Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus 1 speelt nacompetitie

30 mei 2023 13:00

Stef en Michel starten deze zoveelste finale van dit seizoen met Thimo, Matti, Christiaan, Daan, Seppe, Rens, Stijn, Glenn, Raúl, Yves en Bram.

Wissels; Jordan, Mark, Bastiaan, Sjoerd, Mitchell, Joey en Wouter.

Bram viert zijn dertigste verjaardag vandaag en we wensen hem een mooie verjaardag en drie punten. Afhankelijk van ons eigen resultaat en die van andere verenigingen om ons heen op de ranglijst kan deze finale om nacompetitie voor promotie of degradatie gaan.

Na 10 seconden Bram op de paal, Rens zet daarna voor en de 1-0 valt zomaar bij de 2e paal binnen. Wat een start. Reeks enorme kansen voor Focus’07's recht voor de goal van DWSM. Met de moed der wanhoop verdedigd. Op de 10e minuut schiet Seppe de 2-0 rechtstreeks uit een vrije bal rand 16 binnen. Op 15 Rens op Raúl, door op Bram prachtig maar voorzet te hard en hoog. Meteen daarna Raúl vrij op de 16, schot geblokt maar Bram tikt de afgevallen bal binnen. 3-0. Drinkpauze is even nodig gezien de warmte. Meteen geeft Christiaan op Raúl op links, voorzet en 4-0 Bram. Even lijkt het tempo er een beetje uit tot Seppe ineens vrij komt in de 16 maar de keeper stopt. Op slag van rust maakt Glenn de 5-0 op een voorzet van Daan.

Ongewijzigd starten we de tweede helft. Op '49 is ineens DWSM door op links maar Thimo redt stijlvol. Bram pikt op op het middenveld, slalomt door de verdediging, passeert de keeper en scoort, vanuit een moeilijke hoek de 6-0. Bastiaan komt na 55 minuten voor Raúl. Weer een hattrick voor deze topspits en één wedstrijd bal verdiend. Seppe bribbt lang rand 16, zet Bastiaan aan het werk die schiet. Keeper stopt
Maar wie staat daar, Bram voor zijn vierde. Dan komen Joey, Sjoerd en Wouter voor Yves, Seppe en Rens. Op '70 bijna Joey met een kopbal. Even een verslapping maar Thimo weigert te capituleren. Dan Bastiaan op Sjoerd, terug op Bastiaan, lobje over de keeper en 8-0. Mark komt voor Daan voor de laatste 10 minuten. Stijn lang op Bram en, u raad het al, zijn 5e en 9-0. Dan Bram een goede aanname, blijft goed komen, voorzet en Wouter met 10-0 bij zijn rentree na blessures. De score past niet eens op het scorebord. 10-0 eindstand.