ING_new_200316.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
VVIJ te sterk voor Focus ‘07

Het tweede JO14-team van Focus ’07 kon tegen het vierde team van VVIJ geen potten breken.

Zij moesten toezien dat de bezoekers vaker het doel wisten te vinden. Focus ’07 redde wel de eer, maar de nederlaag van 1-6 was wel een feit.
Laatst aangepast op vrijdag 22 december 2017 13:08
Lees meer...
 
                                    Hiep hiep hoera!!
50 jaar
Vandaag heeft onze voorzitter, John Maassen, Abraham gezien!

Namens iedereen die bij onze mooie vereniging betrokken is, wensen wij hem nog heel veel mooie en sportieve jaren toe in een goede gezondheid!

John van harte gefeliciteerd!
Laatst aangepast op woensdag 20 december 2017 22:53
 

mo17-1 kampioenrj

E
n ook de MO17-1 is kampioen!

Vorig jaar is de vrouwen-/meidenafdeling een hele nieuwe weg ingeslagen en dat werpt zijn vruchten af:
Na de MO19-1 en de MO13-1 werd afgelopen weekend het 3e meisjeselftal kampioen, de MO17-1!

Met de directe concurrenten Vriendenschaar en Breukelen was al afgerekend. Nu was het zaak om het kampioenschap binnen te halen tegen middenmoter Delta Sport 95. Normaal gesproken geen lastige opgave, maar de meiden waren duidelijk gespannen. Na een moeizame start werd er wat vrijer gevoetbald en dicteerde de MO17-1 van Focus, zoals al het hele seizoen, de wedstrijd.
Laatst aangepast op vrijdag 22 december 2017 13:07
Lees meer...
 


Focus ’07 pas in slotfase langs Maarssen


Focus ’07 had het niet makkelijk tegen middenmoter Maarssen. Focus ’07 kon het spel niet te pakken krijgen, maar was wel blij dat het in de slotfase toch de winst binnen wist te halen via een vrije trap van Dyan Baumgartner. Daarmee blijf de ploeg in de top drie. Een mooie afsluiting van het eerste gedeelte van de competitie.

In het programmaboekje stond een storend foutje. Het inhaalprogramma wordt niet op zaterdag 21 januari gespeeld, maar op 24 februari.
De competitie wordt gewoon weer hervat op zaterdag 27 januari.
Laatst aangepast op vrijdag 22 december 2017 13:07
Lees meer...
 
Zaterdag groot toernooi bij
Focus ’07 om wintercup


Zaterdag wordt er op het sportpark een mooi toernooi gespeeld voor JO9. Focus ’07 is er in geslaagd zaterdag enkele sterke teams naar het sportpark te houden. Er komen zelfs twee teams van Volendam. Focus ’07 neemt ook met twee teams mee, terwijl ook Vriendenschaar van de partij zal zijn. De Betrokken Spartaan is een van de kanshebbers voor de titel.

Het toernooitje begint om 9.20 uur, terwijl de finales om 12 uur zijn. Het beloven mooie en spannende wedstrijden te worden.

Laatst aangepast op vrijdag 22 december 2017 13:06
 


JO9-2 winnen bekerwedstrijd van Vriendenschaar


JO9-2 speelde de bekerwedstrijd in de knock-out-fase tegen Vriendenschaar. Het werd een mooie, spannende en sportieve wedstrijd, waarin beide ploegen vaak wisten te scoren. Focus ’07 deed het het beste en won de wedstrijd met 6-2 door doelpunten van 3 doelpunten van Maes, 1 doelpunt van Emir, 1 van Stan en Jesse 1.
Het was van te voren nog niet duidelijk of ze op natuurgrasveld zouden spelen, maar gelukkig bleef het droog en kon op dat veld gespeeld worden.
Focus’07 U9-2 heeft samen met de U9-1 gedurende de hele winterstop de zaal tot hun beschikking. Daarom hebben ze ook nog van 9 tot 10 in zaal (Sporthal Parijsch) warm gelopen en lichtjes getraind. 
Laatst aangepast op vrijdag 22 december 2017 13:05
Lees meer...
 
mo13-1 kampioen_285Focus MO13-1 KAMPIOEN!!

En wederom een succes voor het meidenvoetbal van Focus!

Focus MO13-1 is vandaag (16 december) kampioen geworden door hun laatste wedstrijd in Veenendaal bij DOVO met ruime cijfers, 0-11, te winnen!
Deze jongen meiden (11 en 12 jaar oud) spelen sinds februari dit jaar op groot veld en doen dat zeer verdienstelijk en met mooi combinatievoetbal.
De bekroning op hard werken en goed trainen. Met een fantastische teamsfeer binnen en buiten de lijnen kon het dik verdiende kampioenschap worden gevierd met een puntentotaal van 30 uit 11 wedstrijden en een doelsaldo van +70.

Supertrots op dit team, hun trainer Erik van IJzendoorn en zijn assistent Patrick Molders, de ouders en hun fantastische sponsor Helmond Metalen.
Laatst aangepast op maandag 18 december 2017 14:55
 
Geen voetbal voor
Focus ’07-1


Het hele programma in de derde klasse lag er het afgelopen weekend eruit. Zo hoefde Focus ’07 dus niet naar SVM.

Zij gaan zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop spelen tegen middenmoter Maarssen. De bezoekers zullen het Focus ’07 niet makkelijk maken, want ook zij willen de weg naar boven maken, dus kan die laatste wedstrijd voor de winterstop een aantrekkelijke worden. Men hoopt dat velen de wedstrijd komen bijwonen om hen aan te moedigen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – Maarssen.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:38
Lees meer...
 

Vrouwen komen niet tot scoren


Het vrouwenteam speelde de thuiswedstrijd tegen Benschop. Beide ploegen werkten hard om tot scoren te komen, maar de verdediging gaf geen kansen weg en ook de keepsters kregen goede hulp, zodat het veldspel hoofdzakelijk op het middenveld afspeelde. Bij het laatste fluitsignaal bleef de stand op het scorebord staan waarmee men begonnen was. Met deze 0-0 stand kreeg ieder één punt.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:36
Lees meer...
 
Spannend duel voor jongens onder 16

Het eerste jongensteam onder 16 jaar peelde een spannende wedstrijd tegen PVCV JO16-1.

Het waren de bezoekers die de scoe openden. Toch wilden de jongens van Focus ’07 zich niet zomaar naar een nederlaag laten spelen.

Ze bleven werken voor een goed resultaat. Helaas de bezoekers waren net iets beter en wonnen de wedstrijd met 2-3, waaruit bleek dat het tot de laatste minuut spannend bleef.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:37
Lees meer...
 
Vijfde team gaf haar
tegenstander geen kans


Een sterke wedstrijd speelde het vijfde elftal van Focus ’07 tegen VSC.

Zij gaven de tegenstander geen schijn van kans om te scoren. Dat deed Focus ’07 wel.

Zij wisten een mooie 4-0 overwinning te halen en daarmee drie punten op de ranglijst te plaatsen.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:37
Lees meer...
 
Meisjes 15-1 verliezen
hun wedstrijd


Het eerste meisjesteam onder 15 jaar deed haar best om het bezoekende tweede team van Zwaluwen Vooruit/Utrecht naar een nederlaag te spelen.

Helaas het scoren van de meisjes was niet goed en doordat de meisjes van Zwaluwen via de counter de achterhoede van Focus ’07 wisten open te spelen wisten zij vijfmaal te scoren.

Daar tegenover zette Focus ’07 er slechts twee tegen, zodat de drie punten via een 2-5 overwinning naar Zwaluwen Vooruit/Utrecht gingen.
Laatst aangepast op donderdag 14 december 2017 20:38
Lees meer...
 
vrijwilligers bedanktDag van de vrijwilliger

Namens het bestuur wil ik iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor onze vereniging van harte bedanken voor de energie, de tijd en de inzet die je in onze voetbalvereniging hebt gestoken!

Zonder jullie kunnen we niet!

Diane Puddu
secretaris
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:38
 

Kantinedienst bevestigen!

kantinedienstBeste (ouders van) spelers,

Helaas komt het nog steeds voor dat (ouders van) spelers hun kantinedienst niet bevestigen of te laat laten weten dat ze niet kunnen. Bij het niet op het ingedeelde tijdstip aanwezig zijn, wordt de werkdruk voor de wel aanwezige mensen onnodig hoog en kan het zelfs leiden tot het sluiten van de keuken, waardoor een nog veel grotere groep wordt benadeeld. Dit is natuurlijk onwenselijk. We willen juist iedere aanwezige de mogelijkheid geven om wat te eten en te drinken en als vereniging gastvrij overkomen. Daarbij is eenieders hulp hard nodig.

Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:37
Lees meer...
 


Winterkampioen MO19-1 voldoet haar plicht


Vorige week was het eerste meisjesteam onder 19 jaar met grote overmacht kampioen geworden. Dit wilden zij in de thuiswedstrijd tegen Maarssen 19-2 laten zien dat zij die kampioenstitel niet voor niets hebben gehaald. Al was het scoren summier. Toch wisten zij tweemaal te scoren en daarmee de 2-0 winst over de eindstreep te trekken.
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:05
Lees meer...
 


MO17-1 wint topper van Breukelen


Het eerste meisjesteam onder 17 jaar speelde zaterdag in de mist de belangrijke wedstrijd tegen medekoploper FC Breukelen MO17-1. De winnaar van deze wedstrijd mag zich winterkampioen gaan noemen. Het werd dan ook een spannende wedstrijd die tot de laatste minuut spannend bleef. Focus ’07 wist een 1-0 voorsprong te nemen, die zij met man en macht verdedigde. Wel werd geprobeerd om de score te verhogen, maar de zenuwen speelde ook een belangrijke rol. Gelukkig wisten de meisjes de 1-0 overwinning over de eindstreep te trekken, zodat zij zich winterkampioen kunnen noemen.
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:10
Lees meer...
 


JO13-1 winnen ruim van Vriendenschaar


Het was een fijne ontmoeting de derby tussen Focus JO13-1 en Vriendenschaar JO13-1. Focus ’07 staat op een vijfde plaats, terwijl Vriendenschaar wat lager staat. En dit bleek wel tijdens dewedstrijd. Focus ’07 wist wat vaker het doel te vnden, maar ook Vriendenschaar wist te scoren, maar moest toch toezien dat Focus ’07 deze morgen de beste was en de wedstrijd met de mooie cijfers van 5-2 won.
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:06
Lees meer...
 

Focus ’07 neemt tweede plaats over van DOSC


Zaterdag werd op het sportpark de topper gespeeld tussen Focus ’07 en DOSC, dat tweede staat. Inzet van dit duel was de tweede plaats achter Benschop. In de eerste helft werd niet gescoord, maar in de tweede helft wist Focus ’07 tweemaal te scoren. DOSC maakte het nog even spannend door 2-1 te scoren, maar verder kwamen zij niet, zodat Focus ’07 nu de tweede plaats overneemt.

Zaterdag spelen zij de laatste uitwedstrijd voor de winterstop tegen middenmoter SVM, welke ploeg niet onderschat moet worden.

Zaterdag a.s., 14,30 uur: SVM – Focus ’07.
Laatst aangepast op vrijdag 08 december 2017 09:08
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 11
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow