header5.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 Focus ’07 en ING verlengen contract


Zaterdag werd in de kantine het contract getekent tussen Focus ’07 en ING. Beide partijen zijn overeen gekomen om ook het komend seizoen ING als hoofdsponsor te hebben. Voorlopig voor één seizoen met een optie tot een verlenging van nog eens twee seizoenen.

Voorzitter John Maassen en penningmeester John Copier waren aanwezig om samen met de Adviseur Zakelijk Rivierenland van de ING Guido Scheltens het contract te tekenen. Natuurlijk werd ook even het sportveld betreden om de borden van sponsor ING te zien.

Beide partijen hopen dat het weer een mooi seizoen en fijn toeven wordt op sportpark Parijsch
Laatst aangepast op zondag 01 april 2018 22:50
Lees meer...
 
JO11-1 doet van zich spreken

Het nieuwe jongensteam onder de 11 jaar liet zien dat zij ook goede resultaten kunnen boeken.

Zij vervangen het team dat zo goed draaide onder Mimoen, maar die spelen een klasse hoger.

Dit jonge team doet ook van zich spreken, want zij wisten deze sportieve wedstrijd met 2-0 te winnen van BFC JO11-2.
Laatst aangepast op zondag 01 april 2018 22:50
Lees meer...
 


JO13-4 niet opgewassen tegen Vriendenschaar


Het vierde jongensteam onder de 14 jaar had de kracht niet om het derde team van Vriendenschaar partij te geven. Vriendenschaar was op alle fronten beter en had wat grotere jongens in hun team, waartegen het team van Focus ’07 niet was opgewassen. Zij deden wel hun best maar kregen geen gelegenheid om te scoren. Focus ’07 verloor de derby met 0-8.
Laatst aangepast op zondag 01 april 2018 22:51
Lees meer...
 


Grootste overwinning van dit seizoen


Zaterdag de grote streekderby tegen Everstein

Het eerste elftal van Focus ’07 heeft zaterdag de grootste overwinning geboekt van dit seizoen. Het ene doelpunt was nog mooier dan het volgende doelpunt. De jongens hadden er duidelijk plezier in. Ieder doelpunt werd uitbundig gevierd.

Zaterdag staat er echter een hele andere tegenstander tegenover Focus’07. Focus ’07 gaat op bezoek bij Everstein, die al heeft laten zien dat zij niet bang zijn. Zij hielden koploper Benschop op 1-1, na een 0-1 voorsprong. In Everdingen zal het een hele lastige klus worden voor Focus ’07. Zij zijn al gewaarschuwd. Zeker is dat veel supporters mee zullen komen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Everstein – Focus ‘07
Laatst aangepast op zondag 01 april 2018 22:51
Lees meer...
 


Tweede elftal in strijd voor periodetitel


Dat het het tweede elftal er alles aan gelegen is op de tweede periode te pakken in haar competitie, bewezen zij zaterdag maar weer. In een spannende wedstrijd tegen HMS 2, die net boven hen staat, werd er gestreden om de winstpunten. Het bleef lang 1-1. Toch was het Focus ’07 dat de doorslag gaf. Na een corner werd fraai 2-1 ingekopt. De vreugde was er al, maar die werd opgevoerd toen Focus ’07 een penalty mocht gaan nemen na een handsbal. Ook deze penalty werd feilloos ingeschoten. Door deze 3-1 winst blijft Focus ’07 ongeslagen de lijst aanvoeren, maar er wachten nog 6 wedstrijden. Dus de weg is lang naar de tweede periode.
Laatst aangepast op zondag 01 april 2018 22:51
Lees meer...
 
Velden 3 en 4 weer bespeelbaar

Het winterschema is niet langer van kracht. Op velden 3 en 4 mag weer worden getraind en kunnen de wedstrijden weer worden gespeeld.

Iedereen een leuk en sportief voetbalweekend toegewenst!

Diane Puddu
secretaris
Laatst aangepast op maandag 26 maart 2018 16:56
 
Focus ’07 ontvangt ChristenUnie Culemborg

Terwijl een paar dappereFocus-CU 2 voetballers buiten de snerpende kou trotseerden, vond in de beschutting van het kantinegebouw een boeiend gesprek plaats tussen vertegenwoordigers van het bestuur van Focus ’07 en de Culemborgse ChristenUnie. Onderwerp was het maatschappelijk belang van de sportverenigingen. Naast het streven naar een rookvrije generatie door het werken aan rookvrije sportvelden, kwam ook duurzaamheid aan de orde. Voorzitter John Maassen ontwikkelt plannen voor het beter omgaan met energie. 
Laatst aangepast op maandag 19 maart 2018 23:38
Lees meer...
 
Focus ’07 herstelt
zich bij FC Driebergen


Na de ongelukkige nederlaag tegen HSSC ’61 wilden de spelers zich herstellen tegen het onderaanstaande FC Driebergen. Op papier zou het makkelijk zijn, maar de jongens moesten er toch hard voor werken om een 0-2 overwinning uit het vuur te slepen.

Voor zaterdag a.s. staat er weer een wedstrijd tegen een laaggeplaatst team op het programma, maar ook deze wedstrijd moet met alle inzet bestreden worden tegen het bezoekende Voorwaarts.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – Voorwaarts
Laatst aangepast op maandag 26 maart 2018 16:57
Lees meer...
 
Snerpende koude wind maakt voetbal moeilijk

Het was voor de echte dei-harts om te voetballen in deze syberische koude wind. De jongens onder 13 moesten het opnemen tegen de jongens van de Meern 2. Er werd door beide ploegen gestreden om de winst. Door actief bezig te zijn werd de koude vergeten. JO13-1 was beter dan hun bezoekers en won de wedstrijd met 4-2.
De jongens spelen bij de top drie en willen graag daar blijven om eventueel een titel binnen te halen.Laatst aangepast op maandag 26 maart 2018 16:57
 
Trainingspakken voor JO12-1

Het bedrijf Hijink & zo had een mooie verrassing voor het jongensteam onder de 12 jaar. Eerder kreeg dit belofteteam nieuwe shirts van Forza,

Dit keer kregen zij mooie trainingspakken van beide bedrijven, zodat de jongens er piekfijn uitzien bij uit- en thuiswedstrijden.

De jongens waren de sponsors er erg dankbaar voor.

Laatst aangepast op maandag 26 maart 2018 16:58
 
Toch maar binnen wachten

Gewoonlijk is het wachten om een uitwedstrijd te spelen bij de ingang van de velden, maar op deze koude zaterdag werd door de jongens de koude vermeden en in de hal van het clubgebouw gewacht tot het sein werd gegeven om de auto’s in te stappen.
Een verstandige keuze.

 

Laatst aangepast op maandag 26 maart 2018 16:58
 
'10 jaar FocusKlappers' 24-03-2018 feestavond 


Groot feest bijf Focus '07!
Kom je 24 maart ook naar de kantine van Focus '07 toe? 
Mede ter ere van het 10 jarig bestaan van de club zal vanaf 20.30 DJ Marco het dak eraf draaien!

Genoeg verschillende soorten alcohol, feestmuziek waar je u tegen zegt, een spetterende aankleding van de kantine, lekkere hapjes en veel gezelligheid! 

We zullen doorgaan tot 01.00 in de nacht! 

Dus kom zaterdag 24 maart gezellig langs, drank en dans als een gek!


Cheers!


De feestcommissie

Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 10:20
 
Aankondiging Extra Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van Focus ’07 nodigt haar leden uit voor de Algemene Ledenvergadering die wordt gehouden op dinsdag 27 maart 2018 op sportpark Parijsch.

Naast ouders van jeugdleden zijn ook vrijwilligers van harte welkom. Hierbij dient vermeld te worden dat ouders van jeugdleden (tenzij zelf lid van Focus ’07) geen stemrecht hebben in deze vergadering.

Reden van het inlassen van deze extra vergadering is dat het bestuur goedkeuring aan de ALV vraagt voor het aangaan van een contract met een nieuwe kledingleverancier en een nieuwe kledinglijn.

Datum:      dinsdag 27 maart 2018
Locatie:     sportpark Parijsch - spelershome (1e etage)

Aanvang:   20.00 uur


Namens het bestuur
Diane Puddu
secretaris Focus '07
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 10:20
 
MO17-1 moest wel
werken voor de winst


Het eerste meisjesteam onder de 17 jaar moest wel hard werken tegen hun opponent Kockengen MO17-1.

De bezoeksters maakten het Focus ’07 niet gemakkelijk.

Er moest gewerkt worden. De noeste arbeid van de meisjes leverden hen toch een fijne 3-1 overwinning op.
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:29
Lees meer...
 
Drie aandachtige toeschouwers

Drie oud-bestuursleden van Focus ’07, Rob Boijmans oud-penningmeester, oud-voorzitter Henri van der Kamp en Pieter Helmond konden maar niet warm worden van het voetbal van hun Focus ’07.

Zij moesten toezien dat Focus ’07 met 1-2 verloor. De vele meegekomen toeschouwers van HSSC ’61 konden feest vieren.

Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:25
 


Verdedigingsfouten nekken Focus ‘07


Dat HSSC ’61 een angstgegner is voor Focus ’07 werd weer eens duidelijk. Focus ’07 kon niet in haar spel komen en verzuimde na rust een ruime voorsprong te nemen. Zij misten diverse grote kansen. En dan gebeurt het dat juist de tegenstander weet te scoren. Focus ’07 verzuimde voor het doel goed in te grijpen, waardoor HSSC ’61 vrij gemakkelijk de winnende treffer kon scoren. Hopelijk heeft Focus ’07 met deze wedstrijd wat geleerd. Dat zij hun gedachten bij het voetbal moeten houden. Dat zullen ze zaterdag a.s. moeten bewijzen, wanneer zij de uitwedstrijd gaan spelen tegen laagvlieger Driebergen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: FC Driebergen – Focus ‘07
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:24
Lees meer...
 
Focus '07 supertrots op leerlingen van ORS Lek en Linge

18 Leerlingen van de openbare schoolgemeenschap ORS Lek en Linge uit Culemborg hebben vandaag in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie in Nederland, de handen uit hun mouwen gestoken bij onze vereniging.

Al vroeg gingen zij aan de slag met een aantal klussen. De reclameborden langs de velden zijn schoongemaakt, stoeltjes op de tribune zijn daar waar nodig weer goed vastgezet, vlaggen zijn opgehangen, onkruid tussen de tegels is verwijderd, de doelen op veld 1 zijn voorzien van nieuwe netten en onder de tribune en elders op het terrein is er geveegd.
Daarna was het even uitrusten in de kantine onder het genot van drinken en een snack.

Het bestuur is supertrots op deze leerlingen die zich voor Focus hebben ingezet en bedankt de leerlingen en de aanwezige docenten voor hun inzet en Pieter en Jolanda Helmond voor de begeleiding.

Namens het bestuur
Diane Puddu
secretaris


IMG-20180309-WA0001 2
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:27
Lees meer...
 
Ruime overwinning
voor JO14-1


Het eerste jongensteam onder de 14 jaar had geen problemen met het eerste elftal van PVC.

De keeper van Focus ’07 hield zijn doel schoon, terwijl de voorhoede van Focus ’07 een zevenklapper wist te bewerkstelligen en dat betekende een mooie 7-0 overwinning op PVC.
Laatst aangepast op vrijdag 16 maart 2018 23:30
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 16
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow