Mooie wedstrijd JO15-1 - Zat 4 op Sportpark Parijsch

16 mei 2021 21:45

Na de wedstrijden tegen Zat 6 en Zat 5 heeft JO15-1 Zat 4 uitgedaagd.

Zat 4 is met name berucht vanwege de status van hun grote en trefzekere spits Robin de Beus. Maar onderschat ook de rest van het team niet.
Om 12.00 uur klonk het startsignaal voor 3 x 25minuten. 15-1 had de mazzel om over 4 wissels te beschikken ondanks de afwezigheid van hun spits. Zat 4 had deze ruimere selectie helaas niet. Zeker de eerste 15 minuten bevond de wedstrijd zich vooral op de helft van 15-1. Na een aantal mooie reddingen van keeper Jordan vloog de bal er dan toch in en ging 15-1 de eerste rust in met een achterstand: 0-1. Koppen omhoog. In het tweede blok werd vrij snel de 1-1 gemaakt nadat eerst nog een goal voor JO15-1 werd afgekeurd. In het laatste deel werd aan beide zijden nog een keer gescoord. Beide teams zijn tevreden met deze einduitslag: 2-2. Voor herhaling vatbaar!
Carole Rey, een van de beste sportfotografen van focus07 maakte een mooie reportage.