header1.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Straatvoetbaldag en FIFA-toernooi op 22 april

Op zondag 22 april staat alles in het teken van 'foeballuh', dat door de gemeente Culemborg wordt georganiseerd in het teken van Culemborg 700. Iedereen kan daaraan deelnemen.
In de ochtend wordt een straatvoetbaltoernooi georganiseerd op kleine veldjes in de leeftijdscategorieën 8 t/m 10 jaar, 11 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Voetballen zoals het bedoeld is. In de kleine ruimte schaven aan de techniek en de tegenstander te slim af zijn. Net zoals alle grote voetbalhelden begonnen zijn.

Laatst aangepast op vrijdag 13 april 2018 12:51
Lees meer...
 
Focus '07 versterkt zich verder in de onderbouw met O12-1-trainer
David Vogel_2018_2
Als TC zijn we zeer blij dat we David Vogel hebben kunnen vastleggen voor de O12-1 van volgend seizoen.

David, die al jaren bij Focus '07 actief is als trainer, doet het erg goed in de onderbouw.

De combinatie van Pabo-student, trainerservaring en het zelf zijn een goede voetballer maken hem een topper voor de onderbouw.

De stappen die hij en zijn assistenten dit seizoen maken zijn niet onopgemerkt gebleven.
Het team draait boven verwachting bovenin de hoofdklasse mee.
Ook assistent Marcel Zwaak heeft de toezegging gedaan met David verder te gaan.
Marcel is ook al jaren trainer bij focus en samen maakt dit een geweldig duo.

Sportieve Groet,
TC Focus '07
Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:06
 
Rode Kruis-speld en oorkonde
voor Roland van Santen


Roland van Santen doet veel voor Focus ’07 als verzorger van diverse elftallen. Ook is het voor Focus ’07 fijn om zo’n man met EHBO-ervaring bij de hand te hebben bij thuiswedstrijden. Zo’n man is Roland die bijna altijd op het terrein van Focus ’07 te vinden is.

Vrijdagavond 6 april werd hij in het gebouw van de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis gehuldigd omdat hij 10 jaar actief is voor het Rode Kruis als inzet bij evenementen. Daarvoor is het verdiend dat Roland ook een plaatsje krijgt op de website van Focus ’07, dat verdient deze actieve man.
Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:12
 


Vrouwen komen net iets tekort


Het vrouwenteam van Focus ’07 speelde zaterdagmiddag de Lekstreekderby tegen Vianen. Beide ploegen werkten hard om tot scoren te komen. Al gauw werd duidelijk wie het doelpunt wist te maken ook de drie punten kreeg. Helaas voor het vrouwenteam van Focus ’07 was Brederodes iets gelukkiger en wisten zij deze spannende wedstrijd met 0-1 te winnen.
Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:07
Lees meer...
 
Hercules te sterk voor JO19

Het eerste jongensteam onder de 19 jaar speelde een thuiswedstrijd tegen het sterke tweede team van Hercules.

Hoewel Focus ’07 goed partij gaf aan dit sterke homogene team, lukte het niet voor een verrassing te zorgen.

Wel wist Focus ’07 tweemaal te scoren, maar dat was niet genoeg, want Hercules scoorde zesmaal en won zodoende met 2-6.
Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:14
Lees meer...
 
Oproep kantinedienst
kantinedienst
De laatste maanden van het voetbalseizoen zijn weer ingegaan. Voor deze weken is de planning van de kantinebezetting ook al rond. Om de kantine goed te kunnen draaien is het belangrijk dat iedereen die is opgeroepen ook daadwerkelijk komt. Check daarom, als je dat nog niet hebt gedaan, via de link op de homepage of je (of je kind) voor de komende tijd staat ingeroosterd.

Heb je je oproep nog niet bevestigd, doe dat dan alsjeblieft zo snel mogelijk via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dat scheelt de dames van de planning nl. een heleboel onnodig nabelwerk en dan weten de kantinecoördinatoren ook dat ze op jullie hulp kunnen rekenen.

Iedereen alvast hartelijk bedankt voor zijn/haar hulp en inzet.

Diane Puddu
secretaris
Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:08
 
Focus ’07 niet opgewassen tegen koploper Benschop


Het was zaterdag een topper op sportpark Parijsch, waar Focus ’07 de ongeslagen koploper Benschop ontving. Eigenlijk werd het geen topper, want de bezoekers waren sterker dan Focus ‘07 en had eigenlijk de wedstrijd bij rust al beslist toen ze op een 1-4 voorsprong stonden. Na rust was Focus ’07 wat meer in de aanval en was het tegendoelpunt dat Sven Vermeulen maakte verdiend. Na de 2-4 nederlaag van Focus ’07 is Benschop eigenlijk al in principe de kampioen in de derde klasse en Focus ’07 blijft tweede.

Zaterdag gaat Focus ’07 naar het op de vierde plaats staande DESO, dat 9 punten achterstand heeft. De thuisploeg zal zeker proberen Focus ’07 punten af te snoepen. Het zal een boeiend duel worden.

Zaterdag a.s., 14.30 uur DESTO – Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:13
Lees meer...
 
Veel toeschouwers bij topper

Het was erg druk op het sportpark bij de topper tussen Focus ’07 en koploper Benschop.

Vooral de bezoekers hadden veel supporters meegenomen, die met de bus of eigen auto waren gekomen.

Niet alleen was het druk langs het veld, maar ook de parkeerplaats was overvol.

Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:13
 
Kleding voor een prikkie

Doordat Focus ’07 in het nieuwe seizoen overgaat tot andere shirts en broekjes in zwart met geel-rode streep, was er zaterdagmorgen in de kantine een grote verkoop van de resterende trainingspakken e.d. tegen een korting die kon lopen tot 70%.

Natuurlijk waren er veel belangstellenden die hiervan gebruik wilden maken.

Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:13
 
Tweede elftal verrast koploper Brederodes

Lukte het het eerste elftal niet om de koploper te verslaan. Het gebeurde wel bij het tweede elftal, dat koploper Brederodes 2 een koude douche bezorgde. Met maar liefst 4-0 werd de koploper verslagen. Door deze overwinning werd de nederlaag van vorige week goed gemaakt en staat het tweede elftal aan de kop van de tweede periode, maar zij hebben concurrentie en wacht dus nog een spannende eindfase om die tweede periode veilig te stellen.
Laatst aangepast op donderdag 12 april 2018 21:12
Lees meer...
 
Willy Koedam overleden

Ons kwam via zijn broer Gerrit ter ore dat in het buitenland (Kroatië, woonachtig) plotseling is overleden Willy Koedam. Willy was samen met zijn broer van onschatbare waarde toen het eerste elftal van Fortitudo naar de tweede klasse promoveerden. Ook in de tweede klasse bleef dit duo heer en meester op het middenveld. Vele oud-Fortianen zullen Willy wel kennen.
Laatst aangepast op vrijdag 06 april 2018 14:46
 
Mimoun 2018Focus '07 presenteert met trots
nieuwe trainer Focus '07 JO11-1


Voor het komende seizoen is de technische commissie van Focus '07 er in geslaagd een geweldige trainer aan te stellen voor de JO11-1.

Het doet ons deugd om Mimoun Khiniti voor te stellen als de nieuwe trainer van de JO11-1.
Mimoun heeft eigenlijk geen introductie nodig binnen Focus '07. Fluiten, trainen, andere trainers adviseren en andere teams supporten, Mimoun doet het allemaal.
De naam Mimoun is echt een begrip binnen Focus ‘07, we zijn dan ook heel blij hem te kunnen behouden voor de vereniging. Een betere specialist voor een onderbouwteam ga je niet vinden in midden-Nederland.
Laatst aangepast op vrijdag 06 april 2018 14:46
Lees meer...
 
Focus '07 J09-1 wint de Dutch Easter Cup 2018

In het paasweekend kun je brunchen of paaseieren zoeken, je kunt ook een leuk internationaal toernooi voetballen. Dit laatste deden de boys and girls van J09-1. Zij streden om de Dutch Easter Cup. Het was zaterdag vroeg op en vertrekken naar Roosendaal. Na een heuse openingsceremonie met de mascotte "kikker" en de volksliederen van alle deelnemende landen, trapten ze af tegen BSC '68. Iedereen moest even wakker worden, maar uiteindelijk werd de wedstrijd met 6-1 gewonnen.
Laatst aangepast op vrijdag 06 april 2018 14:46
Lees meer...
 Focus ’07 JO17-1 wint eigen toernooi


Met wisselvallig weer met nu en dan regen speelden de teams van JO16 en JO17 hun toernooi. Ook hierbij kreeg de organisatie de loftrompet. Er waren weer mooie en spannende wedstrijden. Dit keer werden de Culemborgse kleuren hoog gehouden. De finale ging tussen het eerste team van Focus ’07 JO17 tegen het derde team van Vriendenschaar JO17. Het was uiteindelijk Focus ’07 dat de finale won en de eerste prijs voor zich opeiste. Vriendenschaar werd tweede, terwijl TOV JO17 de derde plaats voor zich opeiste.
Laatst aangepast op donderdag 05 april 2018 19:02
Lees meer...
 Roda ’46 JO-13 wint zaterdagtoernooi


Zaterdag 31 maart was er op de velden van Focus ’07 een groot toernooi voor teams van JO12 en JO13. Hieraan namen alle teams van Focus ’07 mee. Helaas konden zij zich niet tot de beste drie werken. Wel was de wedstrijd tussen twee teams van Focus ’07 (zie foto’s) wel een spannend duel en mooi voor het publiek.

Het was uiteindelijk Roda ’46 JO13 dat de eerste prijs mee naar huis mocht nemen met voetbalschool Veghel JO12 op een tweede plaats. De derde plaats ging naar Theole JO13 uit Tiel.

De organisatoren waren uiterst tevreden over het toernooi en kregen ook complimenten van de deelnemende ploegen.
Laatst aangepast op donderdag 05 april 2018 19:04
Lees meer...
 
Extra ALV d.d. 27 maart 2018

Dinsdag 27 maart jl. heeft een extra ALV plaatsgevonden.
Deze was uitgeschreven, omdat het bestuur goedkeuring aan de ALV moest vragen voor de benodigde investering voor het aangaan van een contract met een nieuwe kledingleverancier.

John Copier nam de vele aanwezigen aan de hand van een PowerPointpresentatie stap voor stap mee in het proces dat is doorlopen om tot een voorgestelde leverancier te komen. Dit is Masita geworden. Met hen wordt nu de laatste stap in de contractonderhandelingen gezet.
De ALV gaf met overgrote meerderheid het bestuur toestemming voor deze uitgave.

Laatst aangepast op dinsdag 03 april 2018 14:50
Lees meer...
 
Focus ’07 helpt Everstein bij scoren


Hoewel Everstein meer op de bal zat en feller speelde dan Focus ’07, heeft het in deze streekderby te danken dat Focus ’07 ze holp bij het scoren. Twee grove fouten holpen Everstein aan de doelpunten. Focus ’07 wist uit een penalty en in de tweede helft te scoren, maar mocht blij zijn met dit gelijke spel, omdat Everstein een grote kans had op 3-1. Toch had Focus ’07 bijna de winstpartij mee genomen, want ook zij lieten een grote kans op een doelpunt lopen. Zodat het bij 2-2 bleef.

Zaterdag komt de ongeslagen koploper Benschop op bezoek en dan moet Focus ’07 wil uit een andere vaatje tappen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – Benschop
Laatst aangepast op donderdag 05 april 2018 19:04
Lees meer...
 
Klein verlies voor meisjesteam

Het meisjesteam onder de 15 jaar speelde de Lekstreekderby tegen Brederodes.

Het werd een spannend duel waarin beide ploegen probeerden te scoren. Helaas kon Focus ’07 niet tot scoren komen.

Doordat Brederodes wel het doel wist te vinden, hadden zij aan één doelpunt genoeg om de wedstrijd te winnen.
Laatst aangepast op donderdag 05 april 2018 19:08
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 16
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow