. De kosten hiervan zijn €125,00 per persoon voor 10 trainingen voor leden van Focus’07 (Niet leden betalen een bedrag van €150,00).

Heb je eerder deelgenomen aan de najaarscyclus van de voetbalschool, dan ontvangt u geheel gratis een kledingpakket bij verlenging van het traject. Mocht u nog niet eerder deelgenomen hebben aan de voetbalschool kunt u er voor kiezen om een kledingpakket aan te schaffen tegen een meerprijs van € 50,00.

Wil jij investeren in jezelf, jezelf blijven ontwikkelen en ben je op zoek naar uitdagende trainingen?
Schrijf je zelf dan snel in voor de wintercyclus van de voetbalschool door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijfformulier football for you wintercyclus


Contactgevens ouder(s)/voogd

Ondergetekende geeft wel / geen toestemming om beeldmateriaal (foto’s en film) van betreffende lid te gebruiken op de website, social media en overige publicaties.


Lidmaatschap voetbalvereniging:
Is er sprake van een actief lidmaatschap bij een voetbalvereniging?


Soort lidmaatschap:
o 10 trainingen wintercyclus, kosten totaal €125,00 (Voor niet leden van Focus’07 € 150,00)


Kleding
Was er sprake van deelname aan de najaarscyclus van 2021? 


Zo nee, wenst u tegen meerprijs van € 50,00 een kledingpakket aan te schaffen?


Betaling:
De kosten dienen uiterlijk vóór 21 januari 2022 te worden voldaan.
Betaling aan rekeningnummer NL06 RABO 0364 6276 03
ten name van Football For You
onder vermelding van wintercyclus2021 + naam kind.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!