header4.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

dinsdag 14 februari 2017

Afgelast zijn
Thuis: Afgelast zijn
Uit:

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 


Hoge hoedtoernooi werd succes


We hopen binnenkort meer te laten horen over het succesvolle Hoge Hoed-toernooi dat op donderdagavond 22 december op de velden werd gehouden. Maar we laten nu vast enkele foto’s zien van het mooie toernooi, dat mede dank zij het mooie weer wederom als geslaagd beschouwd kan worden.
Laatst aangepast op woensdag 28 december 2016 13:02
Lees meer...
 
Sebastiaan Gielens leidt
het hoge hoed-toernooi


Natuurlijk deed Sebastiaan Gielens het Hoge hoed-toernooi niet alleen, maar hij zorgde langs de kant ervoor dat hij als wedstrijdsecretaris alle wedstrijden goed laten laten verlopen.

Hij had verder de hulp van bestuur: Michiel Heinstra , Bart Coret ; Horeca: A3 van Wiggen en Adviesraad: Lenny Vermeulen, Theo Copier.

Laatst aangepast op woensdag 28 december 2016 12:53
 


Gediplomeerde scheidsrechters voor Focus ‘07


In de kantine van Vriendenschaar volgden 4 leden van Vriendenschaar, 7 leden van Focus ’07 en 4 leden van Everstein de cursus voor verenigingsscheidsrechter, die werd gegeven onder bezielende leiding van KNVB cursusleider Gerrit van den Heuvel. Tijdens deze avonden werden spelregels, praktijkvoorbeelden en wedstrijden beoordeeld. Naast verschillende opdrachten uit de cursusmap moest elke scheidsrechter ook 4 beoordelingsrapporten van competitiewedstrijden kunnen overleggen, dat werd vanaf 7 oktober op sportpark Terweijde gegeven.
Laatst aangepast op woensdag 28 december 2016 13:01
Lees meer...
 
Gezondheidsrisico’s voetballen op kunstgras: uitslag RIVM onderzoek 

Vandaag heeft het RIVM, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, haar onderzoeksresultaten naar gezondheidsrisico's van sporten op kunstgrasvelden met rubbergranulaat gepubliceerd. De resultaten van dit onderzoek geven aan dat sporten op deze velden veilig is. Het risico voor de gezondheid op deze kunstgrasvelden is praktisch verwaarloosbaar. Rubbergranulaat bevat heel veel verschillende stoffen, maar deze komen slechts in zeer lage hoeveelheden vrij.
Laatst aangepast op dinsdag 27 december 2016 11:56
Lees meer...
 
Hoge Hoed Kersttoernooi op 22 december 2016

De geschiedenis van het Hoge Hoed kersttoernooi gaat bij ons weten terug tot de late Fortitudo-jaren. Menig broodje, kerststol en glaasje melk is daar met veel clubliefde neergezet door o.a. ons aller Theo Copier. Jongens aan het voetballen en hij de tafels dekken met de familie Bikker achter de bar. In de voorbijgaande jaren en in de vroege historie van Focus FC proberen clubicoon Lenny Vermeulen en ondergetekende de jaarlijkse eindseizoen-BBQ en het Hoge Hoed kersttoernooi in leven te houden, met wisselend succes…
Laatst aangepast op dinsdag 20 december 2016 11:35
Lees meer...
 


JO11-1 heeft de koppositie weer terug


Even was het eerste jongensteam onder 11 dat de competitie 9x9 speelt de koppositie kwijt. Die moesten zij zaterdag tijdens de inhaalwedstrijd weer proberen terug te veroveren tegen Victoria, die op dezelfde positie stond al Focus ’07. Gemakkelijk ging het niet voor Focus ’07, maar de 5-2 winst was verdiend en daardoor zijn zij weer koploper in de hoofdklasse. Het is een team dat belofte biedt voor de toekomst met hun goede spel.
Laatst aangepast op woensdag 21 december 2016 17:38
Lees meer...
 
Veel toeschouwers bij JO11-1

Dat velen de verrichtingen van JO11-1 graag willen aanschouwen bewijs wel iedere keer als het team thuis speelt, dan weten zij veel toeschouwers langs de zijlijn te krijgen en dat verdienen zij ook, want zij leggen een mooie voetbalwedstrijd op de mat en gaan weer voor het algehele kampioenschap

Laatst aangepast op dinsdag 20 december 2016 18:39
 
JO15-2 winnen ruim van JSV-Nieuwegein

Het tweede jongensteam onder 15 jaar moest zaterdag een inhaalwedstrijd spelen tegen het team van JSV Nieuwegein.
Hoewel de bezoekers probeerden het spel te verplaatsen, was het toch de thuisploeg die hen in de verdediging drukte. Dat drukte Focus ’07 in fraaie treffers uit.
Alhoewel één doelpunt kreeg men met behulp van de keeper die de bal losliet.
Laatst aangepast op woensdag 21 december 2016 17:35
Lees meer...
 
Nieuwjaarswedstrijd op 7 januari 2017

Zoals gebruikelijk zal, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie op 7 januari weer een wedstrijd worden gespeeld. Dit keer is Focus’07 VR1 de tegenstander van het team van trainers en leiders. Vind jij het als trainer of leider leuk om mee doen aan deze wedstrijd (aanvang 15.30 uur), geef je dan op bij: Jorgen de Kock of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Laatst aangepast op zaterdag 17 december 2016 11:55
 


Algemene ledenvergadering 29-11-16


Op dinsdag 29 november werd de Algemene Ledenvergadering gehouden. 34 leden, vrijwilligers en ouders hadden de moeite genomen om hierbij aanwezig te zijn. 
Nadat er één minuut stilte werd gehouden voor de (oud) leden Werner, Frans en Willie opende de voorzitter, John Maassen, de vergadering met de mededelingen.
Laatst aangepast op zondag 18 december 2016 13:51
Lees meer...
 
JO9-1 285_101216JO9-1 Kampioen

Ze stonden lang op de 3e plaats maar bleven geloven in een kampioenschap. Winnen van de nummer 1 en 2, de Zwaluwen en Desto, was niet voldoende want nog altijd stond de Zwaluwen op doelsaldo bovenaan. Maar ook Driebergen lag op de loer voor het kampioenschap en moest nog tegen de Zwaluwen spelen. Driebergen won en daarmee kwam Focus op de 1e plaats. Focus had nog één wedstrijd, uit tegen Woudenberg, te gaan.
Laatst aangepast op dinsdag 13 december 2016 20:01
Lees meer...
 


Focus ’07 maakt van slechte start er een goed einde van


De eerste helft van de competitie zit erop. Tijd om terug te kijken op de afgelopen wedstrijden, waarin het eerste elftal van Focus ’07 een slechte start doormaakte. Niets lukte en in plaats van te winnen, verloor men tegen de verhouding in en waren slechts twee gelijke spelen het resultaat. Halverwege de eerste helft kreeg Focus ’07 eindelijk de punten waar het recht op had, zodat de eerste helft van de competitie hoopvoller werd gemaakt door die eerste helft te eindigen in de middenmoot met perspectief op een goede klassering. Zelfs voor de tweede periode staat men drie punten voor op de concurrentie.
Laatst aangepast op dinsdag 13 december 2016 19:26
Lees meer...
 
Voor het eerst met kunstlicht
spelen op donkere dag


Het was zaterdag een sombere dag, waardoor besloten moest worden om het kunstlicht aan te steken waardoor het toch een gezellige sfeer werd rondom het veld met daarbuiten de grijze lucht.

De lampen zorgde er voor dat Focus ’07 tegen DESTO kon vlammen in deze donkere dagen voor kerstmis en dus de laatste wedstrijd van dit jaar.

Laatst aangepast op dinsdag 13 december 2016 19:27
 


Focus ’07 wint spannend duel in blessuretijd


Het eerste elftal van Focus ’07 heeft de eerste helft van het seizoen afgesloten met een mooie overwinning van 2-1 op DESTO en dat was verrassend omdat beide ploegen gelijkwaardig waren, was het toch Focus ’07 dat in blessuretijd de winst naar zich toe trok en daardoor in de laatste zes wedstrijden veel goed maakte door maar liefst 16 punten te scoren en men van de onderste plaats met 2 punten naar de achtste plaats verhuisde. De winterstop is aangebroken en kunnen de spelers zich gaan voorbereiden op de tweede helft van de competitie die op zaterdag 28 januari weer verder gaat.
Laatst aangepast op dinsdag 13 december 2016 19:33
Lees meer...
 
Focus 5 deelt punten
met IJFC 8


Het was een prettige wedstrijd die tussen het vijfde elftal van Focus ’07 en IJFC 8.

Beide ploegen wilden graag winnen, maar moesten aan het eind toch toegeven dat ze gelijkwaardig waren.

Ieder wist tweemaal te scoren, zodat een 2-2 eindstand op het scorebord kwam.
Laatst aangepast op dinsdag 13 december 2016 19:35
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 13
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow