header3.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

zondag 22 februari 2015

Afgelast zijn
Thuis:Afgelast zijn
Uit:

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Ongelukkige nederlaag
voor C1


De C1 speelde haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen Maarrssen. Hoewel Maarssen vaak voor het doel van Focus ’07 te vinden was, kon de C1 af en toe gevaarlijk voor het doel van Maarssen komen. Helaas ontbrak het aan geluk.
Laatst aangepast op dinsdag 20 januari 2015 06:55
Lees meer...
 
Jørgen de Kock tijdelijk jeugdvoorzitter

Albert de Wildt, voorzitter van de Jeugdcommissie (JC) en tevens bestuurslid van Focus'07, draagt tijdelijk een deel van zijn taken over aan Jørgen de Kock. Door persoonlijke omstandigheden is Albert helaas genoodzaakt voorlopig wat gas terug te nemen. Hij blijft wel actief binnen de JC. De bestuurlijke taken worden waargenomen door Jørgen. Hij is lid al van de Jeugdcommissie en is daar o.a. verantwoordelijk voor de coördinatie van de
D-pupillen.

John Maassen
Voorzitter
Laatst aangepast op woensdag 14 januari 2015 06:31
 
Oefenpot met als tegenstander
de storm

Het was niet makkelijk voetballen voor de D1 van Focus '07 en PVC. De harde storm die over het sportpark joeg, maakte het voetbal nou geen feest, temeer omdat er nog slagregens bijkwamen. Niettemin probeerde beide elftallen er een wedstrijd van te maken, maar de wind zorgde er voor dat de bal een andere richting zocht dan werd gegeven. Ook bij vrije trappen bleef de bal niet stilliggen. Toch wisten beide ploegen te strijden voor een mooi resultaat. Nat en bevangen door de koude verlieten de spelers na het laatste fluitsignaal het veld.
Toch is de D1 optimistisch voor het nieuwe seizoen.
Laatst aangepast op dinsdag 13 januari 2015 03:01
Lees meer...
 

Focus’07 D6 beleeft een prachtige voetbalochtend!!!

Zijn het normaliter de selectie- en A-categorieteams die op de drukke competitiedagen bij Focus'07 gebruik maken van het hoofdveld, tijdens inhaaldagen ligt dat anders! Focus’07 D6 had gisteren de “eer” hun kunnen te tonen op het hoofdveld en zij hebben dit met groot enthousiasme gedaan. De tegenstander was echter bepaald geen makkelijke, JSV Nieuwegein D9. Zij stonden zonder puntverlies aan kop van de ranglijst en zouden bij winst het najaarskampioenschap op hun conto mogen schrijven.

Laatst aangepast op zondag 11 januari 2015 18:10
Lees meer...
 

Bekerloting: Focus’07- de Valken / Hoogland

Vanavond vond tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de KNVB West 1 de loting plaats voor de
1/16e finales van de KNVB districtbeker. Focus’07 lootte een thuiswedstrijd tegen de winnaar van het tussenronde duel de Valken (zon. 4e klasse)-Hoogland (zon. 1e klasse). Deze ronde stond eigenlijk gepland in het weekend van 14/15 februari 2015. Waarschijnlijk doordat een van deze ploegen nog competitieverplichtingen heeft word de tussenronde wedstrijd pas in hetweekend van 14/15 februari gespeeld. De datum waarop ons eerste elftal moet aantreden is daarom nog niet bekend. Zodra dit het geval is laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten.
Hans van Diejen
Wedstrijdzaken

1/16e finale: Focus’07 – winnaar de Valken / Hoogland

Laatst aangepast op zondag 11 januari 2015 18:09
 
Nieuwjaarstoespraak 2015

Op zaterdag 3 januari jl. was de Nieuwjaarsreceptie voor de leden en sponsoren van Focus ’07. Voorzitter John Maassen wenste alle aanwezigen en leden, mede name zijn bestuurscollega’s, een gezond en sportief 2015.

John blikte kort terug op enkele opvallende zaken en sportieve prestaties in het afgelopen jaar:
- Vrouwen 1 gepromoveerd naar 4e klasse
- D1 gepromoveerd naar 1e klasse
- B1 nacompetitie voor promotienaar hoofklasse
- Stoppen met zondag 1
-Z aterdag 1 geen nacompetitie in 2013/2014, maar in nieuwe seizoen al wel periodetitel gepakt en als koploper de winterstop in. Debuut in Zuid 1 bevalt goed, mooie beleving en een gemoedelijke sfeer. Wellicht dat de KNVB in de nabije toekomst de “postcode indeling”, die dit seizoen alleen van toepassing is voor het 1e, ook gaat toepassen op andere teams. Ook de overwintering in de bekercompetitie is een mooie prestatie.
Laatst aangepast op maandag 05 januari 2015 19:22
Lees meer...
 
Frankie van Schie scoort
eerste doelpunt


Traditie is bij Focus ’07 dat voordat de nieuwjaarsreceptie begint een wedstrijd wordt gespeeld tussen het eerste elftal en een elftal van trainers en leiders.

Dit keer was het makkelijk om een eerste elftal af te vaardigen omdat er geen zondag-elftal meer is. Misael Ririmasse en Sven Vermeulen traden dit keer als coaches op, terwijl Mimoen mocht meevoetbaIlen in het eerste team en hij legde de basis voor een doelpunt hierbij, maar het eerste doelpunt werd toch gescoord door Frankie van Schie die bij het elftal van trainers en leiders speelde. Pieter Helmond was hierbij de coach. Dit elftal wist zelfs het eerste elftal te verslaan met 4-3 mede doordat Sebastiaan Gielens en John Vermeer achterin goed oplette.

Het was een leuk partijtje voetbal dat geleid werd door voorzitter John Maassen en hij had het niet moeilijk.
Laatst aangepast op maandag 05 januari 2015 19:19
Lees meer...
 
Harm Bodewes in de nieuwjaarsloop

Hij liep er weer bij. Harm Bodewes. Een dag eerder was hij een van de helpers van het grote toernooi bij Focus ’07, maar zondag liet hij even de benen en zijn lichaam het werk doen in een drassige Meent, maar Harm had er met zijn groep plezier in en voldeed de hardlooptocht, die georganiseerd werd door atletiekvereniging Statina.

Laatst aangepast op maandag 05 januari 2015 07:39
 
Vele prijzen konden
 verdeeld worden


Na afloop van het toernooi werden de prijzen verdeeld en hierbij bleek dat de finaleteams de meeste prijzen bij elkaar hadden gehaald. Naast de eerste en tweede prijs, werd keeper Omar el Gueriri van Purmerend de beste keeper van het toernooi. Mede doordat hij tijdens de penaltyseries, 2 in getal, vele penalties wist te stoppen. Beste speler werd Dave Kwakman van Volendam en dat was ook verdiend. Verder werd Vreeswijk de sportiefste ploeg en werd Delano Santos van Unitas, Eindhoven de topscorer van het toernooi.

Laatst aangepast op maandag 05 januari 2015 19:23
Lees meer...
 
Publiek geniet van voetbaldag
bij Focus ‘07


De strijd om de Deli XL wintercup brengt naast de spelers ook de nodige publieke belangstelling met zich mee, zoals natuurlijk de ouders, maar ook van buiten komen er kijken en zullen er ook enkele scouts aanwezig geweest zijn om te kijken of er talentjes waren in dit toernooi.
Laatst aangepast op maandag 05 januari 2015 19:20
Lees meer...
 
Noord-Hollandse finale wordt

gewonnen door Volendam


Voor de organisatie was het een mooie dag, ondanks de druilerige regen in de morgen.

Op drie velden waren zestien teams aan het strijden voor de Deli XL Wintercup. In de kruisfinales was het erg spannend, waarin finalist Purmerend twee keer via penalties de volgende ronde wist te halen en dat was de finale, waarin zij het op moesten nemen tegen het bekende Volendam.
Laatst aangepast op maandag 05 januari 2015 19:24
Lees meer...
 
E1 hield goed stand in wintertoernooi

Voor de E1 lag er zaterdag een mooie uitdaging in het toernooi voor de wintercup voor E1-teams op een 9 x 9 veld. Zij konden het opnemen tegen teams die in de top- of eerste klasse speelden en dat was een mooie uitdaging. De jongens deden hun best en eindigden de wedstrijden eervol.

Laatst aangepast op maandag 05 januari 2015 07:53
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 18
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow