header4.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Bingo bij Focus
bingokaart

Vanaf 7 maart jl. is iedere woensdagavond bingo-avond bij Focus. Ook tijdens de schoolvakanties en de zomer- en winterstop.
Wijkvereniging 'Achter de poort' heeft Focus benaderd met de vraag of ze, nu hun eigen vertrouwde ruimte niet langer meer beschikbaar is, bij ons terecht zouden kunnen.
Na een paar verkennende gesprekken hadden beide partijen er een goed gevoel bij en nu is de samenwerking een feit.

Rond 19 uur stroomden de eerste deelnemers de kantine binnen en om iets voor 20 uur waren er  meer dan 60 trouwe bingospelers binnen en werden de eerste getallen door Ina van Leeuwen omgeroepen.
Laatst aangepast op vrijdag 09 maart 2018 21:15
Lees meer...
 
Zaterdag 10 maart “ 3e helft party”
na afloop Focus’07 1-HSSC’61 1

Zaterdag 10 maart speelt Focus’07 1, met de kersverse periodetitel op zak, een thuiswedstrijd tegen de vrienden uit Hei en Boeicop, HSSC’61 1.

Het bestuur heeft besloten direct na afloop van deze wedstrijd een “3e helft party” te organiseren om alsnog een feestje te vieren rondom de behaalde periodetitel van Focus’07 1 en nodigt alle leden en aanwezige Heicoppers hierbij van harte uit. De DJ’s van “ JWK SOUND & LIGHT” zullen tussen 16.30-19.30 uur zorgen voor gezellige muzikale omlijsting.

Aanvang wedstrijd: Focus’07 1- HSSC’61 1, 14:30 uur
Aanvang 3e helft party: direct na afloop wedstrijd ca. 16:30 uur

Komt allen!!! Komt allen!!!

Laatst aangepast op donderdag 08 maart 2018 15:26
 
Trainen op de grasvelden

Beste trainers en spelers, vanaf nu mag er weer worden getraind op de velden 3 en 4. Het gewone trainingsschema is weer van kracht.

Pieter Helmond
Laatst aangepast op dinsdag 06 maart 2018 15:35
 
Volledig rookvrije vereniging

Het is als vereniging lastig om een algeheel rookverbod te handhaven, maar denk goed na welk voorbeeld je geeft als je wel langs de lijn een sigaret opsteekt en aan het feit dat je andere mensen (ongewenst) laat meeroken.

Zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we de kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie.
Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid hierin pakken!

Dank jullie wel voor jullie medewerking!

Bestuur Focus '07


Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:36
 
zat5 240218_voorVijfde elftal wint Lekstreekderby

Het vijfde elftal speelde een spannende wedstrijd tegen naaste buur Vianen.

Beide ploegen speelden voor de winst, waarbij Focus ’07 toch wel iets het betere van het spel had en dat getuigde ook uit de uitslag.

Focus ’07-5 wist deze wedstrijd verdiend met 2-1 te winnen en daar waren de jongens dan ook content mee in dit koude weer.
Laatst aangepast op dinsdag 27 februari 2018 22:54
Lees meer...
 
jo16-2 240218_voorJO16-2 wint van Driebergen

Op het tweede veld speelden het tweede team van Jongens van Focus ’07 onder de 16 jaar tegen het tweede team van FC Driebergen.

Focus ’07 kwam in deze wedstrijd verrassend voor de dag. FC Driebergen kregen geen schijn van kans. Focus ’07 wist het doel van de tegenpartij goed te vinden.

Zij wonnen de wedstrijd met 4-1 en daar waren ze blij mee.
Laatst aangepast op dinsdag 27 februari 2018 22:56
Lees meer...
 
Van harte beterschap René Hooijmaijers!

René Hooijmaijers is één van onze vaste scheidsrechters die bijna iedere zaterdag 2 wedstrijden fluit. Onlangs heeft hij tijdens zijn vakantie in Finland een ernstig ongeluk gehad met een sneeuwscooter. Hierbij heeft hij diverse botbreuken opgelopen, waarvoor hij een tijd in een Fins ziekenhuis is behandeld. Toen het verantwoord was om hem naar Nederland over te brengen heeft hij hier nog enige tijd in het ziekenhuis doorgebracht. Op dit moment is hij aan het revalideren.

Vorige week zijn onze scheidsrechterscoördinatoren Simon van der Voort en Theo Ausems bij hem op bezoek geweest om hem namens Focus een fruitmand aan te bieden en hem persoonlijk beterschap te wensen.

Het zal nog even duren voor René hersteld zal zijn en weer een wedstrijd zal kunnen fluiten.
Wij wensen hem namens de vereniging veel succes met het revalideren en een spoedig herstel toe.

Diane Puddu
secretaris
Laatst aangepast op maandag 26 februari 2018 17:57
 


Focus ’07 voor tweede keer periodekampioen


Het eerste zaterdagteam van Focus ’07 is erin geslaagd in Maartensdijk de tweede periode te pakken in de derde klasse. Zij hadden aan een gelijkspel genoeg tegen SVM, maar maakten het helemaal goed door vrij gemakkelijk met 1-3 te winnen. Daarmee is de ploeg verzekerd van een extra nacompetitie voor een plaats in de tweede klasse aan het eind van het seizoen. Geen wonder dus dat de champagneflessen werden ontkurkt en het feest werd gevierd.
Laatst aangepast op dinsdag 27 februari 2018 23:02
Lees meer...
 Mooie opsteker Focus ’07 tegen SVM


Focus ’07 heeft door goed samenspel een mooie 1-3 overwinning gehaald bij SVM in Maartensdijk. Helemaal cadeau hebben ze het niet gekregen, want af en toe moest men opppassen voor de counters van SVM, die al snel werden afgestopt. Bij rust stond Focus ’07 al op 0-1. De eindstand werd dan ook een verdiende 1-3 overwinning.

Focus ’07 heeft nu een weekje rust en kan op 10 maart in eigen huis aantreden tegen angstgegner HSSC ’61.
Laatst aangepast op dinsdag 27 februari 2018 23:01
Lees meer...
 
3/4 maart laatste mogelijkheid voor snipperdagen

Het weekend van 3/4 maart 2018 is de laatste mogelijkheid voor teams in de B-categorie om een snipperdag aan te vragen. Hierna kunnen alleen nog in onderling overleg met de tegenstander wedstrijden worden verplaatst.

Hans van Diejen, wedstrijdplanning
Laatst aangepast op dinsdag 20 februari 2018 15:45
 Focus meisjeselftallen afgelopen weekend in vorm!


Eindelijk kon dit weekend dan met de eerste competitiewedstrijd worden gestart. De omstandigheden waren goed: niet teveel wind en een heerlijk zonnetje.
Een spannend weekend, want 3 van de 4 jeugdteams zijn na de winterstop hoger ingedeeld.

De MO13-1 is naar de 2e klasse gepromoveerd en speelde haar eerste wedstrijd in deze klasse tegen JSV. Ze wonnen de uitwedstrijd met 1-2. Een prachtig resultaat voor deze meiden!

De MO15-1 heeft zich weten te handhaven in de 2e klassen en heeft haar uitwedstrijd tegen Loosdrecht met 1-1 gelijk gespeeld. Een knappe prestatie!

Laatst aangepast op maandag 19 februari 2018 18:27
Lees meer...
 
Focus ’07 laat grote kans op periodetitel even wachten

De kans was zaterdag duidelijk aanwezig om het zicht op de tweede periodetitel definitief veilig te stellen. Doordat leider Benschop gelijk speelde, was winst van Focus ’07 een must om alleen de leiding te nemen in de tweede periode. Helaas Focus ’07 kon de winst niet pakken en moest zich tevreden stellen met een 2-2 gelijk spel, zodat zowel Benschop als Focus ’07 beiden onbedreigd de leiding hebben. Zaterdag kunnen zij in de uitwedstrijd tegen SVM de titel pakken. Er moet dan wel ruim gewonnen worden, want Benschop staat er op doelsaldo beter voor. Maar omdat Benschop al een periodetitel heeft, is het bijna zeker dat Focus ’07 de titel krijgt, maar het zou mooi zijn als men zelf de leiding neemt in de periode. Zaterdag gaan zij naar Maartensdijk en moet het daar gebeuren.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: SVM – Focus ‘07
Laatst aangepast op maandag 19 februari 2018 18:18
Lees meer...
 
PVCV net iets sterker
dan JO16-1


Het jongensteam onder de 16 jaar had aan PVCV een zware tegenstander.

Toch bleven beide ploegen vechten voor de winst. Focus ’07 gaf zich niet zo maar gewonnen, maar moest toch zwichten met een minimaal verschil van 1-2 werd de spannende wedstrijd afgesloten.
Laatst aangepast op maandag 19 februari 2018 18:13
Lees meer...
 
Kabouterveld blijft in trek

Het kabouterveld blijft een aanwinst voor Focus ’07.

De jeugd blijft er volop gebruik van maken. En hebben ze geen bal dan kunnen zij die bij het wedstrijdsecretariaat halen.

Daarmee bevordert Focus ’07 het voetbal op sportpark Parijsch en wie weet komen er daar nog nieuwe leden uit. Het is een mooie reclame voor Focus ’07.

Laatst aangepast op maandag 19 februari 2018 18:16
 
Veld 3 en 4 weer strak in de lijnenIMG 20180217_004944_682

Het lijkt zo vanzelfsprekend: je stapt zaterdag het grasveld op en je trapt af vanaf de middenstip, je ziet wanneer de bal over de zijlijn gaat en uit is en de keeper mag in het 16-metergebied de bal met de handen aanraken.

Die lijnen en stippen op het veld komen niet zomaar op het gras. Er zijn mensen in hun vrije uurtjes bezig om deze lijnen uit te zetten en te trekken, zodat iedereen zaterdag zijn of haar wedstrijd kan spelen.
Vrijdagavond hebben Pieter Helmond, Theo Copier en Mimoun Khiniti dit samen met mij gedaan. Ik ben hen zeer dankbaar voor de energie en tijd die ze (o.a.) hierin steken. Trots op deze vrijwilligers!

Diane Puddu
Secretaris

Laatst aangepast op zaterdag 17 februari 2018 01:29
 


Sponsor voor belofteteam van Focus ‘07


Het belofteteam, jongens onder 12 jaar, heeft haar sponsor zeker verdiend. Zij kregen een complete sponsor. Het team dat in de hoofdklasse 1 speelt kreeg shirt van hun sponsor en tevens leider van het team Forza. Bovendien kregen zijn tassen aangeboden van Familie Financieel Fiscaal advies. Bovendien wacht hen nog een verrassing nieuwe trainingspakken, maar die waren nog niet klaar. Zodat het team bij de bekende vereniging her en der in het land goede reclame kan maken voor hun sponsor en dat bewezen ze al tegen Volendam.
Laatst aangepast op maandag 19 februari 2018 18:23
Lees meer...
 


Goed resultaat van JO12-1 tegen Volendam


Het team van Mimoen en zijn medesecondanten is na de winterstop gepromoveerd naar de hoogste klasse oftewel de Hoofdklasse 1. Zij kregen zaterdag gelijk een sterke tegenstander in de vorm van Jupiterklasse spelende Volendam. Het werd voor het publiek een hele mooie wedstrijd waarin de jongens tot het uiterste gingen. Groot was de vreugde toen zij fraai 2-1 scoorde. De winst leek binnen, maar helaas een verdwaald schot van Volendam verdween in het doel van Focus ’07, zodat het 2-2 werd. Dit werd ook de eindstand. Toch een goed resultaat voor deze debuterende ploeg.
Laatst aangepast op woensdag 14 februari 2018 08:23
Lees meer...
 


Focus ’07 dicht bij tweede periodetitel


Winst op Lopik schitterend resultaat

Er was alles aan gelegen voor Focus ’07 om niet alleen de tiende overwinning te pakken op rij, maar ook om dicht bij de tweede periodetitel te zitten. Door de 3-2 winst op naaste concurrent Lopik staat Focus ’07 samen met Benschop aan de leiding van de tweede periodetitel, maar omdat Benschop al een titel heeft, kan de tweede naar Focus ’07 gaan als zij zaterdag a.s. van Kockengen weten te winnen. Lopik en HSSC ’61 liggen nog op de loer met zes punten achterstand en nog 3 wedstrijden te gaan.

Dus wie weet kan er zaterdag al feest gevierd worden, maar dan moeten ze wel winnen van Kockengen en moeten Lopik en HSSC'61 punten laten liggen.

Zaterdag a.s, 14.30 uur: Kockengen – Focus ‘07
Laatst aangepast op woensdag 14 februari 2018 08:24
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 16
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow