header5.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 


Kabouterveld dankbaar voor niet voetballers


Bij Focus ’07 staat men altijd garant dat er naar hartelust gevoetbald kan worden. Het kabouterveld biedt daar uitkomst voor en als je de bal keurig terugbrengt, kan je daarop naar hartelust voetballen en dat weet de jeugd, die graag gebruik maken van de diensten van Focus ‘07

Laatst aangepast op zondag 19 november 2017 21:05
 


Dames herstellen zich na vroege achterstand


Het damesteam speelde zaterdag in de regen de thuiswedstrijd tegen de dames uit Harmelen SCH ’44. De bezoeksters lieten gelijk al zien dat zij met drie punten huiswaarts wilden keren, door snel 0-1 te scoren. De thuisploeg wilde daar niets van weten en wist er een spannend duel van te maken, waarin Focus ’07 iets beter was met het afronden van de kansen. Zij wisten de opgelopen achterstand om te zetten in een mooie maar zwaar bevochten 3-2 overwinning.
Laatst aangepast op donderdag 09 november 2017 20:49
Lees meer...
 
JO17-2 komt net iets tekort

Het team JO17-2 speelde de thuiswedstrijd tegen Delta Sports JO17-2 uit Houten.

Het werd een boeiende wedstrijd waarin beide ploegen elkaar weinig toegaven.

Toch moest het jongensteam het onderspit delven tegen Delta Sports dat iets gelukkiger was met het afronden van de kansen door de wedstrijd met 2-3 te winnen.
Laatst aangepast op donderdag 09 november 2017 20:51
Lees meer...
 
DOVO te sterk voor JO16-1

Zaterdag kwam een geduchte vereniging DOVO JO16-1 op bezoek bij Focus ’07 om te strijden tegen de JO16-1 van Focus ’07.

De ploeg uit Veenendaal bleek beter in haar vel te zitten dan de jongens van Focus ’07 die geen enkele kans kreeg tegen deze gerenommeerde ploeg.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat men een 1-7 nederlaag aan de broek kreeg. In ieder geval werd de eer wel gered.
Laatst aangepast op donderdag 09 november 2017 20:49
Lees meer...
 
Focus ’07 maakt er
een spannende wedstrijd van


Het eerste team van Focus ’07 ging zaterdag op bezoek bij angstgegner HSSC ’61, waarvan men dus moeilijk kan winnen. Ook zaterdag leek het erop dat het zwaar zou worden doordat de thuisploeg tot tweemaal toe de leiding wist te nemen. Gelukkig ging Focus ’07 met een 2-3 voorsprong rusten. Na rust nam Focus ’07 ruimer afstand. Toch slaagde de thuisploeg er in de wedstrijd spannend te maken door 3-4 te scoren. Uiteindelijk bleef het bij deze stand en boekte Focus ’07 daar de eerste overwinning.

Komend weekend is het een inhaalprogramma en hoeft Focus ’07 niet te spelen. Een week later wacht de streekderby tegen SC Everstein en dat belooft spektakel te worden.
Laatst aangepast op donderdag 09 november 2017 20:52
Lees meer...
 


“Club van 100” zorgt voor metamorfose kantine


Het was een doorn in het oog van de leden van de “Club van 100” dat de meubels veel te lijden hebben gehad in de kantine van Focus ’07. Zij besloten tijdens de vakantie de kantine weer een aanzicht te geven naar de eisen des tijds. Er werd door de leden hard gewerkt en het resultaat werd getoond door de leden van de “Club van 100” aan het bestuur. Ook de bezoekers van de kantine waren verbaasd dat de kantine zo mooi aangezicht had gekregen.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:21
Lees meer...
 


Focus ’07 op goede spoor


Focus ’07 heeft de goede lijn van vorige week tegen Voorwaarts doorgezet en wist het bezoekende FC Driebergen met 3-0 te verslaan. Zo gemakkelijk ging het niet. Er moest hard voor gewerkt worden. Deze inzet werd dan ook beloond met drie winstpunten. Zaterdag gaan ze op bezoek bij angstgegner HSSC ’61 in Hei en Boeicop. Hopelijk weet men daar ook de winstpunten te pakken. Men weet dat men het daar moeilijk heeft.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: HSSC ’61 – Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:26
Lees meer...
 
Meisjes O17-1 verslaag De Meern

Het was een mooie wedstrijd tussen de meisjes van Focus ’07 O17 tegen De Meern.

De bezoeksters wisten steeds het domein van Focus ’07 te bezoeken, maar zagen een goed ingrijpende verdediging van Focus ’07 tegenover zich.

De thuisclub wist via counters gevaar te stichten bij De Meern en zelfs tweemaal te scoren, waarmee zij de zege met 2-0 binnen haalden.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:23
Lees meer...
 
Spannend duel bij MO15-1

De meisjes onder de 15 jaar speelden wel een heel spannend duel tegen de meisjes van VVIJ.

Beide teams gaven elkaar weining toe. Toch wist het team van Focus ’07 wat beter het doel te vinden.

Twee doelpunten waren genoeg voor de drie punten. Daartegenover stelden de meisjes van VVIJ slechts één doelpunt tegenover, zodat het 2-1 werd voor Focus ’07.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:23
Lees meer...
 
Delta Sports te sterk
voor JO13-1


De jongens van Focus ’07 deden hun best om het bezoekende Delta Sports lastig te maken.

Ze kregen wel goede kansen, maar wisten die niet te benutten.

Omdat Delta Sports wel het doel van Focus ’07 wist te vinden, moesten de jongens van de thuisploeg een 0-2 nederlaag incasseren.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:38
Lees meer...
 
Foto's digitale spelerspas!

Tot en met uiterlijk 31 oktober a.s. kun je via de app Wedstrijdzaken nog zelf de foto voor je digitale spelerspas uploaden. Vanaf 1 november is dat niet meer mogelijk en moet dit via de ledenadministratie worden gedaan.
Zorg er dus voor dat je foto in orde is om te voorkomen dat je niet mee mag speler vanwege het niet op orde hebben van je foto.

Het is belangrijk dat je herkenbaar bent voor de scheidsrechter. Wanneer de scheidsrechter je aan de hand van de foto niet kan herkennen, mag je niet aan de wedstrijd deelnemen. Plaats daarom zo snel mogelijk een goed gelijkende actuele portretfoto!
Laatst aangepast op zaterdag 28 oktober 2017 15:35
 
Keeper Cor Wammes overleden

Een deze dagen kwam het bericht binnen dat oud-keeper van het eerste elftal van Fortitudo Cor Wammes op 73-jarige leeftijd was overleden.

Bij zo’n man moeten we even bij stil staan, want Cor heeft in de Forti-periode veel betekent voor de vereniging. Hij was in de jaren vijftig en zestig een bekend keeper in het eerste elftal van Fortitudo.

Op Sprokkelenburg en ook op de velden in Utrecht en regio blonk hij uit met zijn verdedigen van het doel. Ondanks dat Cor niet groot was, was hij moeilijk te passeren en vooral met het uitlopen wist hij zich manmoedig voor de voeten van een aanvaller van de tegenpartij te werpen.
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 
Focus ’07 heeft aan
één doelpunt genoeg
voor drie punten


Focus ’07 heeft zijn tweede overwinning binnen. Zaterdag speelden zij de uitwedstrijd tegen Voorwaarts in Utrecht. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, waarbij Focus ’07 het enige doelpunt wist te scoren en dat was genoeg voor de drie punten.

Zaterdag gaan ze het opnemen tegen het onderaanstaande FC Driebergen. Ondanks dat Driebergen dus lager staat, wordt het toch oppassen voor Focus ’07 en zal er met volle inzet gespeeld moeten worden.

Zaterdag 28 oktober a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – FC Driebergen
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 


JO17-3 niet opgewassen tegen Vriendenschaar


Omdat er op de velden maar weinig aantrekkelijke wedstrijden waren vastgesteld, togen we deze keer naar het veld van Vriendenschaar om de Jongens onder 17-3 in actie te zien tegen Vriendenschaar JO17-5. De thuisploeg toonde zich duidelijk de besten en stuurden Focus ’07 met een 6-1 nederlaag richting sportpark Parijsch.
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 21:04
Lees meer...
 
Focus07 start samenwerking met verenigingen
op het gebied van Toernooien


Dit seizoen start Focus07 een pilot op het gebied van toernooien. Met diverse clubs word samengewerkt om elkaar te ondersteunen bij de uit en thuistoernooien. Hierin gaat het voornamelijk om kennisdeling en aanvulling van elkaars deelnemersveld. In onderstaand schema bieden we kant en klare UIT-Toernooien aan voor onze eigen teams.
U bent als Focus07 Team automatisch ingeschreven voor de thuistoernooien. Voor de uittoernooien kunt u een keuze maken uit onderstaande schema. U mag natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar toernooien, daarin bent u zelf verantwoordelijk.
Laatst aangepast op donderdag 19 oktober 2017 15:21
Lees meer...
 
Focus ’07 eindigt
met negen man


Het eerste elftal van Focus ’07 heeft geen goede herinneringen overgehouden aan de wedstrijd tegen nummer twee Lopik. Hoewel er goed partij werd gegeven, moest Focus ;07 buigen via een 3-1 nederlaag, maar wat het ergste is. Focus ’07 zag door de vreemde beslissingen twee van haar spelers met rood vertrekken en ook de trainer Raymond Graanoogst kreeg rood, waarmee hij het niet eens was. Tegen deze beslissingen kon het toen op dat moment goed spelende Focus ’07 niet op en moest toezien dat de wedstrijd verloren werd.

Zaterdag gaan zij naar het wisselend spelende Voorwaarts, een nieuwkomer, en dan moet men proberen toch de noodzakelijke winstpunten binnen te halen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Voorwaarts - Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 
Bedankt!!IMG-20171015-WA00051681

Beste voetballers, beste trainers en een ieder die met deze club verbonden is,

Zoals velen van jullie weten staat ons leven sinds maart behoorlijk op zijn kop. 2 Maart 2017 is gebleken dat mijn moeder ongeneeslijk ziek is. Daarom ga ik in 2018 de Alpe d'Huzes fietsen in de strijd tegen kanker. Omdat het verplicht is, naast het inschrijfgeld, een groot sponsorbedrag ad €2.500,- mee te nemen, heb ik gevraagd of er via Focus'07 ook iets mogelijk was. Gisteren is daar gestart met een inzamelingsactie. Deze actie heeft dit weekend alleen al €380,50 opgebracht!!  Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor dit geweldige bedrag!! Elke euro telt voor het KWF! Alles is overgemaakt naar mijn donatiesite.
Laatst aangepast op maandag 16 oktober 2017 10:17
Lees meer...
 


Volle bak voor JTVC-cursus bij Focus ‘07


In de kantine van Focus ’07 startte de cursus JVTC (Jeugdvoetbal Trainer/Coach) met veel jeugdtrainers van de vereniging zelf. Er was geen plekje meer vrij bij deze eerste avond.

De gehele cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten, die door de deelnemers allemaal bezocht moeten worden wil men het certificaat bemachtigen. De cursussen zijn verdeeld over de maanden oktober tot december en worden gegeven door de KNVB Docent Vrijwilligersopleidingen John Kaersenhout.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:11
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 7
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow