header5.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
jo13-2 285_130118JO13-2 begint voorbereiding met een Bootcamp op de Meent.

JO13-2 is de voorbereiding van de 2e helft van het seizoen goed begonnen.
Het elftal reisde afgelopen zaterdag rond 10 uur per fiets af naar De Meent.
Onder leiding van Sean IJzermans en Patrick Hendriks werd er een bootcamp gedaan.
De zwaarte van de oefeningen werd langzaam opgebouwd.
Er werd namelijk nog door het mulle zand gerend en er werd afgesloten met een pittige tijgeroefening.
Moe maar voldaan fietste iedereen rond 12.30 uur weer huiswaarts.
Laatst aangepast op donderdag 18 januari 2018 22:48
Lees meer...
 
Winterschema van kracht

Update 15 januari 2018


Het winterschema (zie winterschema op de site) is nog steeds van kracht.

Wanneer de bespeelbaarheid van de natuurvelden weer beter is meld ik dat weer op de website.

Met vriendelijke groet,
Pieter Helmond
Accommodatie beheer
Laatst aangepast op donderdag 18 januari 2018 20:18
 
Focus ’07 verliest in mooi duel

Trainer Raymond Graanoogst liet in de oefenwedstrijd tegen een sterk Haaften 18 spelers opdraven om ze te testen voor de tweede helft van de competitie waarin men op zijn minst een periodetitel wil pakken. De trainer was tevreden over zijn spelers ondanks de kleine 2-3 nederlaag. Joey Hofmans zorgde voor de 1-1 stand, waarna Ayo Pater als debutant na een 1-3 achterstand voor de 2-3 eindstand zorgde.
Zaterdag speelt Focus ’07 weer een oefenwedstrijd dan tegen Sparta ’30 waar men een 2-1 nederlaag boekte, dus men heeft wat goed te maken.

Zaterdag 20 januari, 14.30 uur: Focus ’07 – Sparta ‘30
Dinsdag 23 januari, 20.00 uur: MVV ’58 – Focus ‘07
Zaterdag 27 januari`; start competitie met Focus ’07 tegen DESTO.

Laatst aangepast op donderdag 18 januari 2018 20:13
 


Er staat weer veel op stapel voor Focus ‘07


Voorzitter John Maassen toonde zich een tevreden vorzitter tijdens de nieuwjaarsreceptie. Hij somde in het begin van zijn speech de mooie resultaten landelijk met het langverwachte kampioenschap van Feijenoord, waarna hij overging naar de resultaten in zijn eigen vereniging Focus ’07. Hierin wist het eerste elftal het afgelopen jaar de 2e periodetitel binnen te halen en wist het jongensteam voor de eerste keer in de geschiedenis van de vereniging de districtsbeker te veroveren, waarover John blij mee was.
Lees meer...
 
Focus ’07 oefent zaterdag
tegen Haaften


Na een mooie trainingsstage in Nijmegen, gaat het eerste elftal o.l.v. trainer Raymond Graanoogst zich voorbereiden op het tweede gedeelte van de competitie. Zaterdag komt Haaften naar sportpark Parijsch.

Het oefenprogramma voor het eerste team ziet er als volgt uit:
Zaterdag 13 januari, 14.30 uur: Focus ’07 – Haaften
Zaterdag 20 januari, 14.30 uur: Focus ’07 – Sparta ‘30
Dinsdag 23 januari, 20.00 uur: MVV ’58 – Focus ‘07
Zaterdag 27 januari`; start competitie met Focus ’07 tegen DESTO.

Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 21:52
 


Leden genieten van gezellige nieuwjaarsreceptie


Zaterdag tussen 17 en 19 uur was de nieuwjaarsreceptie bij Focus ’07, die dit jaar erg druk werd bezocht. De oliebollen en appelflappen stonden op de tafels, zodat men even terug kon denken naar het achter ons liggende jaar. Een jaar waarin Focus ’07 haar 10-jarig jubileum vierde. Het komende jaar staat er weer van alles op het programma en belooft het weer vele hoogtepunten te kennen. In ieder geval heeft men al twee mooie toernooien achter de rug.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:24
Lees meer...
 


Meiden geven goed tegenstand aan de trainers/coaches


Een goede gewoonte is dat de nieuwjaarswedstrijd wordt gespeeld tussen een team van het eerste elftal en de trainers/coaches. Helaas was het eerste elftal op trainingskamp, zodat nu het meisjesteam onder 19 jaar werd uitgenodigd om het op te nemen tegen het team van trainers/coaches. De meisjes waren winterkampioen geworden in hun klasse en kregen de eer die wedstrijd te spelen.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:27
Lees meer...
 


Meiden bereiden zich voor


Het was voor het meisjesteam onder 19 jaar een eervolle uitnodiging om de nieuwjaarswedstrijd te spelen. Daarom bereiden zij zich goed voor en bouwden aan teambuilding door samen te genieten van iets lekkers en goed te drinken en samen aan de tafel te overleggen welke tactiek zij in de nieuwjaarswedstrijden zullen toepassen. Een goede voorbereiding voor dit team dus.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:26
Lees meer...
 
De prijzen werden verdeeld
bij de prijsuitreiking


Bij de prijsuitreiking waren de spelers die hujn best hebben gedaan te vinden om te horen en te kijken welke beker zij mee naar huis mochten nemen.

Zoals bekend werd voetbalschool Veghel winnaar van de eerste prijs, terwijl Victoria de tweede prijs in ontvangst nam van jeugdvoorzitter Jürgen Kok. De derde prijs ging naar Bennekom en de vierde beker ging naar Pucr Soccer.

De sportiviteitsprijs ging naar Kampong, terwijl de keeper van Victoria Tijmen da Costa de beste keeper werd en Jeremy van Haalen van Veghel tot beste speler werd bekroond.

Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 21:50
 
Voetbalschool Veghel
toont haar klasse


De finale van het toernooi voor JO10 ging tussen de voetbalschool Veghel en Victoria. Laatstgenoemde bood goed tegenstand en wist zelfs dicht van het doel van Veghel te komen. Toch was het uiteindelijk de voetbalschool die met enkele goede combinaties de wedstrijd op haar klasse wist te winnen. Zij wonnen met 2-0 en namen dus de eerste prijs mee naar huis.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:28
Lees meer...
 
Wedstrijdsecretariaat deed
weer veel goed werk


Complimenten waren er voor het wedstrijdsecretariaat dat weer prima werk leverde. Het hele wedstrijdprogramma werd precies op tijdschema afgewerkt.

Ook de uitslagen werden goed verwerkt, zodat in de middag bij de plaatsingswedstrijden alles keurig op papier stond.

Ook de finalisten werden even wat tijd gegund om even na de kruisfinale te rusten.

Zelfs een vastzittende auto in het gras werd dank zij de medewerking van de mensen van het wedstrijdsecretariaat geholpen aan een sleepkabel, zodat hij eruit getrokken kon worden.

Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 21:50
 


Focus ’07 derde in haar poule


Het jongensteam onder 10 jaar dat aan haar eigen toernooi deelnam deed het niet slecht in haar poule, temeer omdat uit deze poule de finalist tevoorschijn kwam. Mooie overwinningen behaalden de jongens op Nieuw Utrecht en de streekderby tegen BZS. Beide wedstrijden werden met 4-0 gewonnen. In de wedstrijd tegen Jonathan (zie foto’s) hielden de jongens lang stand, maar in de slotfase moesten ze toch zwichten doordat Jonathan toch de 0-1 wist te scoren.
Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 22:30
Lees meer...
 
Het bestuur van F0cus '07 wenst iedereen een gelukkig, gezond nieuwjaar toe. Maak er een mooi jaar van!

IMG-20180101-WA0005
Laatst aangepast op dinsdag 02 januari 2018 14:10
 
1Midwinterzaalvoetbaltoernooi
 
Op 27 en 28 december heeft al weer het zesde Internationale (deelnemers uit Hongarije en België) Mixed (voor het eerst deden meiden mee) Focus Mid Winterzaalvoetbal toernooi plaats gevonden in sporthal Parijsch. 
 
Meer dan 135 spelers hebben meegedaan aan een toernooi voor O19/17, O16/15, O13/12 en O11/10.
Het Midwintertoernooi is een toernooi voor de breedtesport waar gemixte teams van gelijke sterkte worden geformeerd, iedereen 6 wedstrijden speelt en geen scheidsrechters aanwezig zijn.

Dit toernooi was nooit mogelijk geweest zonder de coördinatoren Marcel Zwaak, Patrick Zuiderwijk en Mathijs Roddenhof. Daarnaast alle andere vrijwilligers (Patrick/Bas/Sean, Yacek/Johan/Jessica/Roely en Mart) bedankt voor het meehelpen! 

Drinken, mandarijnen en andere versnaperingen waren natuurlijk door Plus Giel Smit verzorgd!

Laatst aangepast op woensdag 10 januari 2018 21:49
Lees meer...
 
Volendam wint wintercup

BZS sportiefste ploeg


Het waren weer spannende wedstrijd op het terrein van Focus ’07 waar diverse teams van jongens onder 9 jaar een toernooitje speelde volgens het nieuwe spelsysteem van de KNVB op kleine veldjes. Focus ’07 had enkele bekende teams uitgenodigd en juist deze teams wilden hun naam laten horen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het eerste team van FC Volendam het toernooi won door in de finale Roda ’46 met 5-0 te verslaan. Het team van Focus ’07 deed het ook niet slecht. Zij speelden de strijd om de 3e en 4e plaats tegen ATC ’65. De wedstrijd eindigde gelijk, zodat penalties de beslissing moesten brengen. Na een lange serie won uiteindelijk ATC ’65 en moest Focus ’07 zich tevreden stellen mat een 4e plaats.
Laatst aangepast op vrijdag 29 december 2017 20:01
Lees meer...
 


Focus ’07 kon het niet redden in halve finale


Focus ’07 wist ver door te dringen in de strijd om de wintercup. Zij haalden de halve finale. Zij moesten het opnemen tegen niemand minder dan FC Volendam. Focus ’07 kan trots zijn dat zij het zo lang de 0-0 konden houden en zelfs enkele kansen kregen, maar na later bleek de beste keeper van het toernooi kon men de Volendam-keeper niet passeren. Ook de keeper van Focus ’07 hield de 0 lang vast, maar moest in de slotfase kapituleren. Focus ’07 verloor eervol met 0-2 van eerste divisionist FC Volendam.
Laatst aangepast op vrijdag 29 december 2017 19:58
Lees meer...
 


Wedstrijdsecretariaat deed het weer goed


Dank zij de hulp van vele vrijwilligers van Focus ’07 kon het toernooi om de wintercup als geslaagd genoemd worden. Het wedstrijdsecretariaat hield alles goed in handen en de wedstrijden werden op tijd gespeeld. De mensen achter de tafel wisten de scheidsrechters te motiveren om weer een wedstrijd te gaan leiden.

De toernooicommissie is trots op alle vrijwilligers en daarom is een dank gemeend van deze plaats.

Laatst aangepast op vrijdag 29 december 2017 20:02
 


Mooie derby tussen Focus ’07 en Vriendenschaar

Om de plaatsen 5 tot 8 speelde het tweede team van Focus ’07 tegen Vriendenschaar. Het werd een mooie derby met veel doelpunten. Focus ’07 wist zelfs met 4-2 de leiding te nemen. Vriendenschaar slaagde er in op gelijke hoogte te komen. Bij deze 4-4 eindstand moesten penalties de beslissing brengen. Die nam Focus ’07 het beste. Zij wonnen de penalties met 5-3.
Laatst aangepast op vrijdag 29 december 2017 20:00
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 16
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow