Focus doen we samen

Focus doen we samen!

Focus League 24 okt Onderlinge wedstrijden 31 okt2de ronde oefenwedstrijden 14 nov Vriendjes en vriendinnetjes 21 nov3de ronde oefenwedstrijden 28 nov

Afgelopen maandag 14 december hebben we helaas moeten vernemen dat de regelgeving rondom het Covid-19 virus nog verder zijn aangescherpt. Gelukkig was er tijdens de toespraak van Mark Rutte 1 lichtpuntje. Er mag nog gevoetbald worden door de jeugd. Daarom hebben wij (de Focusdoenwesamen commissie), met de aangescherpte coronaregelgeving in ogenschouw houdende, een programma gemaakt voor de komende weken waarin we weer tal van voetbalevenementen zullen organiseren. Dit zodat de jeugd van Focus’07 toch kan blijven voetballen.

Voetballen binnen tijdsblokken
Voorheen werd er gevoetbald in vaste tijdsblokken. Hoewel onderstaande tijdsblokken nog steeds de basis vormt, kan hier soms van afgeweken worden. Dit omdat we rekening willen kunnen houden met de aangescherpte corona regelgeving. Het kan dus zijn dat er van deze tijden afgeweken wordt om bijvoorbeeld het aantal mensen op het sportpark wat naar beneden te halen. Wij zullen wekelijks via de website, de sociale kanalen en de teamleiders communiceren wat er te doen is en in welke tijdsblokken.

Zaterdag 09:00-11:00

Zaterdag 12:00-14:00

Zaterdag 14:30-17:00

Alle O8 teams

Alle O11 teams

Alle O14 teams

Alle O9 teams

Alle O12 teams

Alle O15 teams

Alle O10 teams

Alle O13 teams

Alle O16 teams

 

 

Alle O17 teams

Speelkalender en evenementen
Er is een speelkalender gemaakt tot aan de half januari. In deze kalender is wederom ruimte voor evenementen en onderlinge wedstrijden. Let wel, deze worden georganiseerd door Focus’07. Afhankelijk van de ontwikkelingen en daarmee samenhangende maatregelen rondom Covid-19 zullen wij rond de jaarwisseling beslissen of we de kalender verder het nieuwe jaar intrekken of niet.

Datum

O8 t/m O10

O11 t/m O13

O14 t/m O17

19 december 2020

Kerstballentoernooi

Kerstballentoernooi

Eigen initiatief

30 december 2020

Oliebollentoernooi

Oliebollentoernooi

Eigen initiatief

2 januari 2021

Nieuwjaars instuif

Nieuwjaars instuif

Eigen initiatief

9 januari 2021

1e onderlinge speelronde 2021

1e onderlinge speelronde 2021

1e onderlinge speelronde 2021

In de week van het betreffende evenement delen wij,  via de Focuskanalen en via de trainers/leiders de benodigde informatie met betrekking tot het evenement. Dit doen wij op maandag of dinsdag.  Hou de Focus kanalen dus in de gaten!

Wil jij ons helpen?
Samen met ouders, leiders en trainers willen we de handschoen oppakken om onze kinderen lekker te laten voetballen op zaterdag. In de eerste periode is dit geweldig opgepakt. Jullie hulp en steun blijft van essentieel belang in de komende periode. Wil je, op welk vlak dan ook, ondersteunen of hier meer informatie over ontvangen, mail dan naar focusleague@focus07.nl.  Je kunt dit ook bij de leider of trainer van je eigen team aangeven.

Tot slot
Ondanks alle Covid maatregelen proberen we er een leuke tijd van te maken. Doel is om van elk weekend een feestje te maken op voetbalgebied voor onze (jeugd)leden. Nogmaals, dit kan alleen SAMEN met leden, trainers, leiders, ouders, familieleden en andere vrijwilligers. Wij rekenen op jullie!

Steun je club! Samen zijn we Focus’07!

Focus-Corona-DoenweSamen.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!