header1.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 


Leden genieten van gezellige nieuwjaarsreceptie


Zaterdag tussen 17 en 19 uur was de nieuwjaarsreceptie bij Focus ’07, die dit jaar erg druk werd bezocht. De oliebollen en appelflappen stonden op de tafels, zodat men even terug kon denken naar het achter ons liggende jaar. Een jaar waarin Focus ’07 haar 10-jarig jubileum vierde. Het komende jaar staat er weer van alles op het programma en belooft het weer vele hoogtepunten te kennen. In ieder geval heeft men al twee mooie toernooien achter de rug.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:24
Lees meer...
 


Meiden geven goed tegenstand aan de trainers/coaches


Een goede gewoonte is dat de nieuwjaarswedstrijd wordt gespeeld tussen een team van het eerste elftal en de trainers/coaches. Helaas was het eerste elftal op trainingskamp, zodat nu het meisjesteam onder 19 jaar werd uitgenodigd om het op te nemen tegen het team van trainers/coaches. De meisjes waren winterkampioen geworden in hun klasse en kregen de eer die wedstrijd te spelen.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:27
Lees meer...
 


Meiden bereiden zich voor


Het was voor het meisjesteam onder 19 jaar een eervolle uitnodiging om de nieuwjaarswedstrijd te spelen. Daarom bereiden zij zich goed voor en bouwden aan teambuilding door samen te genieten van iets lekkers en goed te drinken en samen aan de tafel te overleggen welke tactiek zij in de nieuwjaarswedstrijden zullen toepassen. Een goede voorbereiding voor dit team dus.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:26
Lees meer...
 
De prijzen werden verdeeld
bij de prijsuitreiking


Bij de prijsuitreiking waren de spelers die hujn best hebben gedaan te vinden om te horen en te kijken welke beker zij mee naar huis mochten nemen.

Zoals bekend werd voetbalschool Veghel winnaar van de eerste prijs, terwijl Victoria de tweede prijs in ontvangst nam van jeugdvoorzitter Jürgen Kok. De derde prijs ging naar Bennekom en de vierde beker ging naar Pucr Soccer.

De sportiviteitsprijs ging naar Kampong, terwijl de keeper van Victoria Tijmen da Costa de beste keeper werd en Jeremy van Haalen van Veghel tot beste speler werd bekroond.

Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 21:50
 
Voetbalschool Veghel
toont haar klasse


De finale van het toernooi voor JO10 ging tussen de voetbalschool Veghel en Victoria. Laatstgenoemde bood goed tegenstand en wist zelfs dicht van het doel van Veghel te komen. Toch was het uiteindelijk de voetbalschool die met enkele goede combinaties de wedstrijd op haar klasse wist te winnen. Zij wonnen met 2-0 en namen dus de eerste prijs mee naar huis.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:28
Lees meer...
 
Wedstrijdsecretariaat deed
weer veel goed werk


Complimenten waren er voor het wedstrijdsecretariaat dat weer prima werk leverde. Het hele wedstrijdprogramma werd precies op tijdschema afgewerkt.

Ook de uitslagen werden goed verwerkt, zodat in de middag bij de plaatsingswedstrijden alles keurig op papier stond.

Ook de finalisten werden even wat tijd gegund om even na de kruisfinale te rusten.

Zelfs een vastzittende auto in het gras werd dank zij de medewerking van de mensen van het wedstrijdsecretariaat geholpen aan een sleepkabel, zodat hij eruit getrokken kon worden.

Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 21:50
 


Focus ’07 derde in haar poule


Het jongensteam onder 10 jaar dat aan haar eigen toernooi deelnam deed het niet slecht in haar poule, temeer omdat uit deze poule de finalist tevoorschijn kwam. Mooie overwinningen behaalden de jongens op Nieuw Utrecht en de streekderby tegen BZS. Beide wedstrijden werden met 4-0 gewonnen. In de wedstrijd tegen Jonathan (zie foto’s) hielden de jongens lang stand, maar in de slotfase moesten ze toch zwichten doordat Jonathan toch de 0-1 wist te scoren.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:30
Lees meer...
 
Het bestuur van F0cus '07 wenst iedereen een gelukkig, gezond nieuwjaar toe. Maak er een mooi jaar van!

IMG-20180101-WA0005
Laatst aangepast op dinsdag 02 januari 2018 14:10
 
1Midwinterzaalvoetbaltoernooi
 
Op 27 en 28 december heeft al weer het zesde Internationale (deelnemers uit Hongarije en België) Mixed (voor het eerst deden meiden mee) Focus Mid Winterzaalvoetbal toernooi plaats gevonden in sporthal Parijsch. 
 
Meer dan 135 spelers hebben meegedaan aan een toernooi voor O19/17, O16/15, O13/12 en O11/10.
Het Midwintertoernooi is een toernooi voor de breedtesport waar gemixte teams van gelijke sterkte worden geformeerd, iedereen 6 wedstrijden speelt en geen scheidsrechters aanwezig zijn.

Dit toernooi was nooit mogelijk geweest zonder de coördinatoren Marcel Zwaak, Patrick Zuiderwijk en Mathijs Roddenhof. Daarnaast alle andere vrijwilligers (Patrick/Bas/Sean, Yacek/Johan/Jessica/Roely en Mart) bedankt voor het meehelpen! 

Drinken, mandarijnen en andere versnaperingen waren natuurlijk door Plus Giel Smit verzorgd!

Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 21:49
Lees meer...
 
Volendam wint wintercup

BZS sportiefste ploeg


Het waren weer spannende wedstrijd op het terrein van Focus ’07 waar diverse teams van jongens onder 9 jaar een toernooitje speelde volgens het nieuwe spelsysteem van de KNVB op kleine veldjes. Focus ’07 had enkele bekende teams uitgenodigd en juist deze teams wilden hun naam laten horen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het eerste team van FC Volendam het toernooi won door in de finale Roda ’46 met 5-0 te verslaan. Het team van Focus ’07 deed het ook niet slecht. Zij speelden de strijd om de 3e en 4e plaats tegen ATC ’65. De wedstrijd eindigde gelijk, zodat penalties de beslissing moesten brengen. Na een lange serie won uiteindelijk ATC ’65 en moest Focus ’07 zich tevreden stellen mat een 4e plaats.
Laatst aangepast op vrijdag 29 december 2017 20:01
Lees meer...
 


Focus ’07 kon het niet redden in halve finale


Focus ’07 wist ver door te dringen in de strijd om de wintercup. Zij haalden de halve finale. Zij moesten het opnemen tegen niemand minder dan FC Volendam. Focus ’07 kan trots zijn dat zij het zo lang de 0-0 konden houden en zelfs enkele kansen kregen, maar na later bleek de beste keeper van het toernooi kon men de Volendam-keeper niet passeren. Ook de keeper van Focus ’07 hield de 0 lang vast, maar moest in de slotfase kapituleren. Focus ’07 verloor eervol met 0-2 van eerste divisionist FC Volendam.
Laatst aangepast op vrijdag 29 december 2017 19:58
Lees meer...
 


Wedstrijdsecretariaat deed het weer goed


Dank zij de hulp van vele vrijwilligers van Focus ’07 kon het toernooi om de wintercup als geslaagd genoemd worden. Het wedstrijdsecretariaat hield alles goed in handen en de wedstrijden werden op tijd gespeeld. De mensen achter de tafel wisten de scheidsrechters te motiveren om weer een wedstrijd te gaan leiden.

De toernooicommissie is trots op alle vrijwilligers en daarom is een dank gemeend van deze plaats.

Laatst aangepast op vrijdag 29 december 2017 20:02
 


Mooie derby tussen Focus ’07 en Vriendenschaar

Om de plaatsen 5 tot 8 speelde het tweede team van Focus ’07 tegen Vriendenschaar. Het werd een mooie derby met veel doelpunten. Focus ’07 wist zelfs met 4-2 de leiding te nemen. Vriendenschaar slaagde er in op gelijke hoogte te komen. Bij deze 4-4 eindstand moesten penalties de beslissing brengen. Die nam Focus ’07 het beste. Zij wonnen de penalties met 5-3.
Laatst aangepast op vrijdag 29 december 2017 20:00
Lees meer...
 
keepers 271217Keeperstrainers ontvangen kerstattentie van Focus'07

Iedere dinsdagavond, van augustus tot juni, is het bij Focus ’07 trainingsavond voor alle keepers en keepsters. Tussen 18:30u en 21:30u genieten dan gemiddeld 30 keepers, verdeeld over drie trainingsgroepen, van een uitdagende, gevarieerde, maar vooral ook een plezierige keeperstraining. Dit alles kan niet zonder maar liefst 10 gepassioneerde, vrijwillige keeperstrainers, welke in weer en wind de keepers en keepsters de gelegenheid bieden zichzelf op zijn/haar niveau te verbeteren.
Laatst aangepast op dinsdag 26 december 2017 23:42
Lees meer...
 
Kampioensploeg meiden O19-1 speeltnieuwjaarswedstrijd nieuwjaarswedstrijd

Op 6 januari 2018, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie, staat onze jaarlijkse nieuwjaarswedstrijd weer op het programma.
Dit jaar kunnen leiders en trainers het opnemen tegen ons kampioensteam MO19-1.Gezien de kracht van dit elftal zijn we op zoek naar trainers en leiders die deze uitdaging durven aan te gaan. 
Meld je aan via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hartelijke groet,
Jørgen de Kock
voorzitter JC
Laatst aangepast op dinsdag 26 december 2017 10:48
 


Sandra Coenmans vrijwilliger van de week


Door de gemeente en Elk Welzijn kreeg Sandra Coenmans van Sandra Rigter een taart aangeboden. Zij werd daarmee beloont voor haar vele inzet bij Focus ’07 en uitgeroepen tot vrijwilligster van de week. Zij zal een plaatsje krijgen op de gemeentepagina van de Culemborgse Courant.

Secretaris Diane Puddu was trots op deze benoeming van Sandra, want zij heeft het zeer verdiend. Sandra is het toonbeeld van een goede vrijwilliger!
Laatst aangepast op zondag 24 december 2017 23:22
 
Keyan beloont voor
de meeste loten verkocht


Ook dit jaar hebben we loten verkocht voor De Grote Clubactie. De loterij waarbij je enorme mooie prijzen kunt winnen én waar je als club per verkocht lot een substantieel bedrag verdient. Ieder team hebben we uitgedaagd om loten te verkopen. Teams tot O13 hebben de fysieke loten gekregen, de andere teams zijn gevraagd om loten digitaal te verkopen. Keyan Hendriks van de O8/09 heeft maar liefst 28 loten verkocht, wat een topprestatie. Zijn vader vertelde ‘hij is zo’n beetje de hele wijk door geweest’. Deze prestatie verdient een mooie beloning, daarom hebben we Keyan tijdens de training in het zonnetje gezet. Hij heeft een cadeaubon gekregen.

Volgend jaar hopen we nog meer loten te verkopen dan dit jaar!

Laatst aangepast op dinsdag 26 december 2017 23:37
 
Ledenadministratie gesloten

Op de vogesloten-wegens-vakantielgende data is Jolanda Helmond afwezig en zal de ledenadministratie zijn gesloten:

woensdag 27 en vrijdag 29 december 2017.

Vanaf 3 januari 2018 is de ledenadministratie weer bereikbaar.

Wij wensen eenieder prettige feestdagen en een goede jaarwisseling.
Tot op de nieuwjaarsborrel op 6 januari 2018!

Jolanda Helmond en Diane Puddu
Laatst aangepast op vrijdag 22 december 2017 14:01
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 11
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow