header7.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

zaterdag 10 december 2016

Afgelast zijn
Thuis: Afgelast zijn
Uit:

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Tweede zondagteam wint van Schalkwijk 2

Zondag is Focus ’07 2 er in geslaagd haar eerste overwinning van dit seizoen in de competitie te boeken. Ondanks goede resultaten in de bekercompetitie en een gelijkspel vorige week, wachtte het team nog op de eerste overwinning van het seizoen. Nadat het vorige week een ruime voorsprong van vier doelpunten uit handen had gegeven, smachtten de spelers naar de zoete smaak van de overwinning.
Laatst aangepast op dinsdag 15 november 2016 18:49
Lees meer...
 
Willie Schurgers overleden

Afgelopen dinsdag is, na een kort ziekbed, geheel onverwachts overleden, Willie Schurgers, jarenlang lid van Fortitido. Wil stond bekend om zijn humor en spontaniteit. Hij ging graag naar feestjes met de jongens van “zijn”
Laatst aangepast op maandag 14 november 2016 12:59
Lees meer...
 
Frans Koolloos overleden

Afgelopen dinsdag overleed Frans Koolloos, oud Fortiaan, op 68 jarige leeftijd. Frans was een voorbeeld voor het fairplay spel. Hij was altijd sportief en wist met zijn kopballen verschillende doelpunten te maken. Hij maakte de gang van de vierde naar de tweede klasse mee, waar hij samen speelde met Wim Daalderop, Adrie Vogel en Wim Borgstein, om maar enkelen te noemen. Onder leiding van Driekus Kronenburg werden zij driemaal kampioen. Later kwam daarbij Hans Kraay jr. en Gert van Hanegem. Toen speelde men in de tweede klasse.
Wij wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte.
Laatst aangepast op maandag 14 november 2016 12:59
 
Winst voor JO19-1

Voor JO19-1 was het afgelopen zaterdag een mooie dag. Onder leiding van interim coach Abdel en ondanks een “verbanning” naar het 2e veld, wonnen zij de thuiswedstrijd tegen de Bilt JO19-2 overtuigend met 4-1. Een mooie opsteker voor de jongens en de technische staf die dit seizoen na het afhaken van trainer Omar nog steeds op zoek zijn naar een vaste trainer en begeleiding. Met deze opsteker op zak, is dit voor je jongens van dit team een goede reden om, ondanks de moeilijke omstandigheden, lekker door te gaan.
Laatst aangepast op zondag 13 november 2016 21:44
 
Update Grote Clubactie 2016
Vandaag was de laatste dag om de verkoopboekjes in te leveren. Mochten er per ongeluk toch nog verkoopboekjes niet zijn ingeleverd, stuur dan even een bericht aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De aller laatste invoerdag van de verkoopboekjes is donderdag 17 november 2016. Na deze datum is het echt te laat!. Ook kunnen tot uiterlijk deze datum nog online loten worden gekocht. Op dit moment zijn er 485 loten verkocht. Bestel nu en laten wij met elkaar de grens van 500 loten overschrijden. Voor het online bestellen van de loten kunt u hier klikken.
Laatst aangepast op zaterdag 12 november 2016 17:09
 
Feestavond 

De Feestcommissie van Focus '07 nodigt jou en al je vrienden uit om een spetterend feest te komen vieren! 26 november om 20.30 uur begint R & Bier met echte Hollandse meezingnummers en hippe muziek voor jong en oud! Nieuw is ook het Flip Cup toernooi waar jij je voor kan opgeven met een team van 5. Laat zien dat jullie de toppers zijn van Focus! Opgeven kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  

De Feestcommissie en heel Focus '07 ziet je graag op 26 november om er samen een legendarische avond van te maken! 

Tot dan! 

De Feestcommissie
Laatst aangepast op woensdag 09 november 2016 22:41
 
Mimoun koploper AD Clubheld

Het gaat goed met het stemmen op Mimoun als clubheld van het AD. Hij staat op het moment bovenaan in de regio Culemborg met 280 stemmen en een gemiddelde van 9.80. De tweede plaats wordt ingenomen door Tim Voorhout van Triton met 50 stemmen en 3e Kees van Blokland met 42.

Wil Mimoun landelijk hoog komen te staan dan kunnen er best nog meer leden stemmen op Mimoun. Tot 16 november is er gelegheid voor.

Dus schroom niet en stem op AD.clubheld2016.nl
Laatst aangepast op woensdag 09 november 2016 22:44
 


Focus ’07 heeft de eerste winst te pakken


Er moest wel hard gewerkt worden in de zes-puntenwedstrijd tegen op voorlaatst staande DEV uit Doorn, maar de eerste drie punten zijn binnen. Met 2-0 werd gewonnen van DEV en gaat men vol vertrouwen komende zaterdag naar SEC toe om daar ook de winstpunten te halen. Mocht dat lukken dan gaat Focus ’07 waarschijnlijk de laatste plaats verlaten. Met dezelfde instelling als tegen DEV moet dat wel lukken.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: SEC – Focus ‘07
Laatst aangepast op woensdag 09 november 2016 22:57
Lees meer...
 
Sebastiaan Gielens helpt eerste elftal

Trainer Raymond Graanoogst en de overige begeleiding van het eerste elftal hebben aan Sebastiaan Gielens gevraagd het eerste elftal te helpen om ze over de moeilijke hindernis van doelpunten tegen te helpen.

Sebastiaan kan het team met zijn ervaring helpen en meer leiderschap in het elftal geven.

Joey Hofmans, die de leider in het eerste elftal is, is nog steeds niet genezen van zijn blessure en daarom is het fijn dat Sebastiaan zijn plaats voor hem inneemt.
Laatst aangepast op woensdag 09 november 2016 22:45
 


Tweede elftal wint ruim


Het tweede elftal speelde zaterdag haar thuiswedstrijd tegen mede-middenmoter De Bilt 3. Van spanning was nauwelijks sprake. De bezoekers kregen geen schijn van kans van een Focus ‘07dat goed in haar spel was. Zij wisten hun wedstrijd met 5-0 te winnen, waardoor het tweede elftal bij de subtop van hun klasse blijft. Zij bewijzen hiermee dat zij spelers hebben, die een goede aansluiting hebben voor het eerste elftal.
Laatst aangepast op woensdag 09 november 2016 22:54
Lees meer...
 
Veel doelpunten bij jongens JO19-2

Het tweede elftal van Focus ’07 onder de 19 speelde haar wedstrijd tegen de jongens van de overkant van de Lek Schalkwijk 1.

De bezoekers waren beter bij de les dan Focus ’07.

Focus ’07 dat wel wist te scoren, moest toch toezien dat Schalkwijk wat beter het doel wist te vinden en met een 2-5 overwinning wer de veerpont overgingen op weg naar Schalkwijk met drie winstpunten.
Laatst aangepast op woensdag 09 november 2016 22:55
Lees meer...
 
Kleine nederlaag voor meisjes MO17-2

Het werd een echte Lekstreekderby tussen de meisjes van Focus ’07 en Vreeswijk.

Beide ploegen gingen tot het uiterste om de winstpunten te pakken. Het spel speelde zich hoofdzakelijk op het middenveld af.

Toch wist Vreeswijk het doelnet van Focus ’07 te vinden en dat ene doelpunt was genoeg om de winstpunten mee naar Vreeswijk te nemen.
Laatst aangepast op woensdag 09 november 2016 22:56
Lees meer...
 
Enthousiaste Toernooi-organisatoren gezocht!

Sinds afgelopen seizoen zijn we het project 'thuistoernooien' gestart met als gevolg enkele mooie thuistoernooien in 2016.

Om ook in 2017 deze thuistoernooien te realiseren zijn we dringend op zoek naar versterking in de toernooicommissie.

Ben je voetballiefhebber en heb je niet alle tijd om op het veld te staan, maar wil je wel iets betekenen voor de club? Meld je aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Laatst aangepast op maandag 07 november 2016 22:56
Lees meer...
 
Aankondiging Algemene Ledenvergadering

Hierbij willen wil het bestuur de leden en ouders van jeugdleden informeren over de datum van de Algemene ledenvergadering: dinsdag 29 november om. 20.30 uur. De agenda en uitnodiging worden t.z.t. verspreid.


Laatst aangepast op zondag 06 november 2016 13:56
 
Gezondheidrisico's en kunstgras (3)

Via onderstaand persbericht van de Gemeente Culemborg over de stand van zaken m.b.t. de kunstgrasvelden willen wij de leden van Focus'07 graag verder informeren over dit onderwerp.
Laatst aangepast op zondag 06 november 2016 13:49
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 9
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow