header7.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

woensdag 14 mei 2014

Afgelast zijn
Thuis:

Afgelast zijn
Uit:

INDELING JEUGD

2014-2015

Voorlopige indeling is bekend
Klik hier om de indelingen te zien

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
meiden f toernooi 2014F9M succesvol op toernooi
Op Hemelvaartsdag heeft de F9M aan het voetbaltoernooi bij VSV Vreeswijk meegedaan. Onze meiden F hebben hard gewerkt en buitengewoon hun best gedaan om in de prijzen te vallen. Ze zijn naar huis gegeaan met de 1e prijs bij de penaltybokaal en de 2e prijs van het toernooi. Gefeliciteerd meiden met dit succes!
Laatst aangepast op zondag 01 juni 2014 05:45
Lees meer...
 
Focus'07 kijkt terug op een succesvol toernooiweekend
Afgelopen weekend vonden op een zonovergoten sportpark Parijsch weer verschillende jeugdtoernooien plaats. Op zaterdag speelden maar liefst 54 teams van  E- en F-pupillen om de felbegeerde bekers. Op zondag kwamen er 16 C-teams in actie.

Het was een drukte van belang op het sportpark. Vele handen maken lichte werk, er waren veel vrijwilligers die ervoor zorgden dat de toernooien succesvol verliepen. Bijzonder om te vermelden is dat de 118 (!) wedstrijden op het E- en F-toernooi door Focus-jeugdspelers zijn gefloten. Er is veel scheidsrechterstalent ontdekt tijdens de toernooien.

De teams van Focus'07 vielen vaak in de prijzen, daarnaast gingen er opvallend veel bekers naar de Brabantse vereniging vv Haarsteeg. Verder werd er een speciale prijs uitgereikt aan een buitenlands team: Maiflingen E1 uit Duitsland.Laatst aangepast op dinsdag 27 mei 2014 16:14
 
Duits team ontvangt
speciale prijs


Op bijgaande foto een E-team van Focus ’07 in actie tegen het Duitse team Maiflingen, waarin de Duitsers goed partij gaven maar Focus ’07 mooie doelpunten maakte. Dit is een van de wedstrijden die de bezoekers uit Duitsland speelden. Zij ontvingen voor hun enthousiasme een mooie prijs, want iedereen vond het een eer tegen dit Duits team te spelen.
Laatst aangepast op dinsdag 27 mei 2014 16:13
Lees meer...
 
C1 en C2 winnen in hun poule

De C-junioren speelden hun toernooi op zondag vanaf 11 uur ’s morgens. In poule ½ deed de C1 het goed en wist Vriendenschaar C3 van zich af te houden en werd toernooiwinnaar met Focus C2 op de vierde plaats. In de andere poule was het C3 die de eerste plaats voor zich opeisten.

Het werd een gezellig en sportief toernooi.
Laatst aangepast op dinsdag 27 mei 2014 16:09
Lees meer...
 
E-pupillen haalden veel prijzen
op hun toernooi


In de middaguren speelden de E-pupillen hun wedstrijden en hier waren de E1 en E2 succesvol in hun poule en wisten de eerste en tweede plaats voor zich op te eisen. De E8 veroverde een tweede plaats in haar poule. Zij ontvingen hun bekers, terwijl de E3 en E6 met een vierde plaats net buiten de prijzen vielen.
Laatst aangepast op dinsdag 27 mei 2014 16:11
Lees meer...
 
Twee tweede prijzen voor F-pupillen

Veel belangstelling bij de F-pupillen ging uit naar de wedstrijd tegen DOVO F1 die met kop en schouders boven de rest uitstak en dan is het mooi dat de pupillen van Focus ’07 goed tegenstand kan bieden. De F2 en F1 konden zich in hun poule niet in de prijzen stellen. F2 haalde een vierde plaats. Wel de F3 en F6. Zij veroverden een beker via hun tweede prijs.
Laatst aangepast op dinsdag 27 mei 2014 16:11
Lees meer...
 
MC1 verovert voorjaarstitel

Na eerder het kampioenschap in de najaarscompetite verovert te heben, wist de MC1 woensdagavond ook de 1e plaats in de voorjaarcompetitie te pakken.
In een spannnende thuiswedstrijd tegen concurrent Zuidvogels werd weliswaar met 0-2 verloren, maar de marge was voldoende om weer een feestje te kunnen vieren.
Na aflooop waren er natuurlijk bloemen en werd het team gefeliciteerd door jeugdvoorzitter Albert de Wildt. Hierbij mocht de chocoladekampioensbokaal, beschikbaar gesteld door Plus Giel Smits, natuurlijk niet ontbreken. Een zeer knappe prestatie van deze meiden om ook in de 1e klasse zo goed te presteren.
Ook een kroon op het werk van het van het succelvolle trainersduo Sacha en Kees.
Laatst aangepast op dinsdag 27 mei 2014 16:06
 
menno 285Ballenjongen bij Nederland-Wales
Menno Vroegindeweij, speler van de B3, is geselecteerd (na een intensieve selectiemiddag) als ballenjongen bij de wedstrijd Nederland-Wales op 4 juni in de Arena.
Laatst aangepast op donderdag 22 mei 2014 09:39
Lees meer...
 
Komend weekend
veel toernooien


Het komend weekend staan er drie toernooien op het programma
bij Focus ’07.


De F- en de E-tjes zullen zaterdag bezit nemen van het sportpark en dat belooft een grote invasie te worden van ouders, begeleiders en vele jeugdspelers.

Een dag later zal het wat rustiger zijn. Dan zullen de C-junioren hun wedstrijden spelen.

Hieronder een korte opsomming van het eerste grote toernooi, die op 7 juni wordt voortgezet voor de D-pupillen, terwijl op 14 juni het slotstuk ladies-day met toernooien voor meisjes en dames.
Laatst aangepast op dinsdag 20 mei 2014 19:22
Lees meer...
 
Strijden om voorjaarstitel

Meisjes C1 gaan woensdagavond a.s. strijden om de voorjaarstitel tegen Zuidvogels. Een gelijkspel is voldoende voor de titel of een 1-0 nederlaag. De wedstrijd wordt woensdag om 19.15 uur gespeeld. Men hoopt dat vele supporters hen komen aanmoedigen.

Laatst aangepast op dinsdag 20 mei 2014 19:22
 
Feest in de kantine voor de kampioenen

Na afloop van de huldiging van de kampioenen was er feest in de kantine. Focus had gezorgd voor een Dj en die bracht er al gauw de stemming er in. Tot aan de klok van 21 uur kon men gezellig samenzijn en met dit mooie weer nam men ook gauw gebruik van het mooie terras.
Laatst aangepast op dinsdag 20 mei 2014 19:19
Lees meer...
 
Vijf kampioenen ontvangen
hun medaille


Dit jaar kon het bestuur vijf kampioenen huldigen, dat waren meisjes C1 die najaarskampioen werden en bijna zeker is van de voorjaarstitel. De D1-pupillen hebben lang moeten wachten, maar hebben uiteindelijk ook hun titel binnen. Verder toonden de E6 zich sterk in hun klasse en de F2 pakte ook haar titel. De dames zullen later gehuldigd worden.
Laatst aangepast op dinsdag 20 mei 2014 19:18
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 26
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow