Facebook Toestaan Niet toestaan

Zaterdag14 mei Sportpark Parijsch. Focus’07- Hercules

15 mei 2022 20:30

Startopstelling van Stef en Michel is: Thimo, Joey, Stijn, Bram, Silas, Mark, Youri, Hans, Wouter, Daniël en Thomas

20 minuten met kansjes over en weer op een heel warm veld. Drinkpauze en terecht. Op het half uur vindt Mark Thomas, die vindt Silas maar Daniël kopt de voorzet over. Daar is bijna de 0-1 maar Silas redt op de lijn. Tegenstoot lukt net niet met twee man er bijna door. 0-0 bij rust.

Ongewijzigd begint Focus'07 aan de tweede helft. Hercules is er na 5 minuten door rechts voor de goal. Gelukkig vliegt het schot over.
Vrije trap Thomas achterin. Joey gelooft erin en gaat tot de achterlijn. Bram tikt binnen. 1-0.
Meteen erna Wouter er door maar geen controle en dan Thimo naar de grond met een redding rechts van hem. Gebeurd ineens veel.

Net voor de drinkpauze twee keer Thimo. Met Yves en Joris voor Wouter en Thomas laatste stuk van 25 minuten. Toch nog even een flits van Daniël maar net over. Drinken.

Met Sjoerd voor Silas  en Demian voor Joey de laatste 10. Billenknijpen. Mooie aanval over rechts maar Yves komt net to kort. Hercu breekt uit door het midden. Thimo kansloos 1-1. Focus’07  drukt maar weer nummer 9. Door Iop links en hoog inde korte hoek. 1-2