header2.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Spannend duel bij MO15-1

De meisjes onder de 15 jaar speelden wel een heel spannend duel tegen de meisjes van VVIJ.

Beide teams gaven elkaar weining toe. Toch wist het team van Focus ’07 wat beter het doel te vinden.

Twee doelpunten waren genoeg voor de drie punten. Daartegenover stelden de meisjes van VVIJ slechts één doelpunt tegenover, zodat het 2-1 werd voor Focus ’07.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:23
Lees meer...
 
Delta Sports te sterk
voor JO13-1


De jongens van Focus ’07 deden hun best om het bezoekende Delta Sports lastig te maken.

Ze kregen wel goede kansen, maar wisten die niet te benutten.

Omdat Delta Sports wel het doel van Focus ’07 wist te vinden, moesten de jongens van de thuisploeg een 0-2 nederlaag incasseren.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:38
Lees meer...
 
Foto's digitale spelerspas!

Tot en met uiterlijk 31 oktober a.s. kun je via de app Wedstrijdzaken nog zelf de foto voor je digitale spelerspas uploaden. Vanaf 1 november is dat niet meer mogelijk en moet dit via de ledenadministratie worden gedaan.
Zorg er dus voor dat je foto in orde is om te voorkomen dat je niet mee mag speler vanwege het niet op orde hebben van je foto.

Het is belangrijk dat je herkenbaar bent voor de scheidsrechter. Wanneer de scheidsrechter je aan de hand van de foto niet kan herkennen, mag je niet aan de wedstrijd deelnemen. Plaats daarom zo snel mogelijk een goed gelijkende actuele portretfoto!
Laatst aangepast op zaterdag 28 oktober 2017 15:35
 
Keeper Cor Wammes overleden

Een deze dagen kwam het bericht binnen dat oud-keeper van het eerste elftal van Fortitudo Cor Wammes op 73-jarige leeftijd was overleden.

Bij zo’n man moeten we even bij stil staan, want Cor heeft in de Forti-periode veel betekent voor de vereniging. Hij was in de jaren vijftig en zestig een bekend keeper in het eerste elftal van Fortitudo.

Op Sprokkelenburg en ook op de velden in Utrecht en regio blonk hij uit met zijn verdedigen van het doel. Ondanks dat Cor niet groot was, was hij moeilijk te passeren en vooral met het uitlopen wist hij zich manmoedig voor de voeten van een aanvaller van de tegenpartij te werpen.
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 
Focus ’07 heeft aan
één doelpunt genoeg
voor drie punten


Focus ’07 heeft zijn tweede overwinning binnen. Zaterdag speelden zij de uitwedstrijd tegen Voorwaarts in Utrecht. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, waarbij Focus ’07 het enige doelpunt wist te scoren en dat was genoeg voor de drie punten.

Zaterdag gaan ze het opnemen tegen het onderaanstaande FC Driebergen. Ondanks dat Driebergen dus lager staat, wordt het toch oppassen voor Focus ’07 en zal er met volle inzet gespeeld moeten worden.

Zaterdag 28 oktober a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – FC Driebergen
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 


JO17-3 niet opgewassen tegen Vriendenschaar


Omdat er op de velden maar weinig aantrekkelijke wedstrijden waren vastgesteld, togen we deze keer naar het veld van Vriendenschaar om de Jongens onder 17-3 in actie te zien tegen Vriendenschaar JO17-5. De thuisploeg toonde zich duidelijk de besten en stuurden Focus ’07 met een 6-1 nederlaag richting sportpark Parijsch.
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 21:04
Lees meer...
 
Focus07 start samenwerking met verenigingen
op het gebied van Toernooien


Dit seizoen start Focus07 een pilot op het gebied van toernooien. Met diverse clubs word samengewerkt om elkaar te ondersteunen bij de uit en thuistoernooien. Hierin gaat het voornamelijk om kennisdeling en aanvulling van elkaars deelnemersveld. In onderstaand schema bieden we kant en klare UIT-Toernooien aan voor onze eigen teams.
U bent als Focus07 Team automatisch ingeschreven voor de thuistoernooien. Voor de uittoernooien kunt u een keuze maken uit onderstaande schema. U mag natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar toernooien, daarin bent u zelf verantwoordelijk.
Laatst aangepast op donderdag 19 oktober 2017 15:21
Lees meer...
 
Focus ’07 eindigt
met negen man


Het eerste elftal van Focus ’07 heeft geen goede herinneringen overgehouden aan de wedstrijd tegen nummer twee Lopik. Hoewel er goed partij werd gegeven, moest Focus ;07 buigen via een 3-1 nederlaag, maar wat het ergste is. Focus ’07 zag door de vreemde beslissingen twee van haar spelers met rood vertrekken en ook de trainer Raymond Graanoogst kreeg rood, waarmee hij het niet eens was. Tegen deze beslissingen kon het toen op dat moment goed spelende Focus ’07 niet op en moest toezien dat de wedstrijd verloren werd.

Zaterdag gaan zij naar het wisselend spelende Voorwaarts, een nieuwkomer, en dan moet men proberen toch de noodzakelijke winstpunten binnen te halen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Voorwaarts - Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 
Bedankt!!IMG-20171015-WA00051681

Beste voetballers, beste trainers en een ieder die met deze club verbonden is,

Zoals velen van jullie weten staat ons leven sinds maart behoorlijk op zijn kop. 2 Maart 2017 is gebleken dat mijn moeder ongeneeslijk ziek is. Daarom ga ik in 2018 de Alpe d'Huzes fietsen in de strijd tegen kanker. Omdat het verplicht is, naast het inschrijfgeld, een groot sponsorbedrag ad €2.500,- mee te nemen, heb ik gevraagd of er via Focus'07 ook iets mogelijk was. Gisteren is daar gestart met een inzamelingsactie. Deze actie heeft dit weekend alleen al €380,50 opgebracht!!  Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor dit geweldige bedrag!! Elke euro telt voor het KWF! Alles is overgemaakt naar mijn donatiesite.
Laatst aangepast op maandag 16 oktober 2017 10:17
Lees meer...
 


Volle bak voor JTVC-cursus bij Focus ‘07


In de kantine van Focus ’07 startte de cursus JVTC (Jeugdvoetbal Trainer/Coach) met veel jeugdtrainers van de vereniging zelf. Er was geen plekje meer vrij bij deze eerste avond.

De gehele cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten, die door de deelnemers allemaal bezocht moeten worden wil men het certificaat bemachtigen. De cursussen zijn verdeeld over de maanden oktober tot december en worden gegeven door de KNVB Docent Vrijwilligersopleidingen John Kaersenhout.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:11
Lees meer...
 
Parkeren bij het complex

Beste ouders,

We hebben met de aanleg van de extra parkeerplaatsen bij de hoofdingang extra parkeerruimte gekregen.
Wij willen iedereen daarom vriendelijk verzoeken de auto zoveel mogelijk daar te parkeren wanneer jullie de kinderen van de training ophalen.
Nu wordt er ook regelmatig geparkeerd op de doodlopende (30km-)weg langs de velden 3 en 4.
Dit zorgt soms voor gevaarlijke en onoverzichtelijke verkeerssituaties voor kinderen die daar naar het voetbal fietsen en voor de bewoners van de nieuwe woonwijk.
Dit willen we als vereniging graag voorkomen en wij willen jullie medewerking daarbij vragen.

Alvast hartelijke bedankt namens het bestuur
Laatst aangepast op woensdag 11 oktober 2017 08:22
 
GCAWe zijn gestart met de grote clubactie. De loterij waar je hele mooie prijzen kunt winnen en waarvan 80% van ieder verkocht lot naar de club gaat.

Deze week hoor je van je trainer/ leider meer over deze actie. 

Wij wensen iedereen een goede lotenverkoop toe.

Mark van den Hurk en Martin Houvast.
Laatst aangepast op maandag 09 oktober 2017 15:37
 


Eerste winst is binnen


Focus ’07 heeft zaterdag hard moeten werken tegen het eveneens puntloze Kockengen om de winst binnen te halen. Zij bouwden wel bij rust een 2-0 voorsprong op, maar na rust kwam Kockengen goed terug door 2-1 te scoren. Focus ’07 hield het hoofd koel en kon bij 3-1 eindelijk juichen voor de eerste winst.

Zaterdag moeten zij het opnemen tegen het op de tweede plaats staande Lopik en dit zal een zware klus worden.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Lopik – Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:17
Lees meer...
 


Nieuw meubilair in kantine


Leden van de club van 100 zijn druk bezig om de kantine van Focus ’07 gezelliger te maken. Het meubilair is al vernieuwd. Nu zijn er voor de ramen achterin mooie loungebanken geplaatst en een mini tribune om bij nat weer te gaan zitten kijken naar de wedstrijd.

Zaterdagmiddag 28 oktober presenteert de Club van 100 zich om de nieuw ingerichte kantine aan het bestuur aan te bieden. Het is daarom raadzaam om tijdens de rust daarbij aanwezig te zijn, want dan gaat het officiële moment gebeuren.

Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:17
 


Voetbalplezier bij 7x7


Al enkele weken kunnen de ouders kennismaken met de nieuwe spelwijze van de jongens onder 8 jaar met 7 x 7. Zaterdag speelde de jeugd van Focus ’07 tegen Vriendenschaar. De blauwzwarten bleken wat sterker te zijn dan Focus ’07. Toch was het een genot om de jeugd te zien strijden om het doel te vinden en natuurlijk de aanmoedigingen van de ouders te zien.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:16
Lees meer...
 
Debuteren van JO12-1
gaat goed


De ploeg van Mimoen, die nu de strijd aangaat bij JO12 en dan over het gehele veld doen het goed.

Zij debuteren en dan met winstpartijen.

Dat belooft wat voor de toekomst.

Zaterdag kreeg het bezoekende Victoria geen kans tegen het goed spelende Focus ’07, dat met 4-1 wist te zegevieren.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:14
Lees meer...
 
JO13-1 maken er een
spannende wedstrijd van


Het eerste team van JO13 speelde een sterke Lekstreekderby tegen Brederodes.

Beide ploegen werkten hard om de winstpunten binnen te halen.

Er werd om en om gescoord. De jongens van Focus ’07 wisten vaker het doel te vinden en wonnen verdiend met 4-2 van Brederodes.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:15
Lees meer...
 
Verhoging boete niet nakomen verplichting vrijwilligerstaken

Tijdens de bestuursvergadering d.d. 19 september 2017 heeft het bestuur besloten de boete op het niet nakomen van de verplichting vrijwilligerstaken met ingang van 1 oktober 2017 te verhogen naar 100 euro per niet nagekomen vrijwilligerstaak.

Geen enkele amateur-sportvereniging kan tegenwoordig nog bestaan zonder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Als vereniging hechten wij er daarom waarde aan dat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt om de vereniging zo goed mogelijk te laten draaien. Alleen samen kunnen we zorg dragen voor een optimale bezetting van de uitvoering van verschillende functies, taken en activiteiten binnen onze vereniging.
Laatst aangepast op donderdag 05 oktober 2017 08:35
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 9
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow