Ronde 3 onderlinge wedstrijden weer succes

30 november 2020 22:30


Nadat vorige week door de jeugd van Focus’07 in toernooivorm was gevoetbald met hun vriendjes en vriendinnetjes stond deze week ronde 3 van de onderlinge wedstrijden op het programma.

Ook in deze ronde werd er weer lustig op lus gescoord. Grote uitslagen, verassende uitslagen, veel goals en de benodigde sportiviteit zorgde weer voor een leuke zaterdag op het sportpark van Focus’07. Een speciale vermelding gaat naar de wedstrijd van de JO13-1 tegen de JO16-2. Hoewel hier een aantal jaar tussen zit bleef dit heel lang een leuke spannende wedstrijd. Uiteindelijk trok de JO16-2 aan het langste eind. Ook werden er her en der wedstrijden gespeeld met mixed teams en ook dit leverde leuke potjes voetbal op. We kijken dan ook weer terug op een geslaagde dag.

Wij willen ook weer voor deze dag de vrijwilligers, spelbegeleiders en scheidsrechters ontzettend bedanken voor hun inzet. 

A.s. Zaterdag 5 december (op sinterklaasdag) zal er door de jeugd van Focus’07, geheel in Spaanse stijl, gestreden gaan worden om de Copa del Focus.

Bekijk de foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!