Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus 07 1 - Odijk 1

26 september 2022 12:00

Na het bereiken van de volgende bekerronde vorige week vandaag de eerste competitiewedstrijd. Tegenstander Odijk, die ons uit de nacompetitie voor behoud in de 3e klasse kegelden in juni.

Op een door water doordrenkt veld beginnen Stef en Michel met Thimo, Demian, Stijn, Bram, Joey, Chris, Youri, Yves, Thomas, Sjoerd en Wouter. Al in de 4e minuut kopt Thomas en pass door op Wouter. Vanaf rechts 1-0. 10 Minuten later lijkt Odijk vanaf links te gaan scoren maar Bram voorkomt dat met een geweldige sliding. Kansen over en weer maar niets beslissends zodat we met 1-0 de rust ingaan.

Focus’07 begint ongewijzigd aan de tweede helft en de eerste kansen zijn voor Odijk. Thimo moet aan de bak en wordt ook twee omver gelopen. Na 60 minuten breekt Odijk op rechts door en de strakke voorzet vanaf rechts kan simpel worden binnen getikt. 1-1.

Odijk dringt aan en krijgt een serie corners. Een sterk schot wordt nog gekeerd maar de afgeslagen bal wordt niet goed verdedigd. 1-2 Odijk.

Met Raúl, Mark en Shea voor Joey, Bram en Sjoerd en later Ayo voor Stijn probeert Focus’07 nog gelijk te maken. Er komen kansen naar de scherpte voor de goal ontbreekt en Odijk gaat met de winst naar huis.

Volgende week om 14.00 bij VVJ in Utrecht de volgende wedstrijd.

Noteer ook alvast 22 oktober voor de volgende bekerronde thuis tegen Brederodes.