header3.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

dinsdag 07 maart 2017

Afgelast zijn
Thuis: 


Afgelast zijn
Uit:

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Focus ’07 redt het niet
en blijft derde klasser


Het is Focus ’07 niet gelukt om zich een ronde verder te plaatsen voor de finale voor een plaats in de tweede klasse. Zij moesten een 0-1 achterstand inhalen bij Be Fair in Waddinxveen en die opgave bleek wel een beetje te zwaar. Alhoewel Focus ’07 de eerste helft goed partij gaf, moesten zij in de tweede helft toekijken dat de thuisploeg tweemaal kort achter elkaar wisten te scoren. Daarmee was het verzet van Focus ’07 gebroken en stelden zij zich tevreden met deze extra competitiewedstrijd.
Laatst aangepast op dinsdag 30 mei 2017 09:16
Lees meer...
 


Focus ’07 JO15-1 gaat met felbegeerde KNVB-beker naar huis

Afgelopen zaterdag 20 mei vond de finale plaats van de jeugdbeker onder 15 jaar in de tweede klasse, district west. Na een overtuigende overwinning van 5-1 in de halve finale tegen Hillegom zag het team van Focus de finale helemaal zitten.

Of ze nu zouden winnen of niet, alleen al het behalen van de finaleplaats was iets om ongelofelijk trots op te zijn. De dag kon eigenlijk al niet meer stuk.
Laatst aangepast op maandag 29 mei 2017 14:39
Lees meer...
 
Toernooi voor Jongens onder 17

Zaterdag vindt op het sportpark een toernooi plaats voor JO17. Het toernooi begint om 10.30 uur en eindigt met de finale en troostfinale om 14.30 uur. Aan het toernooi nemen maar liefst vijf teams van Focus ’07 deel en drie teams van Vriendenschaar zullen ook naar het sportpark komen. Met teams uit de regio erbij hoopt men zaterdag weer een mooi toernooi te mogen afwerken.

Laatst aangepast op vrijdag 26 mei 2017 08:51
 


Mooi toernooi voor de JO11


Zaterdag vond op de velden van Focus ’07 een toernooi plaats voor JO11 en JO10, waarin Focus ’07 zelf goed vertegenwoordigd was. Daarom was het geen wonder dan er wedstrijden waren waarin twee teams van Focus ’07 tegen elkaar streden. En dit werden spannende wedstrijden.
Laatst aangepast op vrijdag 26 mei 2017 16:18
Lees meer...
 

Dames winnen laatste wedstrijd


Het dameselftal is in de 5e klasse geëindigd als zesde in deze klasse. Een kampioenschap zat er niet in, maar zij slaagden er wel in het bezoekende Brederodes uit Vianen naar een 1-0 nederlaag te spelen, terwijl Brederodes theoretisch nog kansen had om de titel te pakken. Daar trokken de dames van Focus ’07 zich niets van aan. Zij wisten dus eenmaal te scoren en dat was goed voor drie punten en dus de 6e plaats.
Laatst aangepast op vrijdag 26 mei 2017 16:19
Lees meer...
 
Grasplaten op nieuwe parkeerplaatsen

De grasplaten moesten nog even wachten door de koude ondergrond voor de parkeerplaatsen.

Afgelopen week zijn ze geplaatst en zaterdag toen het weer druk was op het sportpark kon daarvan gebruik gemaakt worden.

Een hele verbetering voor het sportpark dat alle auto zo veel mogelijk op de parkeerplaats geplaatst kunnen worden en dat de overlast op de Prijsseweg nu weg is.

Laatst aangepast op vrijdag 26 mei 2017 16:25
 


Focus ’07 nog niet uitgeschakeld


Het eerste elftal van Focus ’07 speelde zaterdag de eerste wedstrijd van de nacompetitie tegen tweede klasser Be Fair uit Waddinxveen en was in deze wedstrijd niet geheel kansloos, maar verzuimde doelpunten te maken. Dat deed Be fair wel die uit een corner onverwacht de 0-1 binnen de touwen legde. Dat was ook de eindstand. Focus ’07 zal in Waddinxveen tenminste met 0-2 moeten winnen om een ronde verder te komen. Geheel kansloos is men niet, maar het zal zwaar worden.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Be Fair – Focus ’07 (1-0)
Laatst aangepast op vrijdag 26 mei 2017 16:27
Lees meer...
 


Springbreak zorgt voor sfeer


De feestcommissie zette zaterdagavond weer een gezellige feestavond neer in de kantine met als thema “Springbreak”. Vooral omdat het zesde team kampioen was geworden in de middaguren, zat de stemming er al gauw in. Het werd een top avond met veel gezelligheid en later op de avond werd de dansvloer goed gevuld mede doordat het gezellig druk was in de kantine.

De beertong tafel zorgde er voor dat deze druk werd bezocht.

Al met al kan de commissie terugkijken op een fijne avond.
Laatst aangepast op vrijdag 26 mei 2017 16:23
Lees meer...
 
Indelingen 2017/2018

Beste leiders/trainers,

Zoals elk jaar aan het einde van het seizoen breekt de periode van het indelen weer aan. Hier hebben we jullie hulp hard bij nodig. 

De TC heeft in samenspraak met de jeugdcoördinatoren en de selectietrainers een eerste schets gemaakt van een indeling hoe deze zou kunnen zijn. Deze schets is gebaseerd op de waarneming van de TC, JC en selectietrainers. Daarnaast is er input aangeleverd en zijn er extra trainingen ingelast om de kwaliteiten van spelers beter in kaart te brengen. 
Lees meer...
 
Focus ’07 concentreert
zich op nacompetitie


De laatste wedstrijd van de competitie kon het eerste elftal van Focus ’07 tegen Desto niet omzetten in winst. Schijnbaar is men met de gedachte bij de naderende nacompetitiewedstrijd tegen het uit Waddinxveen komende Be Fair voor een plaats in de tweede klasse, die ze zaterdag op eigen terrein beginnen. Hopelijk is het elftal dan beter bij de les dan de afgelopen twee wedstrijden. Er moet zaterdag gewonnen worden, wil men in Waddinxveen een geruste uitgangspositie voor de return aldaar op 27 mei.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – Be Fair, nacompetitie.
Laatst aangepast op vrijdag 19 mei 2017 20:20
Lees meer...
 
Toernooi voor de E-pupillen

Zaterdag is er op sportpark Parijsch een toernooi voor de E-pupillen. Doordat er nog enkele competitiewedstrijden moeten worden gespeeld, zal het toernooi op de velden 3 en 4 plaatsvinden. De indelingen van de deelnemende ploegen zijn:
Poule A: Focus 07 2 en 3. TSG Mainflingen, Hercules 4 en Sporting ‘70
Poule B: Zwaakse Boys, Focus ’07 4, Focus JO10-2, Hercules JO10-2 en Leerdam Sport.
Poule C: Focus ’07 JO10-4 en 3, Montfoort, Hercules en nog een onbekende ploeg.
De wedstrijden beginnen om 9.30 uur en tegen 13.30 uur worden de finales gespeeld en volgt de prijsuitreiking.

 


Focus ’07 6 pakt de titel in haar klasse


Het 6e zaterdagteam van Focus ’07 was al bij de thuiswedstrijd bijne zeker van het kampioenschap, maar zij wilden juist in hun thuiswedstrijd tegen Lopik 5 aan het massale publiek laten zien, dat zij winnend de titel wilden pakken. Helaas tegenstander Lopik bleek een te taaie rakker, die sterk partij gaf en Focus ’07 weinig kansen gaf. Het werd een 2-2 gelijkspel, maar dat was ook genoeg om feest te gaan vieren. De bloemen konden worden uitgereikt en de champagneflessen knalden open. De champagne spoot over de spelers heen. Het kampioenschap waseen feit voor een team dat voor het eerst aan de competitie deelnam. Een mooi resultaat voor leider en trainer Kees Huygen.
Laatst aangepast op vrijdag 19 mei 2017 20:23
Lees meer...
 

Dames winnen van Odin


Na de winst van vorige week zette de dames zaterdag weer hun beste beentje voort en maakten het de dames van Odin moeilijk die geen schijn van kans kregen tegen het op de aanval spelende Focus ’07 die zelfs een penalty wisten te benutten. Een mooie 4-0 overwinning was het resultaat.
Laatst aangepast op vrijdag 19 mei 2017 20:24
Lees meer...
 


Goede generale voor bekerwedstrijd voor JO15-1


Het eerste jongensteam onder 15 jaar gaat in Aalsmeer als eerste ploeg van Focus ’07 de finale spelen om de districtsbeker spelen. Zij gaan het om 15 uur opnemen tegen Haarlem-Kennemerland JO15-1. Zij zijn er op gebrand om zo goed mogelijk daar te presteren. In ieder geval hebben ze de laatste competitiewedstrijd tegen IJFC JO15-1 goed beëindigd met een 0-7 overwinning. Dus de jongens zijn in vorm voor die bekerwedstrijd. Volgende week hopen dan ook voor een goede prestatie te melden van dit team.
Laatst aangepast op vrijdag 19 mei 2017 20:24
Lees meer...
 
JO17-3 kan het
niet bolwerken


Ondanks dat de JO17-3 hun est deden tegen Delta Sports JO17-5 wisten ze niet te zegevieren.

Slechts eenmaal wisten ze de doelman van Delta Sports te passeren.

De bezoekers deden het beter en wonnen zodende deze leuke wedstrijd met 1-4.
Laatst aangepast op vrijdag 19 mei 2017 20:26
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 23
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow