header2.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

dinsdag 11 maart 2014
Wie zit in A of B categorie

Afgelast zijn
Thuis:

Afgelast zijn
Uit:
 

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Zondagteam niet bij de les

Vorige week konden we schrijven “Wat kan voetbal op zondag toch mooi zijn”. Helaas heeft dit het zondagteam niet doorgezet en verloren zij door te slap voetbal met 4-0 van DWSV en dat hadden de supporters niet verwacht na de mooie zege op VSC.

Zondag komt PVCV op bezoek en er wordt van de zondagvoetballers verwacht dat deze gewonnen gaat worden. De supporter zullen er voor vechten dat voetbal op zondag door blijft gaan. Het wordt is aan de spelers van trainer Ton van Wiggen en leider en harde werker voor het zondagvoetbal Wim van ’t Pad. We hopen dat ze het laten zien.

Zondag a.s., 14.00 uur: Focus ’07 – PVCV
Laatst aangepast op dinsdag 18 maart 2014 10:35
Lees meer...
 
Zaterdagteam blijft meedoen
voor periode


De gewoonste zaak was het winnen zaterdag tegen laagvlieger Musketiers. Focus ’07 moest wel degelijk aan de bak en wist na 20 minuten de 0-1 te scoren. Dat gaf wat verlichting, waardoor met 0-4 werd gewonnen.

Het zaterdagteam heeft weer twee weken rust en gaat dan een uitwedstrijd spelen tegen FZO en dat zal wel weer een kraker worden.
Laatst aangepast op dinsdag 18 maart 2014 10:36
Lees meer...
 
A1 kansloos tegen FC De Bilt

De A1 moesten het zaterdag opnemen tegen sub-topper De Bilt. Het team deed haar best om de punten te pakken, maar kwam bijna niet onder de druk van De Bilt vandaan, die al gauw de 0-1 in de touwen joeg en dan is het moeilijk om terug te komen.

Het werd een 0-3 nederlaag. De jongens moeten nog hard werken om uit die onderste regionen vandaan te komen. Zaterdag gaan zij op bezoek bij Sporting ’70 en ook dat zal een hele klus worden.
Laatst aangepast op dinsdag 18 maart 2014 11:28
Lees meer...
 
D3 verliest van koploper

Ondanks dat de D3 op eigen terrein uit een mooie aanval een doelpunt wist te scoren, konden zij niet verrassen tegen de koploper die het vaakst op de helft van Focus ’07 was te vinden.

Zij lieten zich het kaas niet van het brood eten en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 1-4. Voor de D3 het pleit dat zij echt hun best hebben gedaan.
Laatst aangepast op dinsdag 18 maart 2014 11:28
Lees meer...
 
Publiek genoot van zondagteam

Zelfs oud-voorzitter Henri van der Kamp, die zaterdag overigens ook aanwezig was, was gekomen om het zondagteam eens te zien winnen. Terwijl voorzitter John Maassen in de rust kwam kijken en vol bewondering keek naar de tussenstand. Dat doet ons goed dat de jongens voor staan. Over de geruchten dat het zondagteam ophoudt, wil men nog niets kwijt. Maar als men zondag op het veld keek en het enthousiasme waarmee het zondagteam speelde, moet er volgend seizoen toch weer een zondagteam staan en dat hopen zeker de vaste supporters. Het woord is aan de spelers en het bestuur. 

Laatst aangepast op donderdag 13 maart 2014 19:47
 
Ayo toont zijn talenten

Ayo de Pater heeft het afgelopen weekend het publiek laten zien wat hij zoal in zijn mars heft. In de thuiswedstrijd tegen Vreeswijk B1 maakte de 16-jarige Ayo het winnende doelpunt en liet zien dat hij ook een salto kan springen. Helaas was de fotograaf te laat om dit huzarenstukje zondag op beeld te laten zien, want opnieuw sprong Ayo een salto toen hij de gelijkmaker had gemaakt. Dat belooft wat voor de toekomst.

 

Laatst aangepast op donderdag 13 maart 2014 09:53
 
Wat kan voetbal op zondag
mooi zijn


Temeer omdat zondag het zonnetje scheen en er toch wat publiek langs de lijn verzameld had om het geplaagde zondagteam in actie te zien tegen VSC. Ondanks de snelle achterstand wist Focus ’07 zich te herstellen en stond men bij rust met 2-1 voor. Na rust werd de voorsprong tegen VSC uitgebouwd tot een mooie 4-1 overwinning.

Zondag wacht weer een belangrijke uitwedstrijd tegen DWSV. Wordt deze wedstrijd gewonnen, dan lijken de degradatiewedstrijden ver weg.

Zondag a.s., 14.00 uur: DWSV – Focus ‘07
Laatst aangepast op woensdag 12 maart 2014 21:56
Lees meer...
 
Zaterdagteam laat kans op winst glippen

Het was zo belangrijk voor het zaterdagteam om de confrontatie tegen CDW in winst om te zetten. Daardoor zou de ploegen stijgen naar een plaats voor de nacompetitie. Die kans kregen ze via een penalty die door Josua Cohen gemist werd. De keeper dook met veel inzet in de goede hoek. Daardoor moest men genoegen nemen met een puntendeling, 0-0

Zaterdag gaan zij naar Musketiers toe en deze wedstrijd moet gewonnen worden, want anders is die kans op nacompetitie voorbij.

Zaterdag a.s. Musketiers – Focus ‘07
Laatst aangepast op woensdag 12 maart 2014 21:46
Lees meer...
 
Dames 1 wint flink tegen de nr. 2
We moesten vandaag tegen de nummer 2, Zwaluwen Utrecht vr 2.

Het weer was mooi. Het veld was glad en de scheids.... Daar hebben we het niet over.

We waren baas! Mooie een-tweetjes en meer van die voetbaltermen waren van toepassing.
8 Doelpunten, en veel net niet doelpunten.
In de laatste 15 minuten 3 doelpunten tegen. Who cares....
Laatst aangepast op woensdag 12 maart 2014 10:53
 
Brandstichting

Vorige week is er brand gesticht in de gang van de kleedkamers. Door alertheid van een jeugdtrainer kon de beginnende brand snel gedoofd worden en is erger voorkomen. Er is wel schade ontstaan aan de muur.
Inmiddels is bekend wie er verantwoordelijk is voor deze brandstichting en heeft deze speler een ontzegging voor toegang tot het sportpark gekregen. Er is  aangifte gedaan bij de politie en de schade zal worden verhaald op de veroorzaker. Brandstichting en andere vormen van vernieling of overlast worden niet getolereerd en het bestuur zal direct passende maatregelen nemen. Het bestuur is blij met het adequate optreden van de jeugdtrainer en waardeert het kordate handelen van de betrokken verenigingsfunctionarissen om de dader zo snel op te sporen.

Namens het bestuur 
John Maassen
Voorzitter
Laatst aangepast op woensdag 12 maart 2014 10:53
 
Focus'07 verlengt contract met Marco Verbeek

In de afgelopen periode heeft het bestuur de samenwerking met de trainer van zaterdag 1, Marco Verbeek, geevalueërd. Uit de gesprekken met Marco bleek wederzijds vertrouwen.
Daarom zijn wij blij dat Focus'07 het aflopende contract met Marco voor twee jaar zal verlengen.
Natuurlijk zal aan het einde van het seizoen 2014/2015 weer geëvalueerd worden of beide partijen voldoende basis zien om de samenweking te continueren.
Laatst aangepast op woensdag 12 maart 2014 10:52
Lees meer...
 
DE AANVOERDER STAAT CENTRAAL; DOE OOK MEE!
Bericht van de KNVB
In de week van 3 tot en met 9 maart staat het betaald voetbal in het teken van het project ‘De Aanvoerders’. Als kick-off draagt Robin van Persie op 5 maart tijdens de wedstrijd Frankrijk – Nederland de speciale aanvoerdersband van De Aanvoerders.
In het daaropvolgende weekend volgen alle andere aanvoerders van clubs uit de Eredivie en Jupiler League zijn voorbeeld en worden er verschillende acties georganiseerd om aanvoerders te werven en te activeren.

De KNVB ondersteunt ‘De Aanvoerders’ en roept amateurverenigingen op om ook mee te doen. 
Laatst aangepast op woensdag 05 maart 2014 19:46
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 19
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow