header9.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Focus ’07 ontvangt ChristenUnie Culemborg

Terwijl een paar dappereFocus-CU 2 voetballers buiten de snerpende kou trotseerden, vond in de beschutting van het kantinegebouw een boeiend gesprek plaats tussen vertegenwoordigers van het bestuur van Focus ’07 en de Culemborgse ChristenUnie. Onderwerp was het maatschappelijk belang van de sportverenigingen. Naast het streven naar een rookvrije generatie door het werken aan rookvrije sportvelden, kwam ook duurzaamheid aan de orde. Voorzitter John Maassen ontwikkelt plannen voor het beter omgaan met energie. 
Laatst aangepast op maandag 19 maart 2018 23:38
Lees meer...
 
Winterschema van kracht
winterschema
Helaas hebben we moeten besluiten wederom het winterschema in te laten gaan. Het vriest 's nachts nog en in de loop van de week wordt er regen verwacht. Wanneer we de grasvelden nu sparen, kunnen we in het weekend de wedstrijden, die op de grasvelden staan gepland, wel door laten gaan.

Dank voor jullie medewerking.

Pieter Helmond
 
Focus ’07 herstelt
zich bij FC Driebergen


Na de ongelukkige nederlaag tegen HSSC ’61 wilden de spelers zich herstellen tegen het onderaanstaande FC Driebergen. Op papier zou het makkelijk zijn, maar de jongens moesten er toch hard voor werken om een 0-2 overwinning uit het vuur te slepen.

Voor zaterdag a.s. staat er weer een wedstrijd tegen een laaggeplaatst team op het programma, maar ook deze wedstrijd moet met alle inzet bestreden worden tegen het bezoekende Voorwaarts.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – Voorwaarts
Lees meer...
 
Snerpende koude wind maakt voetbal moeilijk

Het was voor de echte dei-harts om te voetballen in deze syberische koude wind. De jongens onder 13 moesten het opnemen tegen de jongens van de Meern 2. Er werd door beide ploegen gestreden om de winst. Door actief bezig te zijn werd de koude vergeten. JO13-1 was beter dan hun bezoekers en won de wedstrijd met 4-2.
De jongens spelen bij de top drie en willen graag daar blijven om eventueel een titel binnen te halen. 
Trainingspakken voor JO12-1

Het bedrijf Hijink & zo had een mooie verrassing voor het jongensteam onder de 12 jaar. Eerder kreeg dit belofteteam nieuwe shirts van Forza,

Dit keer kregen zij mooie trainingspakken van beide bedrijven, zodat de jongens er piekfijn uitzien bij uit- en thuiswedstrijden.

De jongens waren de sponsors er erg dankbaar voor.

 
Toch maar binnen wachten

Gewoonlijk is het wachten om een uitwedstrijd te spelen bij de ingang van de velden, maar op deze koude zaterdag werd door de jongens de koude vermeden en in de hal van het clubgebouw gewacht tot het sein werd gegeven om de auto’s in te stappen.
Een verstandige keuze.

 

 
'10 jaar FocusKlappers' 24-03-2018 feestavond 


Groot feest bijf Focus '07!
Kom je 24 maart ook naar de kantine van Focus '07 toe? 
Mede ter ere van het 10 jarig bestaan van de club zal vanaf 20.30 DJ Marco het dak eraf draaien!

Genoeg verschillende soorten alcohol, feestmuziek waar je u tegen zegt, een spetterende aankleding van de kantine, lekkere hapjes en veel gezelligheid! 

We zullen doorgaan tot 01.00 in de nacht! 

Dus kom zaterdag 24 maart gezellig langs, drank en dans als een gek!


Cheers!


De feestcommissie

Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 10:20
 
Aankondiging Extra Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van Focus ’07 nodigt haar leden uit voor de Algemene Ledenvergadering die wordt gehouden op dinsdag 27 maart 2018 op sportpark Parijsch.

Naast ouders van jeugdleden zijn ook vrijwilligers van harte welkom. Hierbij dient vermeld te worden dat ouders van jeugdleden (tenzij zelf lid van Focus ’07) geen stemrecht hebben in deze vergadering.

Reden van het inlassen van deze extra vergadering is dat het bestuur goedkeuring aan de ALV vraagt voor het aangaan van een contract met een nieuwe kledingleverancier en een nieuwe kledinglijn.

Datum:      dinsdag 27 maart 2018
Locatie:     sportpark Parijsch - spelershome (1e etage)

Aanvang:   20.00 uur


Namens het bestuur
Diane Puddu
secretaris Focus '07
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 10:20
 
MO17-1 moest wel
werken voor de winst


Het eerste meisjesteam onder de 17 jaar moest wel hard werken tegen hun opponent Kockengen MO17-1.

De bezoeksters maakten het Focus ’07 niet gemakkelijk.

Er moest gewerkt worden. De noeste arbeid van de meisjes leverden hen toch een fijne 3-1 overwinning op.
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:29
Lees meer...
 
Drie aandachtige toeschouwers

Drie oud-bestuursleden van Focus ’07, Rob Boijmans oud-penningmeester, oud-voorzitter Henri van der Kamp en Pieter Helmond konden maar niet warm worden van het voetbal van hun Focus ’07.

Zij moesten toezien dat Focus ’07 met 1-2 verloor. De vele meegekomen toeschouwers van HSSC ’61 konden feest vieren.

Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:25
 


Verdedigingsfouten nekken Focus ‘07


Dat HSSC ’61 een angstgegner is voor Focus ’07 werd weer eens duidelijk. Focus ’07 kon niet in haar spel komen en verzuimde na rust een ruime voorsprong te nemen. Zij misten diverse grote kansen. En dan gebeurt het dat juist de tegenstander weet te scoren. Focus ’07 verzuimde voor het doel goed in te grijpen, waardoor HSSC ’61 vrij gemakkelijk de winnende treffer kon scoren. Hopelijk heeft Focus ’07 met deze wedstrijd wat geleerd. Dat zij hun gedachten bij het voetbal moeten houden. Dat zullen ze zaterdag a.s. moeten bewijzen, wanneer zij de uitwedstrijd gaan spelen tegen laagvlieger Driebergen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: FC Driebergen – Focus ‘07
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:24
Lees meer...
 
Focus '07 supertrots op leerlingen van ORS Lek en Linge

18 Leerlingen van de openbare schoolgemeenschap ORS Lek en Linge uit Culemborg hebben vandaag in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie in Nederland, de handen uit hun mouwen gestoken bij onze vereniging.

Al vroeg gingen zij aan de slag met een aantal klussen. De reclameborden langs de velden zijn schoongemaakt, stoeltjes op de tribune zijn daar waar nodig weer goed vastgezet, vlaggen zijn opgehangen, onkruid tussen de tegels is verwijderd, de doelen op veld 1 zijn voorzien van nieuwe netten en onder de tribune en elders op het terrein is er geveegd.
Daarna was het even uitrusten in de kantine onder het genot van drinken en een snack.

Het bestuur is supertrots op deze leerlingen die zich voor Focus hebben ingezet en bedankt de leerlingen en de aanwezige docenten voor hun inzet en Pieter en Jolanda Helmond voor de begeleiding.

Namens het bestuur
Diane Puddu
secretaris


IMG-20180309-WA0001 2
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:27
Lees meer...
 
Ruime overwinning
voor JO14-1


Het eerste jongensteam onder de 14 jaar had geen problemen met het eerste elftal van PVC.

De keeper van Focus ’07 hield zijn doel schoon, terwijl de voorhoede van Focus ’07 een zevenklapper wist te bewerkstelligen en dat betekende een mooie 7-0 overwinning op PVC.
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:30
Lees meer...
 
24-uurstoernooi 2018 
24uurstoernooi18
Velen kijken
 er al naar uit en vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni is het dan eindelijk zover, dan wordt door de heren van het 35+ team van de vrijdagavond weer het traditionele 24-uurstoernooi bij Focus '07 georganiseerd.

Zet deze data vast in je agenda.

Informatie over het programma volgt binnenkort.
Laatst aangepast op vrijdag 09 maart 2018 23:48
 
Bingo bij Focus
bingokaart

Vanaf 7 maart jl. is iedere woensdagavond bingo-avond bij Focus. Ook tijdens de schoolvakanties en de zomer- en winterstop.
Wijkvereniging 'Achter de poort' heeft Focus benaderd met de vraag of ze, nu hun eigen vertrouwde ruimte niet langer meer beschikbaar is, bij ons terecht zouden kunnen.
Na een paar verkennende gesprekken hadden beide partijen er een goed gevoel bij en nu is de samenwerking een feit.

Rond 19 uur stroomden de eerste deelnemers de kantine binnen en om iets voor 20 uur waren er  meer dan 60 trouwe bingospelers binnen en werden de eerste getallen door Ina van Leeuwen omgeroepen.
Laatst aangepast op vrijdag 09 maart 2018 21:15
Lees meer...
 
Zaterdag 10 maart “ 3e helft party”
na afloop Focus’07 1-HSSC’61 1

Zaterdag 10 maart speelt Focus’07 1, met de kersverse periodetitel op zak, een thuiswedstrijd tegen de vrienden uit Hei en Boeicop, HSSC’61 1.

Het bestuur heeft besloten direct na afloop van deze wedstrijd een “3e helft party” te organiseren om alsnog een feestje te vieren rondom de behaalde periodetitel van Focus’07 1 en nodigt alle leden en aanwezige Heicoppers hierbij van harte uit. De DJ’s van “ JWK SOUND & LIGHT” zullen tussen 16.30-19.30 uur zorgen voor gezellige muzikale omlijsting.

Aanvang wedstrijd: Focus’07 1- HSSC’61 1, 14:30 uur
Aanvang 3e helft party: direct na afloop wedstrijd ca. 16:30 uur

Komt allen!!! Komt allen!!!

Laatst aangepast op donderdag 08 maart 2018 15:26
 
Trainen op de grasvelden

Beste trainers en spelers, vanaf nu mag er weer worden getraind op de velden 3 en 4. Het gewone trainingsschema is weer van kracht.

Pieter Helmond
Laatst aangepast op dinsdag 06 maart 2018 15:35
 
Volledig rookvrije vereniging

Het is als vereniging lastig om een algeheel rookverbod te handhaven, maar denk goed na welk voorbeeld je geeft als je wel langs de lijn een sigaret opsteekt en aan het feit dat je andere mensen (ongewenst) laat meeroken.

Zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we de kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie.
Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid hierin pakken!

Dank jullie wel voor jullie medewerking!

Bestuur Focus '07


Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:36
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 11
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow