header7.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Aankondiging Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van Focus '07 nodigt haar leden uit voor de Algemene Ledenvergadering die wordt gehouden op woensdag 22 november 2017 op sportpark Parijsch.
Naast ouders van jeugdleden zijn ook vrijwilligers van harte welkom. Hierbij dient vermeld te worden dat ouders van jeugdleden geen stemrecht hebben in deze vergadering (tenzij zij zelf lid zijn van Focus ’07).

De vergadering begint om 20.30 uur.
Het verslag van de vorige ALV en de financiële stukken zijn een half uur voor aanvang van de vergadering beschikbaar c.q. in te zien.
Laatst aangepast op woensdag 15 november 2017 10:30
 
We ruimen de webshop weer eens flink op!

Met sinterklaas en kerst in het vooruitzicht is het een mooi moment om de Focus’07 webshop weer eens flink op te ruimen.

In de koopjeshoek vind je veel artikelen die sterk afgeprijsd zijn.

Bezoek de koopjeshoek en sla je slag!
Laatst aangepast op woensdag 15 november 2017 10:30
 
! Kantinedienst - app voetbal.nl !

Let op: het schijnt dat via de app voetbal.nl de kantinedienst bij sommige mensen is geannuleerd. Dit is in een aantal gevallen ten onrechte. Er wordt bij Sportlink aan een oplossing gewerkt.
Voor de kantinedienst geldt: de indeling op die op de site van Focus '07 staat is leidend!!

Bevestig altijd je oproep, zodat we weten dat we op je kunnen rekenen!

Als je zelf niet kunt, laat het dan tijdig (uiterlijk 2 weken van tevoren) weten en geef een nieuwe datum aan.
Laatst aangepast op woensdag 15 november 2017 10:29
Lees meer...
 

Dames in de winning mood


De vorige keer konden we al melden dat de dames een achterstand ombogen tot een mooie overwinning. Zaterdagmiddag speelden zij de thuiswedstrijd tegen het derde elftal van IJFC, dat geen schijn van kans kreeg. Wel wisten de bezoeksters twee keer tegen te scoren, maar zij konden niet tegen het geweld op van de vrouwen van Focus ’07 die maar liefst zes keer wisten te scoren en daarmee een mooie en verdiende 6-2 overwinning bij konden schrijven op hun conto, zodat ze een mooie middenmoter blijven.
Laatst aangepast op zondag 19 november 2017 21:03
Lees meer...
 


Spannende derby M019 eindigt onbeslist


Afgelopen zaterdag stond de topper tussen Focus M019 en Vriendenschaar M019, de nr 1 tegen de nr 2 op het programma. Er was veel publiek op dit duel afgekomen en dat was terecht want het was een spannende wedstrijd met goed verzorgd voetbal van beide kanten.
In de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Bongenaar uit Amsterdam, kwam Focus goed uit de startblokken, vooral via de rechterkant was de thuisploeg steeds dreigend, onder luid gejuich van het publiek op de tribune.
Laatst aangepast op zondag 19 november 2017 21:02
Lees meer...
 
Deken hard nodig voor meiden

Nu de temperaturen erg gaan zakken is het voor de reserves fijn dat ze een extra dekentje in de dug-out kunnen gebruiken, want in deze tijd stil langs de lijn zitten is geen pretje door de kou.

Daarom is het fijn dat een dekentje gebruikt kan worden.

Laatst aangepast op zondag 19 november 2017 21:05
 


Kabouterveld dankbaar voor niet voetballers


Bij Focus ’07 staat men altijd garant dat er naar hartelust gevoetbald kan worden. Het kabouterveld biedt daar uitkomst voor en als je de bal keurig terugbrengt, kan je daarop naar hartelust voetballen en dat weet de jeugd, die graag gebruik maken van de diensten van Focus ‘07

Laatst aangepast op zondag 19 november 2017 21:05
 


Dames herstellen zich na vroege achterstand


Het damesteam speelde zaterdag in de regen de thuiswedstrijd tegen de dames uit Harmelen SCH ’44. De bezoeksters lieten gelijk al zien dat zij met drie punten huiswaarts wilden keren, door snel 0-1 te scoren. De thuisploeg wilde daar niets van weten en wist er een spannend duel van te maken, waarin Focus ’07 iets beter was met het afronden van de kansen. Zij wisten de opgelopen achterstand om te zetten in een mooie maar zwaar bevochten 3-2 overwinning.
Laatst aangepast op donderdag 09 november 2017 20:49
Lees meer...
 
JO17-2 komt net iets tekort

Het team JO17-2 speelde de thuiswedstrijd tegen Delta Sports JO17-2 uit Houten.

Het werd een boeiende wedstrijd waarin beide ploegen elkaar weinig toegaven.

Toch moest het jongensteam het onderspit delven tegen Delta Sports dat iets gelukkiger was met het afronden van de kansen door de wedstrijd met 2-3 te winnen.
Laatst aangepast op donderdag 09 november 2017 20:51
Lees meer...
 
DOVO te sterk voor JO16-1

Zaterdag kwam een geduchte vereniging DOVO JO16-1 op bezoek bij Focus ’07 om te strijden tegen de JO16-1 van Focus ’07.

De ploeg uit Veenendaal bleek beter in haar vel te zitten dan de jongens van Focus ’07 die geen enkele kans kreeg tegen deze gerenommeerde ploeg.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat men een 1-7 nederlaag aan de broek kreeg. In ieder geval werd de eer wel gered.
Laatst aangepast op donderdag 09 november 2017 20:49
Lees meer...
 
Focus ’07 maakt er
een spannende wedstrijd van


Het eerste team van Focus ’07 ging zaterdag op bezoek bij angstgegner HSSC ’61, waarvan men dus moeilijk kan winnen. Ook zaterdag leek het erop dat het zwaar zou worden doordat de thuisploeg tot tweemaal toe de leiding wist te nemen. Gelukkig ging Focus ’07 met een 2-3 voorsprong rusten. Na rust nam Focus ’07 ruimer afstand. Toch slaagde de thuisploeg er in de wedstrijd spannend te maken door 3-4 te scoren. Uiteindelijk bleef het bij deze stand en boekte Focus ’07 daar de eerste overwinning.

Komend weekend is het een inhaalprogramma en hoeft Focus ’07 niet te spelen. Een week later wacht de streekderby tegen SC Everstein en dat belooft spektakel te worden.
Laatst aangepast op donderdag 09 november 2017 20:52
Lees meer...
 


“Club van 100” zorgt voor metamorfose kantine


Het was een doorn in het oog van de leden van de “Club van 100” dat de meubels veel te lijden hebben gehad in de kantine van Focus ’07. Zij besloten tijdens de vakantie de kantine weer een aanzicht te geven naar de eisen des tijds. Er werd door de leden hard gewerkt en het resultaat werd getoond door de leden van de “Club van 100” aan het bestuur. Ook de bezoekers van de kantine waren verbaasd dat de kantine zo mooi aangezicht had gekregen.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:21
Lees meer...
 


Focus ’07 op goede spoor


Focus ’07 heeft de goede lijn van vorige week tegen Voorwaarts doorgezet en wist het bezoekende FC Driebergen met 3-0 te verslaan. Zo gemakkelijk ging het niet. Er moest hard voor gewerkt worden. Deze inzet werd dan ook beloond met drie winstpunten. Zaterdag gaan ze op bezoek bij angstgegner HSSC ’61 in Hei en Boeicop. Hopelijk weet men daar ook de winstpunten te pakken. Men weet dat men het daar moeilijk heeft.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: HSSC ’61 – Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:26
Lees meer...
 
Meisjes O17-1 verslaag De Meern

Het was een mooie wedstrijd tussen de meisjes van Focus ’07 O17 tegen De Meern.

De bezoeksters wisten steeds het domein van Focus ’07 te bezoeken, maar zagen een goed ingrijpende verdediging van Focus ’07 tegenover zich.

De thuisclub wist via counters gevaar te stichten bij De Meern en zelfs tweemaal te scoren, waarmee zij de zege met 2-0 binnen haalden.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:23
Lees meer...
 
Spannend duel bij MO15-1

De meisjes onder de 15 jaar speelden wel een heel spannend duel tegen de meisjes van VVIJ.

Beide teams gaven elkaar weining toe. Toch wist het team van Focus ’07 wat beter het doel te vinden.

Twee doelpunten waren genoeg voor de drie punten. Daartegenover stelden de meisjes van VVIJ slechts één doelpunt tegenover, zodat het 2-1 werd voor Focus ’07.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:23
Lees meer...
 
Delta Sports te sterk
voor JO13-1


De jongens van Focus ’07 deden hun best om het bezoekende Delta Sports lastig te maken.

Ze kregen wel goede kansen, maar wisten die niet te benutten.

Omdat Delta Sports wel het doel van Focus ’07 wist te vinden, moesten de jongens van de thuisploeg een 0-2 nederlaag incasseren.
Laatst aangepast op donderdag 02 november 2017 20:38
Lees meer...
 
Foto's digitale spelerspas!

Tot en met uiterlijk 31 oktober a.s. kun je via de app Wedstrijdzaken nog zelf de foto voor je digitale spelerspas uploaden. Vanaf 1 november is dat niet meer mogelijk en moet dit via de ledenadministratie worden gedaan.
Zorg er dus voor dat je foto in orde is om te voorkomen dat je niet mee mag speler vanwege het niet op orde hebben van je foto.

Het is belangrijk dat je herkenbaar bent voor de scheidsrechter. Wanneer de scheidsrechter je aan de hand van de foto niet kan herkennen, mag je niet aan de wedstrijd deelnemen. Plaats daarom zo snel mogelijk een goed gelijkende actuele portretfoto!
Laatst aangepast op zaterdag 28 oktober 2017 15:35
 
Keeper Cor Wammes overleden

Een deze dagen kwam het bericht binnen dat oud-keeper van het eerste elftal van Fortitudo Cor Wammes op 73-jarige leeftijd was overleden.

Bij zo’n man moeten we even bij stil staan, want Cor heeft in de Forti-periode veel betekent voor de vereniging. Hij was in de jaren vijftig en zestig een bekend keeper in het eerste elftal van Fortitudo.

Op Sprokkelenburg en ook op de velden in Utrecht en regio blonk hij uit met zijn verdedigen van het doel. Ondanks dat Cor niet groot was, was hij moeilijk te passeren en vooral met het uitlopen wist hij zich manmoedig voor de voeten van een aanvaller van de tegenpartij te werpen.
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 14
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow