header8.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
mo13-1 kampioen

Foc
us MO13-1 KAMPIOEN!!

En wederom een succes voor het meidenvoetbal van Focus!

Focus MO13-1 is vandaag (16 december) kampioen geworden door hun laatste wedstrijd in Veenendaal bij DOVO met ruime cijfers, 0-11, te winnen!
Deze jongen meiden (11 en 12 jaar oud) spelen sinds februari dit jaar op groot veld en doen dat zeer verdienstelijk en met mooi combinatievoetbal.
De bekroning op hard werken en goed trainen. Met een fantastische teamsfeer binnen en buiten de lijnen kon het dik verdiende kampioenschap worden gevierd met een puntentotaal van 30 uit 11 wedstrijden en een doelsaldo van +70.

Supertrots op dit team, hun trainer Erik van IJzendoorn en zijn assistent Patrick Molders, de ouders en hun fantastische sponsor Helmond Metalen.
Laatst aangepast op zaterdag 16 december 2017 16:06
 
Kunstgrasvelden weer in gebruik

Update 14 december 2017

De sneeuw is van de velden af. Veld 1 en 2 kunnen gelukkig weer worden gebruikt voor trainingsactiviteiten. Voor de velden 3 en 4 geldt dat deze niet mogen worden gebruikt.


Het winterschema (zie winterschema op de site) is nog steeds van kracht.

Wanneer de bespeelbaarheid van de natuurvelden weer beter is meld ik dat weer op de website.

Met vriendelijke groet,
Pieter Helmond
Accommodatie beheer.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 13:53
 
Geen voetbal voor
Focus ’07-1


Het hele programma in de derde klasse lag er het afgelopen weekend eruit. Zo hoefde Focus ’07 dus niet naar SVM.

Zij gaan zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop spelen tegen middenmoter Maarssen. De bezoekers zullen het Focus ’07 niet makkelijk maken, want ook zij willen de weg naar boven maken, dus kan die laatste wedstrijd voor de winterstop een aantrekkelijke worden. Men hoopt dat velen de wedstrijd komen bijwonen om hen aan te moedigen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – Maarssen.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:38
Lees meer...
 

Vrouwen komen niet tot scoren


Het vrouwenteam speelde de thuiswedstrijd tegen Benschop. Beide ploegen werkten hard om tot scoren te komen, maar de verdediging gaf geen kansen weg en ook de keepsters kregen goede hulp, zodat het veldspel hoofdzakelijk op het middenveld afspeelde. Bij het laatste fluitsignaal bleef de stand op het scorebord staan waarmee men begonnen was. Met deze 0-0 stand kreeg ieder één punt.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:36
Lees meer...
 
Spannend duel voor jongens onder 16

Het eerste jongensteam onder 16 jaar peelde een spannende wedstrijd tegen PVCV JO16-1.

Het waren de bezoekers die de scoe openden. Toch wilden de jongens van Focus ’07 zich niet zomaar naar een nederlaag laten spelen.

Ze bleven werken voor een goed resultaat. Helaas de bezoekers waren net iets beter en wonnen de wedstrijd met 2-3, waaruit bleek dat het tot de laatste minuut spannend bleef.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:37
Lees meer...
 
Vijfde team gaf haar
tegenstander geen kans


Een sterke wedstrijd speelde het vijfde elftal van Focus ’07 tegen VSC.

Zij gaven de tegenstander geen schijn van kans om te scoren. Dat deed Focus ’07 wel.

Zij wisten een mooie 4-0 overwinning te halen en daarmee drie punten op de ranglijst te plaatsen.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:37
Lees meer...
 
Meisjes 15-1 verliezen
hun wedstrijd


Het eerste meisjesteam onder 15 jaar deed haar best om het bezoekende tweede team van Zwaluwen Vooruit/Utrecht naar een nederlaag te spelen.

Helaas het scoren van de meisjes was niet goed en doordat de meisjes van Zwaluwen via de counter de achterhoede van Focus ’07 wisten open te spelen wisten zij vijfmaal te scoren.

Daar tegenover zette Focus ’07 er slechts twee tegen, zodat de drie punten via een 2-5 overwinning naar Zwaluwen Vooruit/Utrecht gingen.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:38
Lees meer...
 
vrijwilligers bedanktDag van de vrijwilliger

Namens het bestuur wil ik iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor onze vereniging van harte bedanken voor de energie, de tijd en de inzet die je in onze voetbalvereniging hebt gestoken!

Zonder jullie kunnen we niet!

Diane Puddu
secretaris
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:38
 

Kantinedienst bevestigen!

kantinedienstBeste (ouders van) spelers,

Helaas komt het nog steeds voor dat (ouders van) spelers hun kantinedienst niet bevestigen of te laat laten weten dat ze niet kunnen. Bij het niet op het ingedeelde tijdstip aanwezig zijn, wordt de werkdruk voor de wel aanwezige mensen onnodig hoog en kan het zelfs leiden tot het sluiten van de keuken, waardoor een nog veel grotere groep wordt benadeeld. Dit is natuurlijk onwenselijk. We willen juist iedere aanwezige de mogelijkheid geven om wat te eten en te drinken en als vereniging gastvrij overkomen. Daarbij is eenieders hulp hard nodig.

Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:37
Lees meer...
 


Winterkampioen MO19-1 voldoet haar plicht


Vorige week was het eerste meisjesteam onder 19 jaar met grote overmacht kampioen geworden. Dit wilden zij in de thuiswedstrijd tegen Maarssen 19-2 laten zien dat zij die kampioenstitel niet voor niets hebben gehaald. Al was het scoren summier. Toch wisten zij tweemaal te scoren en daarmee de 2-0 winst over de eindstreep te trekken.
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:05
Lees meer...
 


MO17-1 wint topper van Breukelen


Het eerste meisjesteam onder 17 jaar speelde zaterdag in de mist de belangrijke wedstrijd tegen medekoploper FC Breukelen MO17-1. De winnaar van deze wedstrijd mag zich winterkampioen gaan noemen. Het werd dan ook een spannende wedstrijd die tot de laatste minuut spannend bleef. Focus ’07 wist een 1-0 voorsprong te nemen, die zij met man en macht verdedigde. Wel werd geprobeerd om de score te verhogen, maar de zenuwen speelde ook een belangrijke rol. Gelukkig wisten de meisjes de 1-0 overwinning over de eindstreep te trekken, zodat zij zich winterkampioen kunnen noemen.
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:10
Lees meer...
 


JO13-1 winnen ruim van Vriendenschaar


Het was een fijne ontmoeting de derby tussen Focus JO13-1 en Vriendenschaar JO13-1. Focus ’07 staat op een vijfde plaats, terwijl Vriendenschaar wat lager staat. En dit bleek wel tijdens dewedstrijd. Focus ’07 wist wat vaker het doel te vnden, maar ook Vriendenschaar wist te scoren, maar moest toch toezien dat Focus ’07 deze morgen de beste was en de wedstrijd met de mooie cijfers van 5-2 won.
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:06
Lees meer...
 

Focus ’07 neemt tweede plaats over van DOSC


Zaterdag werd op het sportpark de topper gespeeld tussen Focus ’07 en DOSC, dat tweede staat. Inzet van dit duel was de tweede plaats achter Benschop. In de eerste helft werd niet gescoord, maar in de tweede helft wist Focus ’07 tweemaal te scoren. DOSC maakte het nog even spannend door 2-1 te scoren, maar verder kwamen zij niet, zodat Focus ’07 nu de tweede plaats overneemt.

Zaterdag spelen zij de laatste uitwedstrijd voor de winterstop tegen middenmoter SVM, welke ploeg niet onderschat moet worden.

Zaterdag a.s., 14,30 uur: SVM – Focus ’07.
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:08
Lees meer...
 

Focus ’07 ziet drie spelers geblesseerd uitvallen

Het zat Focus ’07 zaterdag niet mee. Of het aan de tegenstander lag, die geen duel uit de weg gaf of het koude weer. Het blijft de vraag. Verzorger Thijs Uitenbogert had het druk. Eerst moest hij Boaz Souhuwat ondersteunen wegens een hamstringblessure. Waarna snel Hans Odijk met een hersenschudding naar de kleedkamer moest ondersteunen. Na rust ging een derde speler geblesseerd het veld af. Het ziet er naar uit dat Focus ’07 de laatste twee wedstrijden voor de winterstop vier spelers zal moeten missen, want ook Ilias Dahri is geblesseerd, maar gelukkig heeft Focus ’07 een brede selectie.

 
pieten 031217Pieten komen kabouters training geven

Zondag 03 december 2017, de kabouters waren rustig aan het schieten met een bal en toen.................
Er kwamen vier Zwarte Pieten het veld op.
Theo Copier riep alle kaboutertjes bij elkaar en vroeg of de kabouters het leuk zouden vinden dat de Pieten voetbaltraining kwamen geven.
Massaal riepen ze JA JA JA, dat willen wij wel.
Na wat pepernoten te hebben gehad gingen de Pieten met de kabouters aan de slag.
Laatst aangepast op maandag 04 december 2017 09:03
Lees meer...
 


Sint en pieten bezoeken jeugd Focus ‘07


Het was woensdagmiddag feest op het sportpark Parijsch. Niemand minder dan Sinterklaas en zijn pieten kwamen naar Focus ’07 om te zien hoe de jongste jeugd het voetbalspel onder de knie heeft.

Sinterklaas zorgde er voor dat enkele voetbalpieten met de jeugd een training verzorgde en dat vond de jeugd maar al te fijn. Alles werd gevraagd aan de Pieten hoe zij konden voetballen en of in Spanje ook een voetbalschool was voor Pieten, terwijl de jeugd aan het voetballen was, werd om het kwartier een jeugdteam bij de Sinterklaas geroepen.
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:09
Lees meer...
 


Algemene ledenvergadering van 22 november


Afgelopen woensdag 22 november jl. werd de eerste ALV van het seizoen 17/18 gehouden.
Alvorens tot de agenda over te gaan wordt gestart met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Cor Wammes.
De verschillende activiteiten die de afgelopen periode zijn georganiseerd passeren de revue. Alle zijn ze zeer goed ontvangen en veel positieve geluiden zijn gehoord. We kunnen op een zeer geslaagd jubileum terugkijken en een aantal activiteiten (mudrun en 24-uurstoernooi) is inmiddels een jaarlijks terugkerende happening geworden. Hopelijk kunnen we daar ook het Plustoernooi, dat door Giel Smits is georganiseerd, aan toe gaan voegen.
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:10
Lees meer...
 
MO19-1 kampioen!!

Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn de meiden van de MO19-1 al afgelopen weekend in Odijk ongeslagen kampioen geworden! De wedstrijd werd met 3-2 gewonnen.

Een hele knappe prestatie, mede gezien het feit dat 7 van de 13 speelsters qua leeftijd officieel nog uit mogen komen in de MO17-categorie. Daarnaast heeft het team bijna iedere wedstrijd ondersteuning gehad van 4 speelsters uit de MO17 (waarvan 2 zelfs nog uit mogen komen voor de MO15).
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:16
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow