header2.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

dinsdag 28 oktober 2014

Afgelast zijn
Thuis:

Afgelast zijn
Uit:

INDELING JEUGD

2014-2015

Voorlopige indeling is bekend
Klik hier om de indelingen te zien

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Dames begonnen goed,
maar helaas

De dames wilden op eigen veld goed voor de dag komen. Helaas, ondanks een snel openingsdoelpunt, was het VVIJ dat de punten mee naar huis nam via een 1-4 overwinning.

Zaterdag komt HMS op bezoek en daartegen moet het beter gaan. Zij hopen dat velen hun komen steunen, want het is wennen in deze zware klasse en dan is hulp langs de lijn welkom.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 - HMS
Laatst aangepast op dinsdag 23 september 2014 04:34
Lees meer...
 
Focus ‘07 4 (za) in het nieuw

Het 4e zaterdag-elftal heeft nu ook een nieuwe sponsor en dat is een bekende, namelijk “Klein Oostenrijk”. Een winkel die helemaal ingericht is voor de komende wintersporters. Zij gaan het komende seizoen daar kijken om hun ski’s e.d te laten nakijken of nieuwe te komen. Klein Oostenrijk heeft ook een echte skibaan waarop je kan oefenen. Het bedrijf is gevestigd aan de Parallelweg West. Dus ga je op wintersport, ga dan daar kijken wat je zoal nodig hebt.

Het 4e elftal heeft de echtpaar beloond met een klinkende 11-1 zege op De Meern.
Laatst aangepast op dinsdag 23 september 2014 04:36
Lees meer...
 
Mode City sponsort
tweede elftal


Het tweede zondag-elftal, de vaandeldrager van zondag, heft een nieuwe sponsor. De sponsorcommissie is er in geslaagd het modehuis aan de Tollenstraat Mode City het tweede elftal te steunen in haar wedstrijden. De eigenaar kwam zelf kijken naar het elftal en kreeg bloemen van de aanvoerder overhandigd.
Laatst aangepast op dinsdag 23 september 2014 04:37
Lees meer...
 
E1 plaats zich voor volgende bekerronde

E1 zet prima prestatie neer door VVIJ met 5-0 te verslaan, en hiermee een ronde verder te komen  in de beker.
De meeste teams speelden zaterdag competitie maar onze E1 speelden hun laatste en allesbeslissende bekerwedstrijd.
Voor de wedstrijd was alles nog open namelijk 4 teams met 3 punten in de poule.
Dus winnen en liefs met aantal doelpunten verschil.
Lees meer...
 
Vaspro sponsort C2

Vorige week werd het ambiteuze C2 elftal in het nieuw gestoken door sponsor Vaspro. De familie Smits van het bouwmanagementbureau Vaspro is al jaren nauw betrokken bij Focus 07. De C2 won in het nieuwe tenue meteen met 1-0 van Brederodes. Naast het nieuwe wedstrijdtenue, loopt het team met nieuwe inloopshirts en zijn ze als Focus 07 team herkenbaar omdat ze allen in een nieuw Focus 07 trainingspak lopen.

Wij bedanken Vaspro voor hun bijdrage aan onze vereniging. 
Laatst aangepast op dinsdag 16 september 2014 16:15
Lees meer...
 
Tweede elftal Focus zondag vaandeldrager

Nu het eerste elftal niet meer bestaat, is het tweede elftal van Focus zondag de vaandeldrager van het zondagvoetbal geworden. Daarom heft de ploeg van Eric Lambo gekozen om haar thuiswedstrijden om 13 uur te spleen om wat de pijn te verzachten voor degenen die het eerste elftal missen. Dit elftal spelt in de reserve vierde klasse en ontmoet eigenlijk tweede elftallen van ploegen die het eerste elftal heft ontmoet. Zondag speelden zij de thuiswedstrijd tegen Sterrenwijk en hoewel beide ploegen streden voor de winstpunten kwamen zij niet verder dan een 0-0- gelijkspel en deelden zij de punten. Het eerste punt is binnen voor deze jonge ploeg die bestaat uit spellers van rond de 18 jaar en enkele oudere spellers. Zij willen er voor zorgen dat zij mee blijven draaien in de top. Ook het derde elftal heeft een heel sterke selectie met oud-spelers uit eerste elftal.
Laatst aangepast op dinsdag 16 september 2014 16:18
Lees meer...
 
Focus ’07 maakt indruk
met grote overwinning


Focus '07 maakte een goede indruk op eigen veld met een overwinning van liefst 8-0. De gasten uit Vuren kregen weinig kans tegen een Focus ’07, dat alles uit de kast haalden om haar supporters te bewegen meer malen te komen kijken, want zij zullen hun aanhang laten blijven genieten. Focus ’07 heeft na twee wedstrijden een doelsaldo van 11-1 en dat belooft wat voor de toekomst. Hoewel de competitie aan het begin zit, zijn er nog andere ploegen die graag de koppositie willen innemen. Er wacht nog een lange weg waarop men scherp moet blijven, maar de eerste zes punten zijn binnen alsook de koppositie. Zaterdag gaan zij naar Well en dat is geen onderschatten ploeg die op eigen terrein sterk spelt. Focus ’07 is dus gewaarschuwd.

Zaterdag a.s., 14.30 uur:
Well – Focus ‘07

Laatst aangepast op dinsdag 16 september 2014 16:17
Lees meer...
 
Eerste vrouwelijke verzorger

Marco Verbeek zorgt altijd voor een primeur bij het voetbal. Nu is al enige tijd een vouwelijke verzorger actief bij het eerste elftal en dat is een primeur. Dit is de eerste vrouwelijke verzorger, Saskia van den Hoogen, langs de lijn en zij deed dat prima. Saskia is fysiotherapeut in opleiding en is fanatiek sportster fitness en zeilen. Ze is 23 en komt uit Culemborg.

 

Laatst aangepast op dinsdag 16 september 2014 16:10
 
Eervolle nederlaag dames
Het damesteam speelde zaterdag de eerste competitiewedstrijd in de vierde klasse. Zij weten dat zij dit seizoen kunnen rekenen op geduchte tegenstand. De ploegen die zij nu krijgen zijn ploegen die wat meer ervaring hebben en dat moet het damesteam van Focus '07 zien op te bouwen. Op bezoek bij Zwaluwen Utrecht werd eervol met 3-0 verloren.
Zaterdag komt er een sterke tegenstander VVIJ uit IJsselstein. Hopelijk komen velen het eerste damesteam steunen bij hun eerste thuistreffen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus '07 - VVIJ.
Laatst aangepast op dinsdag 16 september 2014 16:08
Lees meer...
 
Twee pupillen van de week

Frederique Koopman heeft samen met de kleinzoon van Theo Copier Rens de aftrap verricht van de wedstrijd Focus ’07 – Vuren en dat deden zij met verve en werd het eerste doelpunt gescoord. Rens voelde zich al gauw thuis in de dug-out bij de reserve spellers van Focus ’07. Frederique zocht de weg in de anonimiteit.

Laatst aangepast op zaterdag 20 september 2014 00:25
 
Gouden Henk

De oud-gedienden kennen Henk Wichgers wel als een vertrouwde sluitpost in het eerste elftal van Culemborg ’67. Hij heeft vele jaren in dat doel gedaan, nadat hij een functie ging bekleden in de sportraad van Culemborg en later wethouder. Vanaf deze plaats willen we het echtpaar Wichgers namens Focus ’07 feliciteren, want ook Henk was altijd nieuwsgierig hoe de fusie tussen Culemborg ’67 en Fortitudo tot stand kwam.

Laatst aangepast op zaterdag 20 september 2014 00:26
 
Grote Clubactie 2014

Ook dit jaar doet Focus’07 weer mee aan de Grote Clubactie.
Wat is de Grote Clubactie?
De Grote Clubactie is een loterij voor het Nederlandse verenigingsleven om inkomsten te werven door middel van het verkopen van loten.
Waarom deelnemen aan de Grote Clubactie?
Van de opbrengst gaat maar liefst 80% rechtstreeks naar de clubkas.
Waar wordt het geld dat Focus’07 ontvangt voor gebruikt?
De opbrensten van deze actie vormen een welkome aanvulling van de clubkas en waarvan b.v. nieuwe voetbalmaterialen aangeschaft kunnen worden.
Laatst aangepast op woensdag 10 september 2014 16:19
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 8
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow