header6.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

zondag 22 februari 2015

Afgelast zijn
Thuis:Afgelast zijn
Uit:

INDELING JEUGD

2015-2016

Voorlopige indeling is bekend
Klik hier om de indelingen te zien

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Focus'07 voetbalplaatjesactie

Aankomend seizoen organiseert Focus’07 in samenwerking met Plus Giel Smits weer een leuke voetbalplaatjesactie. Vanaf zaterdag 3 oktober heb je volop de mogelijkheid om alle plaatjes van de spelende leden van Focus’07 te sparen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is boodschappen bij Plus Giel Smits. Bij een bepaald bedrag aan boodschappen ontvang je een pakje met plaatjes van spelers van Focus’07. De actie loopt zoals het er nu naar uitziet van zaterdag 3 oktober t/m zaterdag 12 december. Nadere informatie over deze actie volgt uiteraard nog
Laatst aangepast op zondag 07 juni 2015 11:46
 
Update indelingen
In de afgelopen weken is de puzzel van de indelingen op tafel komen te liggen. Alle trainers, leiders, ouders en spelers hebben hun zegje mogen doen en de TC is druk doende geweest om zoveel als mogelijk te luisteren naar de oplossingen, vragen en suggesties. Ook in tweede instantie is er na het toepassen van hoor & wederhoor vaak begrip getoond voor alle keuze's/situaties en is deze indelingsperiode ook voor de TC een hele leerzame periode geweest.
Laatst aangepast op donderdag 04 juni 2015 13:59
Lees meer...
 
E2 300515E2 wordt eerste op toernooi in Ammerzoden

Zaterdag 30 mei jl aan een toernooi meegedaan in Ammerzoden bij VV Jan van Arckel. De E 2 kwam hier namens Focus 07 en niet tevergeefs!
De eerste partij werd gewonnen van RKTVC met 2-0. We moesten er nog even inkomen. De tweede partij werd gespeeld tegen de E1 van Jan van Arkel. In het begin was het even knokken echter al snel had ons team zijn draai weer gevonden.
Laatst aangepast op maandag 01 juni 2015 21:16
Lees meer...
 
Vrijwilligers genieten van smakelijke barbecue

Het was weer smullen voor de talrijke vrijwilligers die aan de uitnodiging gehoor gaven om na te genieten van het afgelopen seizoen onder het genot van een heerlijke barbecue met salades klaargemaakt door de familie Vernooy.

Al gauw namen de vrijwilligers bezit van de gedekte tafels om wat lekkers te pakken en het werd erg gezellig in de kantine van Focus ’07, want buiten was het wat frisjes. Toch gingen enkelen op het terras zitten.

Focus ;07 hoopt zodoende weer de vrijwilligers tegemoet te komen en hoopt ook het komend seizoen weer over hen te beschikken en graag zal men zien dat het vrijwilligerscorps wordt uitgebreid.
Laatst aangepast op maandag 01 juni 2015 21:09
Lees meer...
 
Toms Rijswijk neemt gas
terug in kantine

Tijdens de ledenvergadering werd afscheid genomen van Toms Rijswijk die wat gas wilt terugnemen in de kantine. Hij hoopt dat er een opvolger komt voor het maken van het rooster, hetgeen altijd een lastige klus is, maar dankbaar want het levert geld op voor Focus ’07 die hulp en hij hoopt dat die vacature gauw vervuld wordt.
Toms blijft nog wel op de achtergrond actief, want hij heeft alle diploma’s die voor de horeca nodig zijn en dus wil hij daarmee Focus ’07 blijven helpen.
Overigens is Toms het langzittende bestuurslid binnen Focus ’07. Hij zat ook in het viermanschap dat de fusie tussen Culemborg ’67 en Fortitudo bracht tot Focus ’07.
Dus alle hulde vanaf deze plaats voor Toms Rijswijk en dat hij nog lang op de achtergrond mag blijven meedoen.

Laatst aangepast op maandag 01 juni 2015 20:50
 
afc 28524 uurs toernooi

Als afsluitende wedstrijd van het 24 uurs toernooi speelt Focus '07 zaterdag 1 een oefenwedstrijd tegen tweede klasser AFC zaterdag 1 !
Zaterdag 20 juni om 17:00uur
Aansluitend feestavond in de kantine
Laatst aangepast op maandag 01 juni 2015 08:47
 
F4 wint SEP-toernooi in Delft

Na een mooie tweede plek in de competitie veroverd te hebben, won de F4 onlangs het SEP-toernooi voor F-pupillen in Delft. Alle drie de wedstrijden werden overtuigend gewonnen met goed en verzorgd veldspel gecombineerd met een hartstochtelijke wedstrijdinstelling. En dus ging de beker terecht mee richting Culemborg. Prachtige weersomstandigheden en een heuse spelersbus zorgden voor een onvergetekelijke dag en een prachtige afsluiting van een geweldig seizoen.
Laatst aangepast op zondag 31 mei 2015 16:07
 
feest all24 uurstoernooi update

Na 24 uur voetballen met de benen omhoog
Of kom je naar het feest?
Zaterdagavond 20 juni in de Focus kantine
Eerst kinderdisco en daarna een live-act 
 
Jij komt toch ook?
Laatst aangepast op zaterdag 30 mei 2015 11:34
 
Ledenadministratie

Het einde van het voetbalseizoen nadert en dit betekent dat er belangrijke data zijn voor de ledenadministratie.
Aanmeldingen:
vóór
1 juni doorgeven zodat nieuwe leden kunnen worden ingedeeld voor het nieuwe voetbalseizoen.
Opzeggingen:
vóór
1 juni doorgeven zodat er in het nieuwe voetbalseizoen geen  contributie verschuldigd is.
Overschrijvingen:
uiterlijk 14 juni
moeten de overschrijvingen binnen zijn bij de KNVB. Inleveren bij de ledenadministratie voor 14 juni.
Nieuwe spelerspas:
uiterlijk 15 juni pasfoto inleveren voor leden waarvan de spelerspas verloopt of voor 1e jaars
D-pupillen die volgend seizoen een spelerspas nodig hebben. 
Niet of te laat inleveren kan tot gevolg hebben dat de (nieuwe) spelerspas aan het begin van het seizoen niet beschikbaar is en de speler niet speelgerechtigd is.
Laatst aangepast op zaterdag 30 mei 2015 11:34
Lees meer...
 
Selectietraining/wedstrijd D pupillen

Deze week stonden er twee trainingen/wedstrijden gepland voor de D pupillen die in aanmerking komen voor de D2 en D3. Deze wedstrijd leek ons noodzakelijk vanwege het feit dat de indelingsavonden niet het gewenste resultaat brachten. Doel is dan ook om ieder kind op zijn eigen  niveau te laten voetballen, beoordeeld door objectieve en bekwame mensen met in het achterhoofd eerdere bevindingen.
Donderdagavond is de tweede training en vervolgens zullen we uiterlijk zondag de indeling plaatsen op de website bij de indelingen.
Indien u inhoudelijk toelichting wilt verkrijgen op de keuze van uw kind, verzoeken wij u te mailen naar het welbekende email-adres. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
TC Focus'07

 
Zonder vrijwilligers
geen Focus ‘07


Tijdens het kampioenenbal, waarin 9 kampioenen werden gehuldigd, moest toch een kritische noot gesproken worden richting de ouders. Als we geen vrijwilligers krijgen voor de diverse teams en commissies bij de jeugd dreigt Focus ’07 op een dood spoor te komen.

Er moet iets gebeuren wil Focus ’07 haar jeugd weer op een goede manier begeleiden. Daarom werd aan de ouders gevraagd om vrije tijd vrij te maken voor Focus ’07, want men heeft dringend hulp nodig. Tijdens de algemene ledenvergadering op 26 mei zal daarover gesproken worden, dus ouders kom naar die vergadering.
Laatst aangepast op woensdag 20 mei 2015 10:43
Lees meer...
 
Sponsor Plus Giel Smits zorgt
voor chocolade beker
s

Wat is het toch een mooi gebaar van Plus Giel Smits, dat hij weer ieder jaar voor de kampioenen een mooie chocoladebeker heeft. Ook nu weer had hij ze voor de kampioenen en reikte ze zelf uit.
Laatst aangepast op woensdag 20 mei 2015 21:42
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 11
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow