Football For You voetbalschool bij Focus’07

9 april 2021 15:00


Focus’07 en Football For You hebben overeenstemming bereikt over het starten van een
voetbalschool bij Focus’07. Football For You zal met ingang van mei 2021 elke zondagmorgen op het complex van Focus’07 de voetbalschool verzorgen.

Het hing al enige tijd in de lucht, maar nu is het dan zover. Vanaf zondag 16 mei 2021 zal Football For You op het complex van Focus’07 starten met de voetbalschool. Het bestuur en de technische commissie van Focus’07 zijn verheugd en trots over de samenwerking met Football For You en het starten van een voetbalschool bij Focus’07. Wij zijn van mening dat bij onze groeiende jeugdopleiding  een voetbalschool, naast de al bestaande keepersschool, van toegevoegde waarde is.

Football For You richt zich met de voetbalschool op het verbeteren van de techniek, het stimuleren van het maken van eigen keuzes en het verbeteren van de voetbalskills van kinderen. Dit zullen zij doen volgens de methodieken welke Football For You en zijn trainers gebruiken. Football For You is een organisatie welke staat voor ontwikkeling en dit zullen ze dan ook meebrengen naar Focus’07. Bij het opzetten van de voetbalschool zal dan ook gebruik gemaakt worden van o.a. trainers van Focus’07 om ook deze verder te ontwikkelen. Hierdoor krijgt de voetbalschool een herkenbaar gezicht binnen onze vereniging.

De voetbalschool zal per 16 mei 2021 van start gaan en in de periode t/m de zomervakantie enkel op zondag plaatsvinden. Zondagochtend van 10:00 tot 11:15 is het de beurt aan de kinderen van 5 tot 9 jaar (blok 1). Dit wordt vervolgd door een blok van 11:30 tot 12:45 voor kinderen van 10 tot 13 jaar oud. In het zomerreces zal er gekeken worden of de voetbalschool ook op vrijdag zal plaatsvinden.

De zomercursus loopt vanaf zondag 16 mei 2021 t/m zondag 11 juli 2021. De kosten hiervan zijn €125,00 per persoon voor 9 trainingen (leden van Focus’07 ontvangen een korting van 20%).

Wil jij investeren in jezelf, jezelf blijven ontwikkelen en ben je op zoek naar uitdagende trainingen? Schrijf je zelf dan snel in voor de voetbalschool.

Online Inschrijfformulier Inschrijfformulier (PDF)

Je kan het formulier opsturen naar info@footballforyou.nl.

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de voetbalschool of meer informatie willen, stuur dan gerust een mailtje naar info@footballforyou.nl.

Bedrijf_Joey-3.jpg

Bedrijf_Joey-4.jpg

Bedrijf_Joey-5.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!