header4.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

dinsdag 28 oktober 2014

Afgelast zijn
Thuis:

Afgelast zijn
Uit:

INDELING JEUGD

2014-2015

Voorlopige indeling is bekend
Klik hier om de indelingen te zien

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Adje Suitela is er weer

De rechterhand van trainer Marco Verbeek, Adje Suitela, heeft niet zo’n leuke tijd achter de rug gehad. De spelers en begeleiding volgden hem na een pittige operatie op de voet en hoopten dat hij weer spoedig langs de lijn zou verschijnen. Zaterdag was hij zo goed herstelt en vol zelfvertrouwen, dat hij een kijkje kwam nemen op het sportpark en natuurlijk was Marco Verbeek erbij om Adje weer eens te begroeten op het sportpark. Het gaat goed met Adje, dus hij zal vaker langs de lijnen te zien zijn.

  

Laatst aangepast op woensdag 22 oktober 2014 01:40
 
Zondag 2 nog in de strijd
voor poulewinnaar
KNVB-beker


Zondag speelde het tweede elftal de poulewedstrijd tegen Kampong 14. Focus dat de eerste wedstrijd van SVS had gewonnen, wilde ook graag deze partij winnen, maar Kampong had enkele geroutineerde spelers in haar midden die al jaren gevoetbald hadden tegen een zeer jeugdig Focus ’07. Onder leiding van trainer Eric Lamboo deden de jongens hun best deze partij te winnen en de conditie gaf de doorslag.
Laatst aangepast op woensdag 22 oktober 2014 01:38
Lees meer...
 
Dames boeken
bekeroverwinning


De dames speelden zaterdag de bekerwedstrijd in de poulefase tegen streekgenoot Brederodes uit Vianen.

Brederodes had al een winstpartij te pakken, terwijl Focus ’07 de eerste wedstrijd met grote cijfers van Vreeswijk had verloren. Het werd dus eigenlijk een oefenwedstrijdje, want beiden zijn uitgeschakeld voor de eerste plaats, omdat Vreeswijk met een doelsaldo van 21-0 reeds de poulewinnaar is.

Het werd een leuke en spannende wedstrijd waarin beide elftallen hun best deden om de winstpunten te pakken. Brederodes had al een keer gewonnen en nu won Focus ’07 deze wedstrijd met 3-1 en staan beiden op de tweede plaats met drie punten achterstand op Vreeswijk en nog één wedstrijd te goed, maar op doelsaldo is Vreeswijk eigenlijk al verder.

Zaterdag is het eigenlijk ladiesday, want dan spelen meisjes A1, C1, D1 en E1 ook thuis.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus '07 - Hercules 2
Laatst aangepast op woensdag 22 oktober 2014 01:37
Lees meer...
 
Focus niet volledig in bekerwedstrijd tegen
Achterveld (17.00 uur)


Na de 4-1 overwinning van ons 1e elftal op MVV'58 kan ons eerste elftal terugkijken op een mooie competitiestart. Van de eerste zes wedstrijden werden er vijf gewonnen, en daarmee mogen we ons in ieder geval nog een weekje koploper noemen van de 4e klasse D. Ook in het bekertoernooi hebben we het goed gedaan. Er werd gewonnen van DWSM, Domstad en Voorwaarts.
Laatst aangepast op vrijdag 17 oktober 2014 06:53
Lees meer...
 
Leerzame avond
over blessures


Jeugdvoorzitter Albert de Wildt was trots over de opkomst van de jeugdleiders die een voorlichting te wachten stond van “hoe herken ik blessures, hoe moet ik ermee omgaan en hoe kan ik blessures voorkomen”, door Martin Houvast.

Hij zal de jeugdleiders op de hoogte brengen van hoe behandelt ik blessures op het voetbalveld.

Hij behandelde de volgende onderwerpen samen met zijn medewerker Thijs:

·         Lezing over herkennen van blessures
          en hoe er mee om te gaan
·         Voorkomen van blessures.
·         Uitleg blessure spreekuur
·         Eventuele vragen
·         Uitreiken van de koeltassen 1 per
          jeugdteam met toelichting.
 
Laatst aangepast op vrijdag 17 oktober 2014 06:50
Lees meer...
 
Psychiotherapie
Martin Houvast schenkt
54 koeltassen


Voor aanvang van de lezing over hoe behandelen we sportblessures waren Martin Houvast van het gelijknamige psychiotherapeutsch centrum nabij de Driestad samen met jeugdvoorzitter Albert de Wildt druk bezig om 54 koeltassen klaar te maken voor gebruik met twee koelelementen. Martin ergerde zich eraan dat met ijsblokjes werd gewerkt en vond het tijd voor goede koeling. Daarom zorgde hij er voor dat ieder elftal zowel jeugd als senioren zo’n tas kregen. Dus in totaal werden 54 koeltassen aan de man gebracht. Een mooi gebaar van Martin Houvast richting Focus ’07 en voor de vereniging een mooie investering omdat die bij Martin was.
Laatst aangepast op vrijdag 17 oktober 2014 06:53
Lees meer...
 
Focus ’07 op weg
naar periodetitel


Hard werkende ploegen in derby,
ondanks de regen


Terwijl de regen neerplensde speelden Focus ’07 en MVV ’58 een goede wedstrijd in deze betuwederby. MVV ’58 verstoorde het record van Focus ’07 door de nul te houden. Een dubieuze penalty wegens hands werd verzilverd. Daarmee Focus ’07 achterlatend met het eerste tegendoelpunt thuis. Focus ’07 herstelde zich prima en won met duidelijke cijfers van 4-1. Daarmee komt de eerste periodetitel in zicht.

Maar eerst zaterdag de bekerwedstrijd spelen tegen Achterveld.

Zaterdag a.s, 17.00 uur:
Focus ’07 – Achterveld (beker)

Laatst aangepast op woensdag 15 oktober 2014 22:16
Lees meer...
 
Volle tribune

Geen wonder dat de bezoekers zaterdag de tribune bevolkten, want langs de lijn was het niet prettig of men moest de parapluie gebruiken, want de regen bleef de hele wedstrijd naar beneden vallen en soms pittige buien.

Dan is het toch fijn dat Focus ’07 een mooie en fijne tribune heeft, waar men de wedstrijd goed kan volgen en zeker met deze betuwederby, waarbij ook veel bezoekers uit Meteren meekwamen.

Laatst aangepast op woensdag 15 oktober 2014 22:16
 
Korfbalcijfers bij
Focus A2 –

Vriendenschaar A3

 Wie de uitslag van de wedstrijd tussen Focus A2 en Vriendenschaar A3 heeft gezien, moet wel even met zijn ogen geknipperd hebben. Met heb ik het wel goed gezien, dat kan niet bij voetbal.

Maar dat deden deze jongens wel in de stromende regen. Het publiek de regen even laten vergeten en met goede combinaties veel doelpunten scoren. Het werd een 15-7 overwinning voor Focus A2.

Twee-en-twintig doelpunten in één wedstrijd zie je niet vaak.

Misschien wordt dit herhaald als de wedstrijd op sportpark Terweijde wordt gespeeld.
Laatst aangepast op woensdag 15 oktober 2014 22:16
Lees meer...
 
Topper op sportpark Parijsch

Nummer twee MVV ’58 komt op bezoek

Zaterdag a.s. heten we onze gasten uit Meteren van harte welkom op Sportpark Parijsch. Het beloofd vandaag een spannende wedstrijd te worden, waar de winnaar een goede kans maakt op de 1e periodetitel. Nooit eerder speelden beide clubs in officieel verband tegen elkaar maar dat MVV'58, met Morris van de Brink (ex PSV) in de gelederen, een ploeg is om rekening mee te houden, moge duidelijk zijn. Ons eigen eerste elftal won afgelopen zaterdag in Kerkwijk met 1-3 en zal vandaag zo goed als compleet aan de aftrap verschijnen. Alleen Jivaro Keijzer en Iliass Jijih zijn nog niet terug van een blessure. Topscorer Joris van Santen is wel van de partij. Hij scoorde tot op heden al 6 competitiedoelpunten.
Pupillen van de week zijn vandaag Siem Yntema en Devyn Bastiaans uit de F7.
Laatst aangepast op donderdag 09 oktober 2014 21:09
Lees meer...
 
Focus ’07 nu alleen koploper
Ongeslagen Kerkwijk
krijgt eerste nederlaag


Door het ongeslagen Kerkwijk met 1-3 te verslaan en doordat de andere ploegen punten morsten, is Focus ’07 nu alleen koploper geworden met twee punten voorsprong op MVV ’58 uit Meteren.

En laat juist deze ploeg zaterdag op visite komen bij Focus ’07. Dat kan dus een echte topper worden na vijf wedstrijden. Zeker is dat er uit Meteren veel supporters komen. Dus zaterdag echt de moeite waard om te komen kijken.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – MVV ‘58
Laatst aangepast op maandag 06 oktober 2014 01:49
Lees meer...
 
Focus 3 werkt achterstand weg tegen Vriendenschaar 5

Het begon allemaal niet goed voor het derde zondag-elftal tegen Vriendenschaar 5. De gasten wisten in snel tempo een 0-2 voorsprong te nemen. Focus ’07 dat graag dit seizoen kampioen wilde worden, gooide het roer om en zette Vriendenschaar onder druk.

Helaas het succes viel niet aan de kant van Focus ’07 maar bij Vriendenschaar, 0-3. Focus 3 wilde daar niets van weten en wist via een vrije trap op 1-3 te komen en dat betekende de ommekeer van de strijd en wist Focus 3 zelfs een 4-3 overwinning te pakken.

Een verslagen Vriendenschaar achter zich latend. 
Laatst aangepast op maandag 06 oktober 2014 01:51
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 10
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow