header2.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
JO19-1 kansloos tegen VVIJ

JO19-1 speelde een wedstrijd tegen VVIJ JO19-1. De jongens uit IJsselstein hebben een sterke man in de TC van VVIJ en wel John van Loen.

Of het daar aan gelegen heeft dat Focus ’07 kansloos naar een 0-5 nederlaag werd gespeeld moet later blijken.

In ieder geval gaven de jongens van Focus ’07 goed tegenstand, maar zij konden niet op tegen het gretige VVIJ.
Laatst aangepast op donderdag 05 oktober 2017 21:44
Lees meer...
 


JO13-3 winnen ruim van Vriendenschaar


Er stond weer eens een derby op het programma en wel tussen JO13-3 tegen Vriendenschaar JO13-2. Het werd een leuke ontmoeting waarbij de jongens van Focus ’07 beter waren met het afronden van de kansen. Zij wonnen verdiend met 5-2 van Vriendenschaar. Beide teams keken terug op een fijne wedstrijd met veel doelpunten en dat is voor het publiek ook fijn op deze regenachtige dag.
Laatst aangepast op donderdag 05 oktober 2017 21:45
Lees meer...
 
mo13-1 230917_1 mo13-1 230917_2

Meiden MO13-1 in het nieuw


De meiden van Focus 07 MO13-1 zijn door hun trouwe sponsor Helmond Metalen dit seizoen in nieuwe tenues estoken met het nieuwe bedrijfslogo.
Als klap op de vuurpijl ontvingen alle meiden ook een gepersonaliseerde trainingsjack en sporttas.
Laatst aangepast op donderdag 28 september 2017 21:11
 
'Bakkie' met het bestuur


Zaterdag 30 september a.s. is het weer mogelijk om een 'bakkie' met het bestuur te doen.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips schuif dan aan en laat het ons weten.

Wij zitten van 9.30 - 10.30 uur klaar om u te ontvangen in het spelershome op de 1e verdieping van het clubhuis.

Het bestuur
Laatst aangepast op donderdag 28 september 2017 21:05
 
Deze week contributie-inning

Dit weekend worden de facturen voor de contributie via email verstuurd. Deze wordt verstuurd naar het eerst geregistreerde email in de ledenadministratie. Mocht je geen factuur ontvangen hebben, kijk dan vooral even in de spambox, voeg indien nodig Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. als veilige afzender toe. Mocht je de factuur niet terug kunnen vinden, neem dan contact op met de ledenadministratie ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) om je emailadres te controleren.

Bij leden waarvan de contributie via automatische incasso wordt geïnd zal de contributie omstreeks 27 september 2017 worden afgeschreven.
Laatst aangepast op zondag 24 september 2017 14:45
Lees meer...
 


Focus ’07 mist de stootkracht


Zaterdag speelde Focus ’07 de eerste wedstrijd in de competitie tegen Jonathan. Na een stormachtige start van Focus ’07 nam voor rust Jonathan wat meer grip in Focus ’07 en dat leidde na rust direcht in het enige doelpunt van Jonathan, die daarmee de punten meenam naar hun thuisbasis.

Focus ’07 moet zaterdag a.s. gaan proberen bij Benschop de schade te herstellen en dat zullen ze zeker gaan doen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Benschop – Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 28 september 2017 20:52
Lees meer...
 


Dames weten het doel goed te vinden


Na de mooie winst van maar liefst 10-0, volgde zaterdag a.s. in de thuiswedstrijd tegen De Meern weer een doelpuntenfestijn. De dames van Focus ’07 hadden er zin in en wisten ook nu het vizier op scherp te zetten en scoorden maar liefst zesmaal, waartegen de Meern slechts twee doelpunten tegenover zette. Zo wonnen de dames met 6-2 hun wedstrijd.
Laatst aangepast op donderdag 28 september 2017 20:54
Lees meer...
 
Formule 1 wagen
in trek bij jeugd


Premio Jägers Banden & Wielen, sponsor en speler van Focus ’07, hield zaterdag open huis. Men kon een kijkje komen nemen in de keuken' te nemen bij één van de meest vooraanstaande banden- en autoservicebedrijven in het centrum van Nederland. Tevens kon men ook de nieuwe showroom bekijken.
In de werkplaats konden de aanwezigen alle werkzaamheden ervaren en gaf het team alle 'ins en outs' over het vak. Voor de jeugd was het hoogtepunt om de Formule 1 wagen te berijden. En zelf via een TV-scherm zelf te beleven hoe het is in zo’n wagen te rijden.
Dus voor het hele gezin was er van alles te doen met voor de kleinsten een een springkussen. De verschillende Food Trucks zorgden voor een hapje en een drankje.

Laatst aangepast op donderdag 28 september 2017 20:56
 
Focus 07 Voetbalacademie van start!

Het nieuwe seizoen is weer in volle gang en met trots kunnen wij u melden dat de nieuwe Focus '07 Voetbalacademie van start gaat in samenwerking met All Sports Academyt! All Sports Academy geeft technisch advies aan diverse clubs uit de regio o.l.v. René van der Kooij (USV Hercules) die nauw samenwerkt met Paul Voois (FC Utrecht). Deze trainingen zijn kwalitatief dan ook een meerwaarde voor iedere speler.
Laatst aangepast op donderdag 21 september 2017 19:40
Lees meer...
 
Focus ’07 uit de beker, voorbereiding voor competitie

Het is Focus ’07 niet gelukt om zich te plaatsen voor de volgende bekerronde. Het verlies van 2-1 bij Candia ’66 in Rhenen betekende het einde van dit avontuur.

Zij gaan zich nu voorbereiden op de competitie die zaterdag a.s. begint tegen Jonathan en dat is gelijk al een sterke tegenstander. Wij hopen dat het goed gaat lopen bij Focus ’07.
 
Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – Jonathan
Laatst aangepast op donderdag 21 september 2017 19:35
Lees meer...
 
Opening poortgebouw
van Fortitudo


Ter herinnering dat Fortitudo op Sprokkelenburg heeft gevoetbald, is het bekende poortje behouden gebleven en geheel gerestaureerd. Het poortgebouw is tot monument uitgeroepen en niet zonder rede. Het ontwerp is van de heer Th. A. Ausems uit 1948.

Het poortje van RKVV Fortitudo wordt op donderdag 28 september in gebruik gesteld door de opening van wethouder Huub van Oorschot. Voor de Fortianen een belangrijke mijlpaal. Wil men dit bijwonen, dan kan men donderdag tussen 16 en 17 uur deze heuglijke gebeurtenis bijwonen. Bij slecht weer is het officiële gedeelte in de muziektent van de Plantage.
Laatst aangepast op donderdag 21 september 2017 19:37
Lees meer...
 


Tweede en derde plaats voor Plus Giel Smits


Wel een week later, maar hier is de tekst en foto’s van het grote Plus-toernooi bij ons op de velden:

Op de velden van Focus ’07 vond een groot landelijk toernooi plaats van Plus Supermarkten. Hoofdsponsor van Focus ’07 Plus Giel Smits was een goede gastheer en ontving de ploegen gastvrij. Op vier velden werden de wedstrijden gespeeld, waarbij de teams van Plus Giel Smits in de vertrouwde shirts van Focus ’07 speelden. Plus Giel Smits deed met drie teams deel, waarvan twee teams een prijs wist te halen. In de recreatieve poule werd het B-team van Plus Giel Smits tweede, terwijl in de prestatieklasse een derde plaats werd behaald.
Laatst aangepast op donderdag 21 september 2017 19:47
Lees meer...
 
Actueel wedstrijdprogramma

Door een update van voetbal.nl worden de wijzigingen en uitslagen op dit moment helaas niet goed op de site weergegeven.
Er wordt gewerkt aan een oplossing voor dit probleem.

Houd voor het juiste programma de app Voetbal.nl in de gaten.
Hierop staan de juiste wedstrijden en tijdstippen vermeld.
Laatst aangepast op donderdag 14 september 2017 10:22
 
Focus´07 verliest het op strijd
en inzet tegen Faja Lobi/KDS

Hoewel de uitslag, 5-4 in het voordeel van Faja Lobi/KDS, doet vermoeden dat we met een spectaculaire spannende wedstrijd te maken hadden, was de realiteit anders. Focus’07 verloor namelijk dik verdiend tegen een veel feller en strijdbaarder tegenstander, die als men nauwkeuriger in de afronding was geweest Focus’07 nog meer doelpunten tegen had kunnen bezorgen!
Zaterdag speelt Focus '07 de derde en laatste wedstrijd tegen Candia '66. Wint Focus '07 van Candia '66, dan moet het afwachten wat Fajo Lobi KDS tegen DVSA doet. Spelen die gelijk dan gaat Focus ;07 verder. Bij andere uitslagen is Focus '07 uitgeschakeld.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Candia '66 - Focus '07

Laatst aangepast op donderdag 14 september 2017 20:53
Lees meer...
 


Overwinning met dubbele cijfers


De dames speelden zaterdag hun eerste thuiswedstrijd tegen Oranje Wit. Het leek op het eerste gezicht dat het Nederlands dameselftal op het veld stond bij Focus ’07. De dames van Oranje Wit helemaal in het oranje. Tijdens de wedstrijd bleek dat zij dat helemaal niet waren, want zij kwamen niet op de helft van Focus ’07. Het werd een eenzijdige wedstrijd, waarbij de keeper van Oranje Wit uitblonk. De dames van Focus ’07 kwamen niet verder dan een klinkende 10-0 overwinning, maar als de kansen beter benut waren, was de eindstand hoger geweest.
Laatst aangepast op donderdag 14 september 2017 20:56
Lees meer...
 


Zesde elftal toch beter dan Vriendenschaar 3


Hoewel Vriendenschaar 3 in de bekerwedstrijd tegen het zesde elftal van Focus ’07 op wonderbaarlijke wijze de leiding namen. De bal kwam op onbegrijpelijke wijze via de binnenkant van de paal in het doel en daar stond de keeper van Focus ’07 raar te kijken. Het hielp Vriendenschaar 3 niet aan de overwinning. Het zesde elftal ging een tandje hoger spelen en wist uiteindelijk de wedstrijd met 4-1 te winnen.
Laatst aangepast op donderdag 14 september 2017 20:55
Lees meer...
 
Spannende slotfase voor JO14-1

Het jongensteam onder de 14 jaar dacht een gemakkelijke middag te hebben in de bekerwedstrijd tegen VVZ ’91.

Zij wisten met 3-1 de leiding te nemen. Echter de tegenstander wilde alles uit de kast halen om langszij te komen.

Enkele minuten voor tijd slaagden zij er in op 3-2 te komen. Focus ’07 maakte daarna benauwde minuten mee, maar zij wisten uiteindelijk de 3-2 overwinning uit het vuur te slepen.
Laatst aangepast op donderdag 14 september 2017 20:54
Lees meer...
 
Zondag 10 september a.s. Plus voetbaltoernooi

Onze hoofdsponsor Plus Giel Smits heeft voor zondag 10 september a.s. 23 van zijn collega-Plussupermarkten uit het land uitgenodigd voor een groot voetbaltoernooi bij Focus '07.
Tussen 11.00 en 17.00 spelen de 24 teams verdeeld over prestatieve en recreatieve poules hun wedstrijden. 

Niet alleen voor Supermarkt Plus is dit mooi om met collega’s te voetballen, maar ook voor de voetballiefhebbers van Focus ’07 is dit een mooie gelegenheid om naar het sportpark te komen om de teams van de hoofdsponsor in actie te zien. Dus ga even kijken. Het belooft namelijk een gezellige dag te worden!

Laatst aangepast op zondag 10 september 2017 21:29
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 11
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow