Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus’07 Zat 1 verliest uit bij Hercules

17 oktober 2021 13:45

Met Thimo, Matti, Mark, Jesse, Bram, Sjoerd, Stijn, Hans, Youri, Wouter en Joris, Stef en Michel tegen Hercules.

Al na 5 minuten kreeg Joris een tik en moest na 10 minuten naar de kant. Maurice kwam in zijn plaats na meer dan 4 maanden blessureleed. Na 15 minuten schoot Wouter vanaf rand 16 net over. Even later overtreding van Bram in de 16, strafschop 1-0.

Na een half uur kreeg Matti een tik, moet er ook uit en Shea vervangt hem. Twee man kwijt en 1-0 achter bij rust.

Ongewijzigd gaan we de tweede helft in. Spel gaat lange tijd op-en-neer zonder grote kansen. Met Raúl voor Maurice en Demian voor Hesse gaan we het laatste kwartier in. Slechte uittrap van Thimo wordt opgepakt en meteen over hem heen gelegd. 2-0. Kort daarna duikt hij dan wel een bal uit de kruising en uit de benedenhoek.

Gelijk opgaande wedstrijd maar wel twee weggevertjes. Hercules zal wel blij met ons zijn.