Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus'07 1 verliest belangrijke punten

7 mei 2022 21:00

Zaterdag 7mei HSSC'61-Focus’07, de strijd om plaatsen 11 en 12 in deze klasse. Focus'07 start met Thimo, Joey, Stijn,Silas, Hans, Pim, Mark, Wouter, Daniël, Thomas en Yo

Na 10 minuten op en neer golvend spel twee kansen voor HSSC. Een van links en een rechts in de 16. Vizier stond, gelukkig, niet op scherp.

Halverwege de helft twee compact spelende elftallen met weinig uitgesproken kansen.  Toch een doorbraak over veel schijven op het middenveld van Focus'07. Hans is er door, wordt in de 16 geraakt door de keeper maar de scheidsrechter wuift het weg.

Op minuut 35 schiet HSSC vrij voor de goal hoog over. In de tegenaanval mist Daniël vlak voor de goal. Minuut 40. Wouter gelooft, als enige, in een diepe bal op rechts. Man uitgespeeld, voor de goal, Daniël 0-1.  Schijn kop bal Daniël, tweemanschap het bos in, kans Wouter. Corner maar geen gevolg.

Rust 0-1

Focus’07 begint ongewijzigd aan de tweede helft. Toon gezet. Thomas dribbel en neergehaald. Niet eens een vrije trap.  Even later heeft hij verzorging nodig. Minuut 57 komt Yves voor Thomas.

Meteen 1-1 schot rand 16, van richting veranderd, Thimo kansloos. Vrije bal rand 16 HSSC. In de kruising 2-1 HSSC binnen 5 minuten. Minuut 69 Sjoerd voor Silas. Uitbraak HSSC bijna 3-1. Wouter door, voor de goal, schot Daniël maar goede redding keeper.

Met Joris en Demian voor Mark en Hans gaan we het laatste kwartier in. Twee keer Wouter door op rechts maar geen resultaat. Demian en Joris versterken de aanval om een doorbraak te forceren. Joey sluit mee aan.

90e voorzet Yves van links maar weggekopt over de goal. Daarna mist Demian een vrije kopkans.

Het was niet genoeg en we laten belangrijke punten bij HSSC.