Focus '07 1 speelt gelijk tegen koploper EDO

3 april 2022 19:15

Tussen sneeuw en zon starten de mannen van Stef en Michel thuis tegen koploper EDO.

We starten met Thimo, Joey, Stijn, Bram, Hans, Pim , Joeri, Yves, Daniël en Joris.

De eerste 20 minuten golfde het spel redelijk op en neer zonder uitgesproken kansen. Door een communicatiefout bij Focus’07 achterin stond de spits van EDO ineens vrij voor het doel. 0-1. Meteen daarna een kans voor Pim en Yves maar de keeper stond op de goede plek. Minuut 35 Bram door op rechts maar een vuurpijl over en naast.

In de 41e minuut dan toch de 1-1. Afgekeurd helaas, achter geweest. Meteen daarna nog een kans maar buitenspel afgevlagd.

Ongewijzigd begon de tweede helft. Meteen een vrije kans voor Daniël maar nog net een teen van EDO er tussen. 60e minuut goede aktie van Daniël maar de voorzet erna kwam niet goed aan. 65e minuut 1-1! Pass Stijn op Yves, goed vrijgespeeld laag lange hoek.

Minuut 75 Wouter voor Joris. EDO wisselt ook, zelfs meerdere malen.

Vooraf teken je voor een punt en er had soms nog iets meer in gezeten. Toch een topprestatie. (Eindstand 1-1)