header3.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

dinsdag 11 maart 2014
Wie zit in A of B categorie

Afgelast zijn
Thuis:

Afgelast zijn
Uit:
 

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Wegbewijzering Parijsch
ver te zoeken


Op het sportpark Parijsch hebben de vrijwilligers veel werk verzet om het park te verbeteren. Zo is er ook een wegwijzer geplaatst bij de kantine, waarop men kan zien waar de velden, kleedruimtes e.d. te vinden zijn.

Niet tevreden is men binnen Focus ’07 waarom op Terweijde keurig wegwijzers zijn geplaatst langs de wegen die wijzen naar de sporthal en sportparken, terwijl dat op Parijsch niet het geval is. Het zou mooi zijn als die ook bij binnenkomst in Culemborg borden staan bij de Laan van Parijsch die wijzen naar sportpark Parijsch en sporthal Parijsch, die ontbreken er namelijk.

Laatst aangepast op maandag 24 maart 2014 21:27
 
Focus inzet niet beloond
met punt


Het zondagteam speelde tegen PVCV en hoewel het jonge team van Focus ’07 alles uit de kast haalde, kon het niet op tegen het fysiek sterke PVCV. Ook circuleerden de verhalen dat het zondagteam misschien stopt. Dat kwam ook voorzitter John Maassen ter ore. Hij verklaarde “Je kan de jongens toch niet dwingen om te blijven voetballen. Het is aan de jongens wat zij willen.” Oud-trainer Driekus Kronenburg die op het veld was verklaarde dat “Focus ’07 een goed voetballende ploeg is, maar heeft te veel rechtspoten”. Hoe het ook zij het verlies heeft consequenties, want men komt dichter bij degradatiewedstrijden. Zondag 6 april speelt het de lastige uitwedstrijd tegen PVC en daar moet op zijn minst één punt gepakt worden.
Laatst aangepast op maandag 24 maart 2014 21:36
Lees meer...
 
Het wordt spannend voor zaterdag-elftal

Zelf speelde het zaterdag-eftal niet en dus was alle aandacht naar de wedstrijd van DVSU-SVP. DVSU won de wedstrijd, zodat DVSU de enige concurrent wordt samen met CDW. Zullen de voorspellingen van Pieter Helmond uitkomen welke hij steeds gezegd heeft. “De wedstrijd tussen DVSU en Focus ’07 zullen de beslissing brengen”. En daar gaat het op lijken, maar dan moet Focus ’07 zaterdag 5 april eerst de uitwedstrijd van FZO winnen en dat wordt moeilijk omdat thuis met moeite gelijk gespeeld werd. Er komen dus spannende weken voor de zaterdagvoetballers.
Laatst aangepast op maandag 24 maart 2014 21:35
Lees meer...
 
Eerste nederlaag voor damesteam

Hoewel het damesteam van Focus ’07 steeds op de helft van Brederodes te vinden was en kans op kans kreeg, wist het niet te scoren. Bovendien was de keepster van Brederodes in goede doen en wist verschillende keren de inzetten van Focus ’07 te keren. Hierdoor kreeg Brederodes via counters kansen om te scoren en daar slaagden zij tweemaal in. Een dolgelukkig Brederodes verliet sportpark Parijsch met drie punten op zak. De eerste nederlaag is een feit.

Zaterdag komt FC Driebergen op bezoek en deze wedstrijd moet wel gewonnen worden, anders gaat de titel misschien hun neus voorbij, want er wachten daarna twee uit wedstrijden tegen Saestum en FC Driebergen .

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – FC Driebergen (vr).
Laatst aangepast op maandag 24 maart 2014 21:34
Lees meer...
 
B1 strandt in
doelpuntrijke wedstrijd


De B1 speelde thuis tegen Maarssen B1. Voor het publiek werd het een aantrekkelijke wedstrijd met veel doelpunten. Ayo wist weer een van zijn befaamde doelpunten te maken. Focus ’07 scoorde viermaal.

Dit was echter niet voldoende, want de bezoekers scoorde vijfmaal en namen daardoor de drie punten mee naar Maarssen. Een verslagend B1 van Focus ’07 achter zich.
Laatst aangepast op maandag 24 maart 2014 21:33
Lees meer...
 
B2 redt het niet

De B2 speelde de thuiswedstrijd tegen JSV Nieuwegein en had het zwaar tegen deze ploeg.

Hoewel men probeerde de bakens om te zetten slaagde het er niet in om de winst in huis te houden.

De bezoekers wisten de wedstrijd naar zich toe te trekken en met 1-3 te winnen.
Laatst aangepast op maandag 24 maart 2014 21:33
Lees meer...
 
Dames 1 winnen tegen de nieuwe nr2

De dames hebben een goede zet gedaan richting de titel, want ze willen zo graag één klasse hoger spelen. Een grote stap is gezet door met 5-1 te winnen van nummer 2 VSC.
Zaterdag komt Brederodes op bezoek. Dat kan een interessante streekderby worden. Supporters zijn dan ook graag langs de lijn te zien om hen aan te moedigen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus '07 (vr) - Brederodes (vr)
Laatst aangepast op woensdag 19 maart 2014 11:36
Lees meer...
 
Zondagteam niet bij de les

Vorige week konden we schrijven “Wat kan voetbal op zondag toch mooi zijn”. Helaas heeft dit het zondagteam niet doorgezet en verloren zij door te slap voetbal met 4-0 van DWSV en dat hadden de supporters niet verwacht na de mooie zege op VSC.

Zondag komt PVCV op bezoek en er wordt van de zondagvoetballers verwacht dat deze gewonnen gaat worden. De supporter zullen er voor vechten dat voetbal op zondag door blijft gaan. Het wordt is aan de spelers van trainer Ton van Wiggen en leider en harde werker voor het zondagvoetbal Wim van ’t Pad. We hopen dat ze het laten zien.

Zondag a.s., 14.00 uur: Focus ’07 – PVCV
Laatst aangepast op dinsdag 18 maart 2014 10:35
Lees meer...
 
Zaterdagteam blijft meedoen
voor periode


De gewoonste zaak was het winnen zaterdag tegen laagvlieger Musketiers. Focus ’07 moest wel degelijk aan de bak en wist na 20 minuten de 0-1 te scoren. Dat gaf wat verlichting, waardoor met 0-4 werd gewonnen.

Het zaterdagteam heeft weer twee weken rust en gaat dan een uitwedstrijd spelen tegen FZO en dat zal wel weer een kraker worden.
Laatst aangepast op dinsdag 18 maart 2014 10:36
Lees meer...
 
A1 kansloos tegen FC De Bilt

De A1 moesten het zaterdag opnemen tegen sub-topper De Bilt. Het team deed haar best om de punten te pakken, maar kwam bijna niet onder de druk van De Bilt vandaan, die al gauw de 0-1 in de touwen joeg en dan is het moeilijk om terug te komen.

Het werd een 0-3 nederlaag. De jongens moeten nog hard werken om uit die onderste regionen vandaan te komen. Zaterdag gaan zij op bezoek bij Sporting ’70 en ook dat zal een hele klus worden.
Laatst aangepast op dinsdag 18 maart 2014 11:28
Lees meer...
 
D3 verliest van koploper

Ondanks dat de D3 op eigen terrein uit een mooie aanval een doelpunt wist te scoren, konden zij niet verrassen tegen de koploper die het vaakst op de helft van Focus ’07 was te vinden.

Zij lieten zich het kaas niet van het brood eten en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 1-4. Voor de D3 het pleit dat zij echt hun best hebben gedaan.
Laatst aangepast op dinsdag 18 maart 2014 11:28
Lees meer...
 
Publiek genoot van zondagteam

Zelfs oud-voorzitter Henri van der Kamp, die zaterdag overigens ook aanwezig was, was gekomen om het zondagteam eens te zien winnen. Terwijl voorzitter John Maassen in de rust kwam kijken en vol bewondering keek naar de tussenstand. Dat doet ons goed dat de jongens voor staan. Over de geruchten dat het zondagteam ophoudt, wil men nog niets kwijt. Maar als men zondag op het veld keek en het enthousiasme waarmee het zondagteam speelde, moet er volgend seizoen toch weer een zondagteam staan en dat hopen zeker de vaste supporters. Het woord is aan de spelers en het bestuur. 

Laatst aangepast op donderdag 13 maart 2014 19:47
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 20
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow