Focus League O11 t/m O13 enorm succes!

25 oktober 2020 22:15


Na het overweldigende succes van de Focus Champions League bij de leeftijdscategorie O8 t/m O10 startte de O11 t/m O13 om 11:30 aan hun versie van de Focus Champions League.

Bij aankomst op het sportpark was de hymne van het miljoenenbal al te horen en onder het geluid van de hymne werd dan ook de loting/teamindeling verricht. De teamindeling alleen al zorgde voor de nodige hilariteit omdat verschillende jongens bij verschillende meiden werden ingedeeld. De verschillende achttallen werden ingedeeld onder de namen van de grote clubs uit het miljoenenbal. 

Ten opzichte van de ochtend werd het weer al iets beter. Na een wat stroeve start werd er ook op dit toernooi geweldig leuk gevoetbald. De organisatie heeft enorm genoten van de inzet, het samenspel, het respect naar elkaar, de samenwerking tussen jong en oud, de samenwerking tussen jongens en meiden en schitterende goals. Uiteindelijk heeft elk team 6 poulewedstrijden afgewerkt op een half veld waarna er nog een laatste wedstrijd werd gespeeld tegen het team wat op dezelfde plaatst geëindigd was in de andere poule. Uiteindelijk heeft Atlético Madrid de eerste versie van de Focus Champions League gewonnen.

Eindstand:

 1. Atlético Madrid
 2. Borussia Dortmund
 3. PSG
 4. Chelsea
 5. Real Madrid
 6. Bayern München
 7. FC Barcelona
 8. Internazionale
 9. Juventus
 10. Liverpool
 11. Manchester City
 12. Ajax

De organisatie vond het ongekende plezier van onze leden heel leuk om te zien. Wij willen namens de organisatie dan ook de deelnemers, trainers, leiders, vrijwilligers en spelbegeleiders dan ook bedanken. Zonder jullie was dit leuke en sportieve evenement niet mogelijk.

#FOCUSDOENWESAMEN

Bekijk de foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!