header1.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???

zaterdag 24 januari 2015

Afgelast zijn
Thuis:


Afgelast zijn
Uit:

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

VERJAARDAGEN

Wie is er deze maand jarig?
Klik hier

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Marco Verbeek volgend seizoen hoofdtrainer van v.v. Tricht

De hoofdtrainer van ons eerste elftal, Marco Verbeek, gaat volgend seizoen aan de slag in dezelfde functie bij zaterdag tweedeklasser vv Tricht. Dit is zaterdag 13 december jl. bekendgemaakt aan de spelersgroep en de lokale media.
Vanuit sportief oogpunt een mooie promotie voor Marco. Zijn ontwikkeling als trainer en de sportieve prestaties van Focus'07 zijn, helaas voor ons, ook andere verenigingen opgevallen.
Wij vinden het jammer dat Marco bij Focus'07 vertrekt, maar hebben wel begrip voor zijn keuze. Het zijn niet alleen de spelers die alles uit hun carriere willen halen, maar ook de trainers hebben zo hun ambities! Wij wensen hem natuurlijk alle succes toe bij zijn nieuwe vereniging.
Lees meer...
 
Focus ’07 op weg naar winterkampioenschap?

Focus'07 1 staat aan de vooravond van de winterstop en wil het jaar goed afsluiten. Een jaar waarin er een nieuw eerste elftal is ontstaan uit de zaterdag en zondagspelers.
Die nieuwe selectie heeft in 2014 de 1e periodetitel gewonnen, is door in de districtsbeker en wil nu ook de wintertitel op haar naam schrijven.
Tegenstander HSSC'61 verloor 4 keer op een rij en is wellicht toe aan de winterstop. De voor ons onbekende tegenstander uit Hei en Boeicop oogst veel lof voor de inzet en intenties, maar het ontbreekt nog aan de punten.
Natuurlijk gunnen wij onze buurman het allerbeste, maar zaterdag nog even niet.
Focus'07 treed aan in een nagenoeg fitte formatie. Er is slechts 1 blessure (Jivaro Keijzer)

Wellicht vind u het leuk om te komen kijken, het is slechts een kwartiertje rijden.

Laatst aangepast op vrijdag 12 december 2014 05:00
 
Houd het leuk en netjes
 

Regelmatig zwerft  er op en rond de velden en in de dug-outs op ons sportpark afval zoals lege flesjes, bakjes, zakjes etc.  Laten we met z’n allen, als leden van Focus’07, het goede voorbeeld geven en afval in de daarvoor bestemde bakken gooien. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor binnen de hekken van het sportpark, maar ook voor de omgeving. Zorg dat die ook netjes blijft en dat de buurt geen overlast heeft van zwerfafval of ongewenst gedrag zoals bijvoorbeeld het omtrappen van containers.

Namens het bestuur,
Johan de Vries
secretaris
Laatst aangepast op woensdag 10 december 2014 07:28
 
Focus’07 ontvangt
KNVB jubileum-kado


In het kader van het 125 jarig bestaan van de KNVB ontving Focus’07 vorige week het jubileum kado.
Voor alle verenigingen heeft de KNVB een prachtig doek met het jubileumlogo. Het Nederlands elftal was in Brazilië succesvol in prachtige tenues met daarop het jubileumlogo, speciaal door Nike voor de KNVB ontwikkelt.

Ui handen van KNVB verenigingsadviseur Joop Kol mochten secretaris Johan de Vries en scheidsrechtercoördinator Leen Vermeulen het kado in ontvangst nemen.

Het doek zal een mooie plaats krijgen op het wedstrijdsecretariaat of in de kantine.

Laatst aangepast op vrijdag 12 december 2014 05:00
 

Geen training op natuurgras

In verband met de slechte toestand van de natuurgrasvelden en de te verwachten weersomstandigheden deze week is er geen training op de natuurgrasvelden 3 en 4. Tot nader bericht is het winterschema van toepassing. Het winterschema is van toepassing. Voor het schema klik hier!

Pieter Helmond
Bestuurslid technische zaken en onderhoud

Laatst aangepast op maandag 08 december 2014 04:14
 
Focus ’07 wil
winterkampioen worden


Het doel van Focus ’07 is om de competitie voor de winterstop als winterkampioen te eindigen. Zaterdag wonnen zij met 3-1 van Haaften en de laatste wedstrijd voor de wedstrijd gaan zij spelen bij HSSC’61, die wel laag geklasseerd staat, maar men niet moet onderschatten zoals tegen Lekvogels.

Focus ’07 staat slechts één punt voor op Schelluinen, dus er moet gewonnen worden.

Zaterdag a.s., 14.30 uur:
HSSC’61 – Focus ‘07

Laatst aangepast op dinsdag 09 december 2014 17:14
Lees meer...
 
Dames missen een goalgetter

De dames van Focus ’07 geven wel goed partij tegen hun tegenstanders, maar helaas voor doel weten zij niet het karwei af te maken door een doelpunt te scoren. Ook bij VVIJ 2 kreeg men kansen, maar werd er niet gescoord. Focus '07 is niet de mindere, maar doelpunten tellen eenmaal. Dat deed de thuisploeg wel. Maar liefst zes keer scoorden zij en wonnen dus met 6-0 van Focus ’07. Zij gaan zaterdag een uitwedstrijd spelen tegen Lopik.

Zaterdag a.s., 11.00 uur: Lopik – Focus ’07 (vr)

 
C1 kan koploper worden

C1 deed goed werk door Lopik C2 met maar liefst 9-0 te verslaan. De C1 is bezig aan een inhaalslag. Mochten zij de twee inhaalwedstrijden winnen, dan delen zij de koppositie, maar met een doelsaldo van 40-8 worden zij dan lijstaanvoerder.

Zaterdag spelen zij een thuiswedstrijd om 10.30 uur tegen Brederodes en dan gaat het om de beker. De C1 wil graag een ronde verder komen, dus zetten zij alles op winst.
Laatst aangepast op dinsdag 09 december 2014 17:22
Lees meer...
 
C2 wint derby van
Vriendenschaar


C2 heeft de achterstand op Vriendenschaar C3 goed gemaakt door met 3-0 te winnen van Vriendenschaar C3. Maar dat zat er in het begin van de wedstrijd niet in toen Vriendenschaar uit een snelle aanval op 0-1 kwam. Wegens buitenspel ging dit feest voor de blauwzwarten niet door en hieruit putte Focus ’07 moed en wist driemaal te scoren. Daarmee staan zij gelijk met Vriendenschaar, maar Focus ’07 heeft één wedstrijd meer gespeeld.
Laatst aangepast op dinsdag 09 december 2014 17:16
Lees meer...
 
D1 geeft Maarssen geen kans

De D1 deed wat van hen verwacht werd in de thuiswedstrijd en dat is natuurlijk winnen en dat was hard nodig om van die onderste plaats af te komen.

Zij wonnen verrassend met 3-0 van Maarssen D1 en kunnen dus omhoog kijken, zo aan het eind van de eerste helft van de competitie. Voor de coach en de spelers was het fijn dat zij nu eens het zoet van een overwinning konden smaken.
Laatst aangepast op dinsdag 09 december 2014 17:21
Lees meer...
 
Trainingspakken voor E3

Zo tegen de winter aan is het wel fijn om je lekker warm te kleden en dat kwam de E3 van Focus ’07 goed uit dat zij trainingspakken van Otte Verhuur en daar waren zij blij mee. Zij zijn nu gewapend tegen de winterkou.
Bloemen waren er voor de sponsor en een handdruk van Giel Smits namens de sponsorcommissie.
Laatst aangepast op dinsdag 09 december 2014 17:18
Lees meer...
 
E1 verliest van Almere FC

De E1 speelde een spannende wedstrijd. Beide partijen waren tegen elkaar opgewassen en al gauw werd duidelijk dat degene die een doelpunt zou maken de winnaar van dit potje voetbal zou worden.

Helaas voor de E1 viel het doelpunt bij Almere FC, die met 0-1 de wedstrijd won.

De E1 speelt in de hoofdklasse en blijft een goede middenmoter.
Laatst aangepast op dinsdag 09 december 2014 17:22
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 16
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow