header2.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

dinsdag 07 maart 2017

Afgelast zijn
Thuis: 


Afgelast zijn
Uit:

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 


Leuke onderlinge duels


Tijdens het C-toernooi dat op Tweede Paasdag werd gehouden waren vooral de wedstrijden tussen de teams van Focus ’07 aardig om te bekijken. De teams deden hun best om het hun clubgenoten zo moeilijk mogelijk te maken. Bij de ene onderlinge ontmoeting vielen veel doelpunten en bij de andere waren ze tegen elkaar opgewassen. Toch leuk zulke duels
Laatst aangepast op vrijdag 21 april 2017 07:37
Lees meer...
 


Geslaagd toernooi van C-junioren


Helaas kunnen we geen uitslagen vermelden, maar zeker is dat er op Tweede Paasdag door de bezoekers en de teams van Focus ’07 vele leuke en spannende wedstrijden werden gespeeld. Bij de bezoekende ploegen zagen we o.a. stadgenoot Vriendenschaar, SCZ en VVIJ e.d.
Fijn was het dat het weer meewerkte zodat het ook langs de kant mogelijk was om de wedstrijden te bekijken. Het bleef in ieder geval drook en de organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi.
Zo gauw wij de uitslagen weten zullen we het vermelden. We doen het nu met de actiefoto’s.
Laatst aangepast op vrijdag 21 april 2017 07:39
Lees meer...
 


Leuke derby tussen Focus ’07 en Vriendenschaar


De JO17-5 van Focus ’07 nam het zaterdag in de derby op tegen Vriendenschaar JO17-3. Het werd een niet al te spannende wedstrijd omdat Vriendenschaar vaak voor het doel van Focus ’07 te vinden was, maar toch hadden de jongens er plezier in in hun partijtje. Vriendenschaar won de wedstrijd met 1-4. Voor Focus ’07 de pleister op de wonde dat zij de eretreffer mochten scoren.
Laatst aangepast op donderdag 20 april 2017 07:08
Lees meer...
 
Lopik te lastig voor JO15-2

Hoewel het tweede jongensteam van Focus ’07 zijn best deed om het Lopik JO15-2 zo moeilijk mogelijk te maken, lukte het niet om maar eenmaal het doelnet te vinden.

De tegenstander deed het beter en wist voor rust tweemaal te scoren. Na een peptalk in de rust van de 19-jarige coach begon Focus ’07 wel fel, maar het lukte niet.

Men moest toezien dat Lopik nog tweemaal scoorde en daarmee via een 0-4 overwinning de winstpunten mee naar Lopik nam.
Laatst aangepast op donderdag 20 april 2017 07:11
Lees meer...
 
Nog 3 teams vertegenwoordigd in de KNVB-beker

De bekercompetities lopen richting finales. Focus’07 is met nog 3 teams vertegenwoordigd. Allereerst de JO12-1 onder leiding van de jeugdige trainer Thom Vink;  Deze hoofdklassekanjers hebben via een knappe uitoverwinning op Geinoord de 3e ronde bereikt en spelen in de volgende ronde thuis tegen het sterke Elinkwijk JO12-1. Deze wedstrijd vindt plaats woensdag 19 april 2017 om 18:30 uur op veld 1. (voor de teams die hier qua training mee te maken hebben, zij worden verzocht elders aan te sluiten).
Laatst aangepast op maandag 17 april 2017 15:13
Lees meer...
 


Geïmproviseerd mini-toernooi bracht gezellige sfeer

In verband met vakantie's en een KNVB Programma werd er zaterdag een mini-toernooitje gespeeld met alle D pupillen.
De opkomst was behoorlijk en op het hoofdveld kon er om 10.30 afgetrapt worden.
Toernooileider Bas Broeke had samen met Tony oHare en Amine Lakhal de zaken goed op orde. Zo waren er leuke prijzen beschikbaar gesteld door Pieter Helmond.
Het leuke bij dit D Toernooitje was dat er zonder scheidsrechters werd gespeeld. Eeigen oplossingen en afspraken maken blijkt best lastig, maar als de bal eenmaal rolt spreekt iedereen dezelfde taal. 
Uiteindelijk werd de cup gewonnen door een delegatie van de jo12-1.
Laatst aangepast op donderdag 20 april 2017 07:10
Lees meer...
 
kabouters 090417_285Kabouters trainen met hun ouders

Een mooie zondagochtend op het Focus '07 sportpark.
Maar liefst 23 kabouters waren met hun ouders, broertje of zus naar de training gekomen.
Vandaag mochten de ouders, boertjes en of zusjes mee trainen.
Na de warming up te hebben gedaan met Theo Copier, Jeroen Zielhorst en Patrick Hendriks was het tijd voor wat oefeningen.
Laatst aangepast op donderdag 13 april 2017 20:39
Lees meer...
 


Dames verliezen van Zwaluwen Utrecht 11


De dames van Focus ’07 speelden hun competitieedstijd tegen het tweede team van Zwaluwen Utrecht 11. De bezoeksters bleken over een hechtere voorhoede te beschikken dan die van Focus ’07. Focus ’07 werd steeds op eigen helft teruggedrongen, maar wist met kunt en vliegwerk toch het scorend vermogen van Zwaluwen in de kiem te smoren. Toch moesten zij toezien dat zij de wedstrijd met 1-3 verloren. In ieder geval had men de eretreffer weten te scoren en dat is weer een goede gedachte voor de volgende wedstrijden.
Laatst aangepast op donderdag 13 april 2017 20:27
Lees meer...
 


Punten delen in mooie derby JO15-2


Bij jongens onder de 15 jaar speelde het tweede elftal van Focus ’07 tegen het derde van Vriendenschaar. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en wisten om beurten het doelnet te vinden. Er vond geen beslissing plaats, want beide ploegen wisten ieder driemaal te scoren, zodat een 3-3 eindstand op het scorebord kwam.
Laatst aangepast op donderdag 13 april 2017 20:29
Lees meer...
 


Doelpuntrijke derby bij JO12-3


Degenen die de wedstrijd tussen de jongens onder 12 jaar tussen het derde van Focus ’07 en het eerste van Vriendenschaar hebben bijgewoond, hebben genoten van veel doelpunten, want beide ploegen waren goed op schot en in de aanval. Het was uiteindelijk Focus ’07 die deze wedstrijd met 4-3 won.
Laatst aangepast op donderdag 13 april 2017 20:30
Lees meer...
 
Eervol verlies van koploper, gelijkspel was ook mogelijk geweest

Het eerste elftal van Focus ’07 kan terugkijken op een geslaagd optreden tegen koploper Odysseus ’91. Het werd wel een 3-1 nederlaag, maar er waren ook kansen op een gelijkspel, toen Focus ’07 een kwartier voor het einde de 2-1 scoorde. Het offensief van Focus ’07 leverde de thuisploeg een doelpunt op en daarmee moest Focus ’07 zich tevreden stellen.

Zij mogen de Paasdagen rustig doorbrengen. De eerste wedstrijd is pas op zaterdag 22 april thuis tegen laagvlieger SEC.
Laatst aangepast op maandag 10 april 2017 13:27
Lees meer...
 


Derde zondag-elftal ongeslagen kampioen


Het hing al een tijdje in de lucht dat het derde zondag-elftal het kampioenschap zal grijpen. Maar daarvoor moest wel in eigen huis van naaste concurrent Rhoda ’47 6 gewonnen worden. Dat ging dan ook gebeuren op het eigen sportpark Parijsch. De bezoekers werden helemaal van de mat geveegd. Het werd een mooie 5-0 overwinning voor Focus ’07 3 en daarmee was de titel eindelijk een feit. Zij haalden 56 punten uit 20 wedstrijden, dus dat betekende dat ze er vier gelijk gespeeld hadden en 16 gewonnen en een doelsaldo van liefst 109 doelpunten voor en slechts 27 tegen. Een mooi rapport van dit ervaren team, dat na de huldiging feest kon gaan vieren in de kantine.
Laatst aangepast op donderdag 13 april 2017 20:31
Lees meer...
 
Laatst aangepast op donderdag 13 april 2017 20:32
 
O13/O12 Toernooi gaat NIET door!

Het geplande O13/O12 Toernooi van zaterdag 15 april is door de toernooicommissie geschrapt. Reden hiervoor is dat diverse teams zich hebben afgemeld in verband met vakantie en competitieverplichtingen.
Als alternatief zal op Zaterdag 15 april een D-DAY worden gehouden voor al onze D-pupillen (Teams O13 en O12). Op het hoofdveld zullen er diverse wedstrijden gespeeld worden in toernooivorm. Meisjesteams en introducees van harte welkom!
De aankondiging volgt nog, al zijn de tijden al bekend! (10.00-12.30)

We betreuren het cancellen van het thuistoernooi. Het toernooi voor de O15 en O14 van maandag 17 april gaat wel gewoon door!
Toernooicommissie Focus’07

Laatst aangepast op donderdag 06 april 2017 12:52
 
Focus ’07 laat te veel kansen liggen

Focus ’07 had zaterdag de kans weer eens drie punten te pakken tegen het bezoekende DOSC. De ploeg kreeg veel kansen, maar wist er geen een te benutten. Zelfs een penalty werd door de goed keepende keeper van DOSC gestopt. Het bleef daardoor 0-0. Focus ’07 gaat zaterdag op bezoek bij koploper Odysseus ’91, die een goed scorende voorhoede heeft, dus zal het zwaar worden voor Focus ‘07

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Odysseus ’91 – Focus ‘07
Laatst aangepast op maandag 03 april 2017 12:54
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 20
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow