header3.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
mudrun2 285Culemborgse LEK-ker in de Drek Race - Mudrun daverend verlopen
Culemborg, 27 augustus 2017

Met ruim 300 deelnemers is de Culemborgse mudrun, voor de tweede keer een groot succes geworden!  Na het succes en enthousiasme van vorig jaar is zondag 27 augustus voor de tweede keer de Culemborgse LEK-ker in de Drek race georganiseerd.
Vanaf een enorme waterglijbaan, door een diepe sloot, via een modderpoel en een bandenpad, een sloot-met- hindernissen en een “hou je zenuwen en vooral je evenwicht in bedwang- wiebelbrug” liepen de deelnemers één of meer rondes rondom en over het terrein van voetbalvereniging Focus 07. De LEK-ker in de Drekrace begint ook buiten Culemborg bekendheid te krijgen. Ook drekrunners uit oa. Baarn, Soest, Utrecht, Geldermalsen en Avezaath deden mee.
Wil je jezelf zien? Klik hier en zoek jezelf en je vrienden.
Laatst aangepast op dinsdag 29 augustus 2017 20:30
Lees meer...
 














Modder en drek houden de deelnemers plezierig bezig


Voor de tweede keer hield de organisatie van de LEK-ker in de Drek Race - Mudrun deze activiteit rondom het sportpark Parijsch en het erd weer een succes. Uw fotograaf van Focus ’07 Theo van Dam kwam ook een kijkje nemen en had graag de verkleedrace gezien. Helaas was daarvoor te weinig deelname, maar wat hij gezien heeft, wilt hij graag laten weten met zijn foto-reportage die ook naar de nieuwsmedia is gegaan. De kabelkrant van SRC heeft ook aandacht daaraan besteed.
Laatst aangepast op zondag 03 september 2017 14:14
Lees meer...
 














Jeugd ging voor de tweede ronde


Voor de jeugd was het helemaal een belevenis. Zij vermaakten zich kostelijk en liet zich rustig door de modder voortbewegen. Zij hadden er veel plezier in. En toen de leiding vroeg “Zullen nog een keer gaan?”, was dit niet voor dovemansoren, want volmondig werd geroepen “Ja we gaan”. En daar ging de jeugd om nog eenmaal de hindernissen af te leggen. Waaruit bleek dat ook zij genoten.
Laatst aangepast op zondag 03 september 2017 14:22
Lees meer...
 














De wasstraat werkte volop


Of dat Conny Geurst en medesecundant mevr. De Beus aan de wasstraat van Gecu werkte, zo werden de modderige gezichten en kleding door het schoongespoten en wat wil je met dit warme weer vonden de deelnemers het niet erg om met koud water nat gespoten te worden. Een beetje schoon kon men de gang naar de kleedkamer vinden om na een warme douche schoon tevoorschijn te komen.

Laatst aangepast op zondag 03 september 2017 14:15
 
Houvast psychotherapie
verzorgde een spelletje met
als prijs een drinkfles


Wie de kraam van onze bekende psychoterapeut Houvast bezocht, kon deelnemen aan een handig spelletje waarbij een drinkflesje te verdienen viel.

Menig drinkflesje ging van de hand. Verzorger van het eerste elftal Thijs UIttenbogert en zijn secondanten hadden dan ook de handen vol en wilde graag hun praktijk via deze stand onder de aandacht brengen, want zij zijn ook goed voor sportblessures en hebben in de vaste avonduren bij de kleedkamers ook een spreekuur voor de leden.




Laatst aangepast op zondag 03 september 2017 14:16
 
Techniektraining op vrijdagavond

Vrijdagavond van 17.00-18.00 techniektraining voor alle O8 en O9 teams
Met trots melden we dat ook dit jaar weer de vrije inlooptraining voor de O8 en O9 leden kunnen aanbieden.
Wij als TC wilde graag voortzetten wat Moes Dahri was begonnen.
Wel was voor ons de vereiste dat we kwaliteit en continuïteit konden waarborgen.
Willen dan ook training aan gaan bieden die zeker voor 30 minuten uit techniektraining bestaat.
Gelukkig kunnen we melden dat we een prima team hebben staan die de vrijdagavond training kunnen gaan geven.
Laatst aangepast op dinsdag 29 augustus 2017 20:32
Lees meer...
 
Lek-ker in de Drek race 2017only you_can_make_it_possible

Organisatie, vrijwilligers en sponsoren bedankt!!


De tweede editie van de Lek-ker in de Drek race 2017 was weer een groot succes! 
Overal lachende gezichten, deelnemers die elkaar daar waar nodig hielpen om de hindernissen te trotseren, modder tot diep in de oren, plezier en vooral veel complimenten over het uitdagende parcours en de goede organisatie. Een evenement om trots op te zijn!!
Als bestuur van Focus '07 willen wij de organisatie, alle (andere) vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet, tijd, enthousiasme en het mogelijk maken van dit fantastische evenement.
Zonder vrijwilligers en sponsoren geen evenement! 

Bestuur Focus '07

Laatst aangepast op maandag 28 augustus 2017 16:39
 














Doelpuntrijk duel tussen Focus´07 1 en SVM 1, 6-4!

De 3e oefenwedstrijd van het seizoen van Focus’07 1 was tegen een interessante tegenstander. SVM is namelijk ook een tegenstander in de competitie in de 3e klasse D West 1. Weliswaar pas op 9 december 2017, maar beide teams wilden toch liever een nederlaag voorkomen.

Laatst aangepast op dinsdag 29 augustus 2017 20:45
Lees meer...
 
Technische informatieavond teamtrainers

“het trainen met een keeper”

De keepers van Focus maken allemaal (op hun eigen niveau) goede vorderingen en bijna ieder team heeft ook een eigen, vaste keeper. Het is voor de keeper (en zijn team) echter van groot belang dat de keeperstraining en zijn teamtraining, om verschillende redenen, goed op elkaar aansluiten. Al zijn de bedoelingen vaak goed (met afronden, of de keepers als kaatser), weet ik als geen ander (en ik zie dit ook bij menig training) dat het niet altijd even gemakkelijk is om de keeper volwaardig te laten moedoen met de teamtraining. Toch is dit wel degelijk mogelijk!
Laatst aangepast op vrijdag 25 augustus 2017 07:17
Lees meer...
 
Moeizame oefenwinst Focus’07 1

Dinsdagavond speelde een wederom zeer uitgebreide selectie van Focus’07 tegen het zaterdagteam van Elinkwijk. Al snel werd duidelijk dat Elinkwijk over enkele zeer technische voetballers beschikt. Nadat de eerste 10 minuten voor de elf van trainer Raymond Graanoogst waren stond het na de eerste de beste uitval van Elinkwijk in de 11e minuut 0-1 door een van richting veranderd schot.
Focus’07 kreeg vervolgens de nodige kansen op de gelijkmaker, maar de voorhoede had het vizier nog niet op scherp staan, Ruststand 0-1.

Laatst aangepast op woensdag 23 augustus 2017 14:58
Lees meer...
 














Het gaat nu echt beginnen


Zaterdag was het gezellig druk in de beneden-etage van het clubhuis. Bij het verzamelpunt van kleding en ballen kwamen de leiders om hun kleding enz. op te halen voor het betreffende elftal dat zij gaan leiden. Ieder wachte braaf op zijn beurt en kreeg de tas met kleding aangeboden. De leiders(sters) controleerden de kleding van het elftal en gingen richting huis.

Deze week zijn de trainingen begonnen en zullen er wat oefenwedstrijden gespeeld worden omdaarna aan de bekerronde te beginnen, waarna op 23 september ook voor hen de competitie gaat beginnen.
Laatst aangepast op vrijdag 25 augustus 2017 07:17
Lees meer...
 
“Club van 100” richt kantine opnieuw in

Tijdens de vakantie is er hard gewerkt door leden van de “Club van 100” om de kantine een gezelliger aanblik te geven.

Wie door de ruiten keek, kon zien dat er nieuwe tafels waren en dat de verlichting een gezelliger aanblik gaf boven de tafels.

Er komt ook een zithoek.

Als de competitie begint zal de “Club van 100” het jubileumgeschenk kunnen aanbieden aan de vereniging en zal er genoten worden tijdens de competitie van deze gezellige kantine.

Laatst aangepast op vrijdag 25 augustus 2017 07:18
 
KNVB-app Wedstrijdzaken

Beste leiders en trainers van teams O12 en hoger,

Zojuist is vanuit Sportlink een mail aan alle in Sportlink geregistreerde leiders en trainers vanaf O12 voor het seizoen 17-18 verstuurd.
Deze mail is verstuurd naar het e-mailadres dat van de betreffende leiders en trainers is geregistreerd in Sportlink. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, geef dat dan alsjeblieft, onder vermelding van naam en team, door via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Er zal voor worden gezorgd dat je de mail alsnog ontvangt en de correcte gegevens in Sportlink komen te staan.

Zie voor extra informatie ook het kopje 'Wedstrijdeninfo'  bovenaan deze pagina.

Diane Puddu
secretaris
Laatst aangepast op zondag 20 augustus 2017 21:59
 
Focus’07 loopt in 3 minuten tegen eerste oefennederlaag aan

Met maar liefst 20 spelers toog trainer Raymond Graanoogst richting Bommelerwaard om daar de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Sparta’30 uit het dorpje Andel te spelen. Op een prachtig natuurgrasveld werd om 14:30 uur afgetrapt onder het toeziend oog van zo’n 150 toeschouwers.

Dinsdag 22 augustus 2017, aanvang 20:00 uur Focus'07 1 - Elinkwijk 1 zat

Zaterdag 26 augustus 2017, aanvang 12:00 uur Focus'07 2 - SVM 2
Zaterdag 26 augustus 2017, aanvang 14:30 uur Focus'07 1 - SVM 1

Laatst aangepast op zondag 20 augustus 2017 12:01
Lees meer...
 
Trainingsschema voor 2017-2018 (update)

De vakanties naderen het einde, dus is de Technische Commissie druk geweest met het opmaken van het trainingsschema voor het komende seizoen.

Voor de jeugd en senioren hier de mooie gelegenheid om het schema te bekijken en zich klaar te gaan maken voor het nieuwe seizoen.

trainingschema

Laatst aangepast op zaterdag 19 augustus 2017 00:41
 

Informatie meidenafdeling 17/18

Coördinatoren per categorie

Vrouwen 1 Arthur Meuleman
MO19 Hans Hackenberg
MO17 Henry van Kraanen
MO15 John van Osch
MO13 Robert Puddu
Laatst aangepast op vrijdag 18 augustus 2017 17:13
Lees meer...
 















De kop is er af voor Focus’07 1
Afgelopen zaterdag startte Focus’07 1 het seizoen 2017-2018 met een inmiddels traditionele training op de zaterdagochtend. Om 10:00 uur stonden maar liefst 20 spelers klaar om de eerste trainingsmeters van het seizoen te maken. Een hoge opkomst, zo vond ook trainer Raymond Graanoogst. De stevige regenbuien zorgde er voor dat het gelijk een pittige training werd.

Een aantal nieuwe gezichten werden gesignaleerd, waaronder die van Mark van Soest (De Meern) en Jonathan Tousalwa (Houten). Ook bijzonder was de aanwezigheid van de oud-jeugdspelers van weleer bij Fortitudo, Hans Odijk en Thomas van Vark. Beide spelers zijn, na bij een aantal gerenommeerde clubs gespeeld te hebben, weer terug op het “oude nest”. Uiteraard werden de nieuwkomers hartelijk verwelkomd door de staf & spelers.
Laatst aangepast op donderdag 17 augustus 2017 20:30
Lees meer...
 
Ophalen tassen wedstrijdkleding

Naast het ophalen van trainerskleding en –materiaal, is er ook geregeld dat op dezelfde data en tijden de tassen met westrijdkleding kunnen worden opgehaald.
Zaterdag 19 augustus van 11.00-13.00 uur en voor wie dan niet kan 24 augustus van 19.30 tot 20.30 uur.
Vo

 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 Volgende > Einde >>

Pagina 15 van 16
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow