header3.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

vrijdag 20 januari 2017

Afgelast zijn
Thuis: 
JO8-1-Houten JO8-3
JO9-3-MSV 19 JO9-3
JO11-2-Brederodes JO11-2
JO11-3-Kampong JO11-4
JO13-3-MSV 19 JO13-2
VR1(zat)-OSM 75 VR1(zat)
JO15-4-VVIJ JO15-8
MO17-1-Brederodes MO17-1
JO17-2-Magreb '90 JO17-1

Afgelast zijn
Uit:

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 


Pupillen op audiëntie bij Sinterklaas


Ook Sinterklaas vond tijd om op bezoek te komen bij Focus ’07 en wist van het probleem dat het kunstgras gevaarlijk was en dacht eerst wordt er wel gevoetbald, kan ik wel komen. Gelukkig nam hij toch stappen richting sportpark Parijsch en zag de jeugd op de veilige natuurgrasvelden spelen en daar was de Sint blij mme.

Voor ieder jeugdteam had hij even tijd om met ze te praten over de prestaties. Er waren enkele teams die kampioen waren en dat vertelden ze ook. Al waren de Pieten wel lastig. Groot was de vreugde toen ieder jeugdlid een cadeau kreeg en wat bleek. Het was een echte leren bal en daar waren ze blij mee.
Laatst aangepast op zondag 04 december 2016 18:14
Lees meer...
 


Pieten voetballen mee met jeugd onder 8 jaar


Er waren woensdag 30 november geen trainingen voor de F-jeugd oftewel jeugd onder 8 jaar. Er waren heel wat Pieten naar sportpark Parijsch gekomen om de jeugd te laten genieten van Spaans voetbal.

Voor de veiligheid werd er niet op het kunstgrasveld gespeeld, dat verboden gebied is voor de jeugd, maar op de natuurgrasvelden die Focus ’07 gelukkig nog heeft. De hele middag vonden daar wedstrijden plaats. De jeugd had geen last van de kou. Alhoewel de rode kleurtjes op de wangen toonden wel dat men fanatiek voetbalde om het de Pieten te tonen. Die waren onder de indruk van de voetbalkunsten van Focus ’07. Dat biedt perspectief voor de toekomst van Focus ’07.
Laatst aangepast op zondag 04 december 2016 18:14
Lees meer...
 
Inloopspreekbijeenkomst bestuur; spelen op kunstgras

Het bestuur nodigt zaterdag 3 december a.s. om 8.30 uur ouders van jeugdleden uit bij Focus'07. Het bestuur zal een nadere toelichting geven op het genomen besluit om  jeugdteams van 11 jaar en jonger met onmiddellijke ingang niet meer te laten voetballen en trainen op de kunstgrasvelden. Natuurlijk is het bestuur ook beschikbaar om vragen van ouders zo goed mogelijk te beantwoorden
Laatst aangepast op vrijdag 02 december 2016 20:17
 
Wijzigingen van wedstrijden en trainingen 

Het besluit van het bestuur om de jeugd van 11 jaar en jonger met onmiddellijke ingang niet meer op kunstgras te laten voetballen en trainen heeft ook logistieke consequenties.

Inmiddels heeft contact plaatsgevonden met de KNVB. De wedstrijden van de teams O11 zijn inmiddels allemaal ingepland op de natuurgrasvelden. Van enkele wedstrijden is het aanvangstijdstip gewijzigd. Hou daarom extra goed de website en de berichtgeving van de leiders/trainers in de gaten de komende dagen.

Hetzelfde geldt voor het trainingsschema. Raadpleeg ook hier de website en de informatie van de leiders/trainers.
Laatst aangepast op vrijdag 02 december 2016 20:17
 
BESTUURSBESLUIT: wel/niet voetballen op kunstgrasvelden

Het bestuur van Focus'07 heeft besloten om alle jeugdteams van 11 jaar en jonger, dus JO11/10/9/8 en de kabouters, met onmiddellijke ingang niet meer te laten trainen en geen wedstrijden meer te laten spelen op kunstgras. Deze teams zullen trainen en thuiswedstrijden spelen op de natuurgrasveldenWij hebben ook besloten dat deze teams geen uitwedstrijden op kunstgras spelen.
Laatst aangepast op vrijdag 02 december 2016 20:16
Lees meer...
 


Focus ’07 is eindelijk van die laatste plaats af

Het was zaterdag weer een belangrijke wedstrijd voor het eerste elftal van Focus ’07. SVM had twee punten meer dan de thuisploeg, dus bij winst kon men stijgen. In de eerste helft werd er gescoord door Focus ’07, terwijl na rust SVM op gelijke hoogte kwam. Het laatste woord was aan Focus ‘07 dat 2-1 scoorde en daardoor enkele plaatsen stijgde in het klassement.

De laatste plaats is nu weg en men kan zaterdag opnieuw verder weglopen van die degradatieplaatsen als het weet te winnen van een oude bekende DVSU, welke een middenmoter is.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: DVSU – Focus ‘07

Laatst aangepast op dinsdag 29 november 2016 19:55
Lees meer...
 


Dames winnen Flip-cup tijdens feestavond


In de kantine vond de feestavond plaats voor de jeugd boven de 16 jaar van Focus ’07. Alle leden met hun introducee’s waren uitgenodigd. Een disc-jocky zorgde voor de sfeermuziek, terwijl de feestcommissie had gezorgd voor een gezelschapsspel. Er werd op deze avond gestreden om de Flipcup. Ieder team moest bestaan uit vijf personen. In de strijd om de cup bleek het damesteam over de beste vingervlugheid te beschikken. Zij mochten de cup in ontvangst nemen en een fles champagne ontkurken om de zege te vieren. Daarna bleef de sfeer gezellig en werd er af en toe gedanst op de sfeervolle muziek.
Volgend jaar zal er zeker weer een feestavond zijn, want deze avond gaf hoop voor de toekomst.
Laatst aangepast op dinsdag 29 november 2016 19:55
Lees meer...
 


Derby met twee hardwerkende ploegen


Zaterdag vond op veld 2 de derby plaats tussen Focus ’07 JO19-2 en Vriendenschaar JO19-3. Beide ploegen gingen voor de winst. Voor het publiek was het fijn zo’n mooie en doelpuntrijke wedstrijd te zien. De kou werd even vergeten. Focus ’07 was wat beter met het kansen benutten en wist de doelpuntrijke wedstrijd met 4-2 te winnen.
Laatst aangepast op dinsdag 29 november 2016 19:56
Lees meer...
 
MO13-1 winnen ruim
van Hercules


Het meisjes MO13-1 team van Focus ’07 had er zaterdag duidelijk zin in om veel te scoren tegen het bezoekende Hercules MO13-2.

Liefst achtmaal werd het doel van Hercules gevonden, zodat de meisjes met hun 8-0 overwinning drie punten aan hun conto konden toevoegen.
Laatst aangepast op dinsdag 29 november 2016 19:57
Lees meer...
 
JO13-1 komt niet
verder dan 1-1


Het was spannend bij de wedstrijd tussen Focus ’07 JO13-1 tegen DESTO JO13-1G. Beide ploegen wilden graag winnen en gaven weinig kansen weg.

De keepers overheersten. Uiteindelijk wist beide ploegen éénmaal te scoren, zodat er aan het einde een 1-1 stand op het scorebord stond.
Laatst aangepast op dinsdag 29 november 2016 20:00
Lees meer...
 
JO8-2 na succesvolle zegereeks overtuigend Winterkampioen

In 7 huishoudens in Culemborg werd er powerfood gegeten, want wanneer de JO8-2 vandaag zou winnen, zou de titel 'Winterkampioen' hen niet meer afgenomen kunnen worden. Na de laatste wedstrijd stonden ze al 5 punten los van de nummer, maar dan moest er nog wel gewonnen worden.
De wedstrijd werd gespeeld op veld 1, het hoofdveld. Wanneer een team kampioen kan worden, is dit natuurlijk ook de enige plek waar een team moet spelen. Is er altijd al een trouwe aanhang bij de wedstrijden aanwezig, vandaag was er aanzienlijk meer belangstelling voor de jongens!
Laatst aangepast op dinsdag 29 november 2016 20:00
Lees meer...
 
JO15-1 kampioen_285_261116Focus JO15-1 Winterkampioen

Wat vorige week niet lukte kregen de spelers van Focus JO15-1 zaterdag wel voor elkaar, winnen en het kampioenschap binnenhalen.
De trainers Nico Agema en Jack Beck hadden de spelers weer goed voorbereid. Alle supporters stonden ook deze week in grote getale langs het veld opgesteld om de jongens aan te moedigen. Vanaf het begin domineerde Focus duidelijk in de wedstrijd en hoewel de keeper van ’t Goy een behoorlijk aantal schoten wist tegen te houden werd de wedstrijd met 5-0 afgesloten.
Laatst aangepast op maandag 28 november 2016 08:55
Lees meer...
 
December aktie Webshop artikelen

Met het oog op de komende feestdagen zijn er vanaf woensdag 23 november verschillende artikelen uit de webshop met kortingen verkrijgbaar. Het gaat hierbij om:
Focus sjaal, Focus Paraplu, Focus rugzak en Derbystar ballen. 
De artikelen kun je vinden onder AANBIEDINGEN

De webshopcommissie 
Laatst aangepast op vrijdag 25 november 2016 15:34
 
Samenwerking met Vriendenschaar

Als gevolg van de intensivering van de contacten met Vriendenschaar, waren er afgelopen zaterdag twee scheidsrechters van deze vereniging actief op de velden van Focus’07. Hierdoor konden alle wedstrijden gespeeld worden met een verenigingsscheidsrechter. Namens Focus’07 bedankt voor deze medewerking.
Laatst aangepast op vrijdag 25 november 2016 15:35
 
Trainingen natuurgrasvelden.

Door de verbeterde weersomstandigheden mag met ingang van donderdag 24 November weer getraind worden op de natuurgrasvelden (veld 3 en 4).


Met vr gr

Pieter Helmond
(accomodatiebeheer) 
Laatst aangepast op woensdag 23 november 2016 19:11
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 12
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow