header1.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
pieten 031217Pieten komen kabouters training geven

Zondag 03 december 2017, de kabouters waren rustig aan het schieten met een bal en toen.................
Er kwamen vier Zwarte Pieten het veld op.
Theo Copier riep alle kaboutertjes bij elkaar en vroeg of de kabouters het leuk zouden vinden dat de Pieten voetbaltraining kwamen geven.
Massaal riepen ze JA JA JA, dat willen wij wel.
Na wat pepernoten te hebben gehad gingen de Pieten met de kabouters aan de slag.
Laatst aangepast op maandag 04 december 2017 09:03
Lees meer...
 


Sint en pieten bezoeken jeugd Focus ‘07


Het was woensdagmiddag feest op het sportpark Parijsch. Niemand minder dan Sinterklaas en zijn pieten kwamen naar Focus ’07 om te zien hoe de jongste jeugd het voetbalspel onder de knie heeft.

Sinterklaas zorgde er voor dat enkele voetbalpieten met de jeugd een training verzorgde en dat vond de jeugd maar al te fijn. Alles werd gevraagd aan de Pieten hoe zij konden voetballen en of in Spanje ook een voetbalschool was voor Pieten, terwijl de jeugd aan het voetballen was, werd om het kwartier een jeugdteam bij de Sinterklaas geroepen.
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:09
Lees meer...
 


Algemene ledenvergadering van 22 november


Afgelopen woensdag 22 november jl. werd de eerste ALV van het seizoen 17/18 gehouden.
Alvorens tot de agenda over te gaan wordt gestart met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Cor Wammes.
De verschillende activiteiten die de afgelopen periode zijn georganiseerd passeren de revue. Alle zijn ze zeer goed ontvangen en veel positieve geluiden zijn gehoord. We kunnen op een zeer geslaagd jubileum terugkijken en een aantal activiteiten (mudrun en 24-uurstoernooi) is inmiddels een jaarlijks terugkerende happening geworden. Hopelijk kunnen we daar ook het Plustoernooi, dat door Giel Smits is georganiseerd, aan toe gaan voegen.
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:10
Lees meer...
 
MO19-1 kampioen!!

Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn de meiden van de MO19-1 al afgelopen weekend in Odijk ongeslagen kampioen geworden! De wedstrijd werd met 3-2 gewonnen.

Een hele knappe prestatie, mede gezien het feit dat 7 van de 13 speelsters qua leeftijd officieel nog uit mogen komen in de MO17-categorie. Daarnaast heeft het team bijna iedere wedstrijd ondersteuning gehad van 4 speelsters uit de MO17 (waarvan 2 zelfs nog uit mogen komen voor de MO15).
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:16
Lees meer...
 


Ruime overwinning MO17-1 in derby
tegen Vriendenschaar

Weken lang was deze wedstrijd die 25 november jl. op het programma stond bij onze meiden van de MO17 hèt onderwerp van gesprek tijdens de trainingen en op de app. De trainers John van Osch en Robert Puddu hadden er hun handen vol aan om de meiden afgelopen zaterdag zelfverzekerd het veld te laten betreden.
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:15
Lees meer...
 
Focus ’07 plaatst zich
bij eerste drie


Focus ’07 heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen OSM ’75 geen enkele kans wegegeven aan de thuisploeg. Bij rust leidde het al met 0-1, waarna de eindstand werd bepaald op 0-4. Een mooie overwinning, waarmee de ploeg stijgt naar de derde plaats op de ranglijst.

Zaterdag komt het op de tweede plaats staande DOSC op bezoek. De bezoekers kunnen rekenen op een gretig Focus ’07 dat graag weer wilt winnen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – DOSC
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:17
Lees meer...
 


Dames winnen met kleinste verschil


Het vrouwenteam tra
d zaterdagmiddag aan tegen het derde elftal van DHSC. Beide ploegen werkten hard voor de winstpunten. Tot aan het laatste fluitsignaal wasnog niet zeker wie de wedstrijd zou winnen. Ondanks dat Focus ’07 op een 2-1 voorsprong stonden moesten zij waakzaam blijven en dat deden ze. Ze haalden de 2-1 overwinning over de eindstreep en daarmee weer drie punten, waardoor zij op een mooie vijfde plaats blijven staan met zicht op de kopgroep.
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:24
Lees meer...
 
JO17-2 hadden geen problemen met Geinoord

Zaterdagmiddag werd de streekderby gespeeld tussen de JO17-2 van Focus ’07 tegen Geinoord JO17-2.

Eigenlijk werd het een eentonige wedstrijd, waartegen Geinoord geen vuist kon maken.

Focus ’07 was op alle fronten het sterkst en won vrij eenvoudig deze wedstrijd met maar liefst 8-0.
Laatst aangepast op donderdag 30 november 2017 22:22
Lees meer...
 


Publieke belangstelling optimaal


Ondanks dat er slecht weer voorspeld was, bleef het de hele wedstrijd droog en dit was het teken voor het publiek om deze aantrekkelijke derby bij te wonen. Het was dan ook gezellig druk langs het veld en men genoot van mooi voetbal door Focus ’07 en SC Everstein. Dat Focus ’07 won was een fijne slotconclusie voor de aanhang van Focus ’07, terwijl de bezoekers een beetje teleurgesteld naar Everdingen gingen. Sommigen op de fiets, want Everdingen ligt op nog geen 3 km van Focus ’07.

Laatst aangepast op dinsdag 28 november 2017 21:21
 
Jongste jeugd Focus geniet bij FC Utrecht

fcu-exc 2Afgelopen week werd de jongste jeugd van Focus door FC Utrecht verrast met een aantal kaartjes voor de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt door een aantal kabouters en een aantal spelers uit onder 8.

Samen met een aantal ouders en begeleiders bezochten zij afgelopen zondagmiddag de wedstrijd in de Utrechtse Galgenwaard. Hier hebben zij de gastheer flink aangemoedigd, en niet zonder resultaat. Ze konden maar liefst drie keer juichen voor een doelpunt van FC Utrecht. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor FC Utrecht. 

Namens alle kinderen: FC Utrecht bedankt!

Laatst aangepast op dinsdag 28 november 2017 21:11
Lees meer...
 
Focus 07  gaat samenwerking aan met FC Utrecht

Afgelopen zondag was het dan zover de rac overeenkomst met Fc Utrecht kon worden getekend.
Na diverse besprekingen met de TC van Focus 07 en goedkeuring van het bestuur kon de handtekening op de samenwerkingsovereenkomst.
Gijs Baars ,Joey Hoffmans en Barend van Nuijssenborgh  waren er als  Tc  namens Focus 07.
Voor FC Utrecht waren directeur  voetbalzaken Jordy Zuidam, Bas van den Brink en Paul Voois hoofd jeugdopleiding aanwezig .

Lees meer...
 


JO12-2 bezoekt Ajax-Borussia Mönchengladbach


Op dinsdag 21 november vertrok de voltallige JO12-2 selectie (16 spelers), samen met trainers/leiders en diverse ouders, naar Amsterdam. Na een voorspoedige reis begon het teamuitje in de hoofdstad met het vullen van de hongerige magen. We bestelden maar liefst 23 (!) grote porties friet om daarna naar de Johan Cruijff Arena door te lopen. Onze trainers Mark v.d. Hurk en Albert-Jan v. Santbrink hadden geregeld dat we naar de vriendschappelijke wedstrijd Ajax-Borussia Mönchengladbach gingen kijken.

Lees meer...
 
Sinterkaas is weer in Culemborg

Komt hij ook naar Focus ‘07?

Zaterdag is Sinterklaas met zijn vele Pieten in Culemborg aangekomen en de kans is aanwezig dat hij ook een bezoek komt brengen aan de jongste jeugd van Focus ’07. Hij heeft al laten horen dat het zijn bedoeling is om woensdag 29 november naar sportpark Parijsch te komen en dat zal weer een groot feest worden net zoals vorig jaar toen de goedheiligman de teams apart bij zich liet komen. Ook zullen er enkele partijtjes voetbal gespeeld worden als het weer het toelaat en wie weet doen de Pieten ook mee.

We zijn benieuwd of hij ook komt.

Ook de kabouters kunnen rekenen dat zijn Pieten op zondagmorgen naar Focus ’07 toekomen en dit zal waarschijnlijk zijn op zondag 3 december.

Laatst aangepast op donderdag 23 november 2017 21:45
 


Geen voetbal, dan een onderling partijtje


Het gebeurt wel eens voor elftallen van Focus ’07 dat een wedstrijd wordt afgelast. Omdat men toch graag wil voetballen, is het advies om te kijken of er een veld beschikbaar is er onderling een partijtje kan worden gespeeld. Zo blijft het wedstrijdritme in de benen.

Laatst aangepast op donderdag 23 november 2017 21:48
 
Achterstand weggewerkt

Het team JO13-1 speelde haar competitiewedstrijd tegen Jonthan JO13-2.

De bezoekers wisten in de tweede helft een 1-2 voorsprong op te bouwen.

De jongens van Focus ’07 deden er alles aan om ten minste één punt veilig te stellen en dat deden ze ook door 2-2 te spelen.

Zo kwam er een mooie puntendeling en dat is toch meegenomen.
Laatst aangepast op donderdag 23 november 2017 21:50
Lees meer...
 
JO12-1 verstevigt koppositie

Het JO12-1-team van Focus ’07 is hard op weg om kampioen in de hoofdkasse te worden.

Zij winnen vele wedstrijden en staan los aan kop van de ranglijst. Een mooi resultaat voor de trainers van dit team.

Zaterdag speelden zij de thuiswedstrijd tegen VVIJ O12-1. Het werd wel een spannende wedstrijd, want de bezoekers wilden zich niet zo maar naar een nederlaag laten spelen.

Toch konden zij dit niet verhinderen en moesten toezien dat Focus met 2-0 weer drie punten aan haar conto toevoegde.
Laatst aangepast op donderdag 23 november 2017 21:46
Lees meer...
 
WINTERSCHEMA

Beste trainers en spelers. De winterperiode komt eraan en er zullen momenten komen dat de natuurgrasvelden onbespeelbaar zijn. Dat wordt via de website gecommuniceerd.

Op het moment dat het winterschema van kracht gaat, gelden de volgende spelregels:
Laatst aangepast op maandag 20 november 2017 13:47
Lees meer...
 


Focus ’07 zet winst veilig in eerste half uur


Zaterdag speelde Focus ’07 de wedstrijd tegen naaste buur SC Everstein. Wat een spannende wedstrijd zou worden werd door Focus ’07 in het eerste half uur teniet gedaan door al snel op 3-0 te komen. SC Everstein wilde de spanning terug brengen door 3-1 te scoren. Na rust leek SC Everstein te kunnen toeslaan, maar verzuimde de kansen af te ronden. Focus ’07 deed dat wel en wist de eindstand op 4-1 te brengen. Daarmee boekte het een belangrijke en verdiende overwinning en blijven bij de subtop meedraaien. Zaterdag gaan zij op bezoek bij OSM ’75 en dat is net zo’n ploeg als SC Everstein, dus is Focus ’07 gewaarschuwd niet te licht over deze tegenstander te denken.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: OSM ’75 – Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 23 november 2017 21:50
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 11
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow