Uniek Oranjefestival op zaterdag 17 april bij Focus’07!

9 april 2021 10:15


Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij genieten daar van veel voetbalplezier. Vaak samen met vriendjes en vriendinnetjes.

Focus’07 organiseert speciaal voor de jongste jeugd op zaterdag 17 april een uniek Oranjefestival op Sportpark Parijsch. Jongens en meiden t/m 12 jaar krijgen die dag de kans onze vereniging (beter) te leren kennen én te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is.

Voor wie
Het Oranjefestival op 17 april is voor leden en niet-leden van 4 t/m 12 jaar.
De dag delen we in twee groepen:

Samen met de KNVB
Focus’07 organiseert dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. De KNVB heeft deze speciale activiteit rondom het komende EURO2020 uitgewerkt voor de verenigingen. Als vereniging ontvangen wij allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes.

Aanmelden
Inschrijving is gesloten

Voetballen als Oranje!
Ook de spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen dit unieke evenement. Zij zijn ooit ook begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dan ook dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Wie weet start bij Focus’07 het begin van een mooie voetbaldroom!

Meer informatie of vragen ?
Heb je nog vragen? Je kunt altijd met Focus’07 contact opnemen. Dit kan via s.witvliet@focus07.nl  of via www.focus07.nl

image001.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!