header4.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

zondag 06 maart 2016

Afgelast zijn
Thuis: 


Afgelast zijn
Uit:

INDELING JEUGD

2016-2017

Voorlopige indeling is bekend
Klik hier om de indelingen te zien

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 


Indrukwekkend afscheid van actief spelend lid


Maandag 30 mei kwam het ontstellende bericht bij Focus ’07 en de familie binnen dat Werner van Kesteren op 41-jarige leeftijd ten gevolge van een bedrijfsongeval om het leven was gekomen.
Dit sloeg in als een bom van zijn medespelers van het 3e zondag-elftal en een ieder die Werner kende.
Werner is van zijn Fortitudo-tijd tot nu bij Focus ’07 een actief spelend lid. In zijn Forti-tijd speelde hij ook wedstrijden voor het eerste elftal.
Laatst aangepast op dinsdag 07 juni 2016 20:14
Lees meer...
 
Toernooicommissie tevreden

De toernooicommissie is erg in haar schik van hoe de toernooien lopen. Zaterdag moest er even geïnproviseerd worden omdat het toernooi even stilgelegd werd om afscheid te nemen van een overleden actief spelend lid, waarbij de F-pupillen indrukwekkend een erehaag vormden, waarna het toernooi weer werd voortgezet en de sfeer om het winnen bleef. Wat later werden de prijzen uitgereikt. Zaterdag het laatste toernooi van dit seizoen en kan men even rusten om na de vakanties weer voorbereidingen te treffen voor de nieuwe toernooien.

Laatst aangepast op dinsdag 07 juni 2016 20:07
 


Verschillende derbies


Omdat Focus ’07 10 F-pupillenteams heeft, kwam het natuurlijk voor dat enkele F-pupillenteams het tegen elkaar moesten opnemen. Natuurlijk deden ze hun best om zo goed mogelijk voor de dag te komen. De teams deden hun best en juist degene die het doel het beste weet te vinden won de derby.

Niet alleen kwamen de teams onderling tegen elkaar. Ook ontmoette enkele teams gastteam Vriendenschaar en ook dat werd een mooie derby.
Laatst aangepast op dinsdag 07 juni 2016 20:12
Lees meer...
 

F-pupillen doorstaan de warmte


Is het weer prima, dan hebben we weer wat te klagen over de warmte, die zeker op de kunstgrasvelden heet is. Toch trokken de pupillen zich daar niets van aan en werkten hard om er een goed resultaat neer te zetten. Dit keer viel er geen F-pupillenteam in de prijzen, maar zij hebben hun best gedaan en daar gaan ze voor. Plezier in het voetbal staat bovenaan.
Laatst aangepast op dinsdag 07 juni 2016 20:11
Lees meer...
 
Spelers eerste elftal
bevolkten de bar


Tijdens de barbecue-avond op vrijdagavond, wilden de jongens van het eerste elftal iets doen voor al die vrijwiligers die het mogelijk maken, dat zij zo goed terecht kunnen bij Focus ’07 om te trainen en te spelen.

Vier spelers van het eerste elftal bevolkten daarom de bar en voorzag zo de vrijwilligers van hun drankje.

Laatst aangepast op dinsdag 07 juni 2016 20:07
 


Barbecue werd heerlijk Focus-familiefeest


Wat was het weer prima en wat was de sfeer goed bij de barbecue op vrijdagavond op het Henri van der Kamp-terras.

Alle vrijwilligers binnen Focus ’07 waren uitgenodigd om na te praten over het afgelopen seizoen en te kijken naar het nieuwe seizoen onder het genot van een drankje enbarbecue, die weer voortreffelijk verzorgd werd.
Laatst aangepast op dinsdag 07 juni 2016 20:10
Lees meer...
 
Weekend met lach en traan

De afgelopen dagen was er veel activiteit bij Focus'07. Vrijdagavond begon met de vrijwilligersavond. De vele vrijwilligers van Focus'07 genoten van een heerlijke bbq als dank voor hun inzet. Op zaterdag het F-pupillentoernooi: 's morgens kortstondig onderbroken om samen met de spelers van zondag3 een indrukwekkend eerbetoon te geven aan Werner van Kesteren. Rond half vijf weet Focus'07 1 zich te handhaven in de 3e klasse. Zondag: het E-D overgangstoernooi. Onder warme omstandigheden en met deelname van gerenomeerde clubs wordt het een mooie afsluiting van een bijzonder weekend. En ook hierbij was de inzet van de Focus vrijwilligers weer geweldig. Bedankt

Laatst aangepast op zondag 05 juni 2016 20:38
 
Voorlopige indeling 2016-2017 (VR1 - meiden)
U vindt links op de website de voorlopige indeling voor het seizoen 2016-2017. De indeling is tot stand gekomen in overleg met leiders en trainers. Ook is er (voor zo ver mogelijk) rekening gehouden met de verzoeken vanuit teams en/of spelers. Zoals hierboven aangegeven gaat het om een voorlopige indeling. Dit betekent dat er in sommige gevallen nog afgeweken kan worden van deze indeling. Er is tot 20 juni 2016 de mogelijkheid om input in te sturen betreft de indeling (dit kan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Laatst aangepast op zaterdag 04 juni 2016 08:50
Lees meer...
 
Voorlopige indeling 2016-2017 (jongens)
U vindt links op de website de voorlopige indeling voor het seizoen 2016-2017. De indeling is tot stand gekomen in overleg met leiders, trainers en onafhankelijke beoordelaars (scouts). Ook is er (voor zo ver mogelijk) rekening gehouden met de verzoeken vanuit teams en/of spelers. Zoals hierboven aangegeven gaat het om een voorlopige indeling. Dit betekent dat er in sommige gevallen nog afgeweken kan worden van deze indeling. Binnen de selectie zullen er nog mensen afvallen en er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Er is tot 20 juni 2016 de mogelijkheid om input in te sturen betreft de indeling (dit kan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Hierna zal de "definitieve indeling" uiterlijk 1 juli 2016 online komen te staan.
Laatst aangepast op vrijdag 03 juni 2016 15:58
Lees meer...
 
Trouw lid Werner van Kesteren overleden

Op 30 mei jl. is Werner van Kesteren overleden door een
tragisch bedrijfsongeval.
Werner was onze grote nuchtere vriend, voetbalkameraad en ras-Fortiaan. Wij zullen onze altijd vrolijke en goedlachse
kameraad nooit vergeten. Onze gedachten en steun gaan uit
naar zijn naasten. Wij wensen zijn vrouw Brittany en zijn twee
dochters Zowi en Maya heel veel sterkte toe in deze
moeilijke tijd.
Werner rust zacht, voor altijd bij ons.

Namens Focus '07 Zondag 3
Laatst aangepast op donderdag 02 juni 2016 08:27
Lees meer...
 
24 uurs toernooi

24uurs 500_010616
Laatst aangepast op woensdag 01 juni 2016 15:15
 
F-pupillen gaan
zaterdag de strijd aan


Zaterdag a.s. wordt het enorm druk op sportpark Parijsch als dan de F-pupillen hun toernooi gaan spelen.

De F-pupillen van Focus ’07 hebben bewezen dat zij op andere toernooien nogal wat prijzen hebben vergaard, dus moeten er op het eigen toernooi ook prijzen binnen gesleept worden.

Ten minste dat wordt van hen verwacht. Het toernooi begint ’s morgens om 9.30 uur en in de middag zijn de plaatsingswedstrijden, gevolgd met de prijsuitreiking en dat is al een feest op zich..
Laatst aangepast op woensdag 01 juni 2016 15:06
Lees meer...
 


Overgangstoernooi met Ere-divisieploegen


Opnieuw zijn de organisatoren van het overgangstoernooi voor E- naar D-pupillen, zondag 5 juni, er in geslaagd enkele sterke BVO-verenigingen naar sportpark Parijsch te halen. Daaronder zijn Sparta Rotterdam en NEC de publiekstrekkers. Waren het vorig jaar maar vijf teams die deelnamen. Dit jaar is het toernooi uitgebreidt tot 8 teams. Dus best de moeite waard om te komen kijken.
Voor het team van Focus ’07 een mooie springplank om te kijken wat voor talent er in het nieuwe team schuilt. Immers deze voorbereiding heeft het afgelopen seizoen tot resultaat geleid. De D-pupillen zijn in hun klasse kampioen geworden.
Dus een mooie aanrader om zondag naar het sportpark te komen. Behalve het toernooi, is er op het kabouterveld een strijd te zien wie het beste latje kan trappen. Ook daarvan is een finale gepland.

Programma

Met sportieve groeten,
Hans, Robert, Barend
Laatst aangepast op dinsdag 31 mei 2016 13:52
 


Derbies weer spannend


Tijdens het D-pupillentoernooi was ook Vriendenschaar vertegenwoordigd met twee teams. Zij speelden tegen Focus ’07 spannende wedstrijden. Het werden mooie wedstrijden waarbij beide ploegen hun best deden om te winnen.
Laatst aangepast op woensdag 01 juni 2016 15:07
Lees meer...
 


D-pupillen doen hun best voor de prijzen


Zaterdag werden de wedstrijden gespeeld voor de D-pupillen, die graag op hun eigen toernooi wilden winnen. Er was een sterk bezet veld. Toch deden de D-pupillen hun best om zich naar een ere-plaats te werken. Mede door de fraaie weersomstandigheden werd het een fijn toernooi, waarbij de wedstrijd van het eerste elftal het toernooi niet kon bederven.
Laatst aangepast op woensdag 01 juni 2016 15:08
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 27
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow