Punt binnengesleept na spannende strijd

24 april 2023 11:00

Stef en Michel beginnen deze druilerige middag met Thimo, Matti, Tim, Daan, Mark, Stijn, Sjoerd, Glenn, Yves, Bram en Raúl.

Wissels Joey, Rens, Seppe, Brendan en Bastiaan.

Minuut 5 combineren Bram en Yves op links door maar de laatste pass is net te scherp. Het eerste kwartier is de wedstrijd redelijk in balans. Meeste druk komt van FZO. Ineens Glenn vrij voor de goal na een rebound van de keeper maar net over. Meteen daarna schot van FZO op onze goal maar gestopt. Doorbraak FZO op links, Daan blokt prima, lang op Bram, kopt door op Yves maar keeper stopt met z'n voet. Halverwege de helft een vrije man van FZO in onze 16 maar raakt de bal verkeerd. Sjoerd blesseert zijn lies en Seppe vervangt hem na 25 minuten. Meteen 1-0 als Bram en Yves Raúl vrij zetten en hij links inschiet. Seppe verovert de bal op het middenveld, zet goed door, creeert zijn eigen kans en schiet de 2-0 binnen in de korte hoek.
Daar blijft het bij de laatste paar minuten tot aan de rust.
 Met Rens op de plaats van Raúl begint de 2e helft. Meteen FZO uit een corner maar Daan redt op de lijn. 6 minuten na rust blijft de bal in onze 16 hangen, voorzet vanaf links vrij ingekopt voor de goal. 2-1. Bram in de tegenstoot heel ver door op links, pass op Glenn maar geblokt. De corner gaat uiteindelijk net over. Thimo gestrekt naar de hoek op de 60e minuut na een lage schuiver. Dit is ook het moment dat Joey voor Mark komt. Thimo lang op Joey, door op links maar we kunnen hem niet afmaken. Seppe met kramp na al één wedstrijd in zijn benen. Probeert het nog even maar dan komt Brendan, voor zijn debuut. Bastiaan en Brendan voor Seppe en Yves. Nog 15 minuten te gaan onder druk. Doorgeschoten voorzet komt bij Brendan op links die uit een moeilijke hoek een schot probeert dat net over gaat. Goede start van deze junior. Dan ineens de 2-2 van FZO, een verdekt schot van buiten de 16 valt in de lange hoek waar Thimo net niet bij kan. 90' Bram vrij voor de keeper op een lange bal van Thimo maar schiet net naast. Enerverende laatste minuten maar het blijft 2-2.