header1.jpg
facebook logo Wordt ook vriend
 van Focus '07

AFGELAST???


Klik hier om afgelastingen te zien.

PROGRAMMA

& UITSLAGEN

Klik hier voor het programma van de competitie en uitslagen

VACATURES

Klik hier voor vacatures
gedragscode 180

WORD LID

Klik hier voor meer informatie

AGENDA

Wat is er te doen?
Klik hier

KANTINEROOSTER


Wanneer heb je kantinedienst? 
Klik hier
OPROEP ALTIJD BEVESTIGEN!!!

CLUB TENUE

Info en Reglementen
 
Focus ’07 heeft aan
één doelpunt genoeg
voor drie punten


Focus ’07 heeft zijn tweede overwinning binnen. Zaterdag speelden zij de uitwedstrijd tegen Voorwaarts in Utrecht. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, waarbij Focus ’07 het enige doelpunt wist te scoren en dat was genoeg voor de drie punten.

Zaterdag gaan ze het opnemen tegen het onderaanstaande FC Driebergen. Ondanks dat Driebergen dus lager staat, wordt het toch oppassen voor Focus ’07 en zal er met volle inzet gespeeld moeten worden.

Zaterdag 28 oktober a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – FC Driebergen
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 


JO17-3 niet opgewassen tegen Vriendenschaar


Omdat er op de velden maar weinig aantrekkelijke wedstrijden waren vastgesteld, togen we deze keer naar het veld van Vriendenschaar om de Jongens onder 17-3 in actie te zien tegen Vriendenschaar JO17-5. De thuisploeg toonde zich duidelijk de besten en stuurden Focus ’07 met een 6-1 nederlaag richting sportpark Parijsch.
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 21:04
Lees meer...
 
Focus07 start samenwerking met verenigingen
op het gebied van Toernooien


Dit seizoen start Focus07 een pilot op het gebied van toernooien. Met diverse clubs word samengewerkt om elkaar te ondersteunen bij de uit en thuistoernooien. Hierin gaat het voornamelijk om kennisdeling en aanvulling van elkaars deelnemersveld. In onderstaand schema bieden we kant en klare UIT-Toernooien aan voor onze eigen teams.
U bent als Focus07 Team automatisch ingeschreven voor de thuistoernooien. Voor de uittoernooien kunt u een keuze maken uit onderstaande schema. U mag natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar toernooien, daarin bent u zelf verantwoordelijk.
Laatst aangepast op donderdag 19 oktober 2017 15:21
Lees meer...
 
Focus ’07 eindigt
met negen man


Het eerste elftal van Focus ’07 heeft geen goede herinneringen overgehouden aan de wedstrijd tegen nummer twee Lopik. Hoewel er goed partij werd gegeven, moest Focus ;07 buigen via een 3-1 nederlaag, maar wat het ergste is. Focus ’07 zag door de vreemde beslissingen twee van haar spelers met rood vertrekken en ook de trainer Raymond Graanoogst kreeg rood, waarmee hij het niet eens was. Tegen deze beslissingen kon het toen op dat moment goed spelende Focus ’07 niet op en moest toezien dat de wedstrijd verloren werd.

Zaterdag gaan zij naar het wisselend spelende Voorwaarts, een nieuwkomer, en dan moet men proberen toch de noodzakelijke winstpunten binnen te halen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Voorwaarts - Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 26 oktober 2017 20:57
Lees meer...
 
Bedankt!!IMG-20171015-WA00051681

Beste voetballers, beste trainers en een ieder die met deze club verbonden is,

Zoals velen van jullie weten staat ons leven sinds maart behoorlijk op zijn kop. 2 Maart 2017 is gebleken dat mijn moeder ongeneeslijk ziek is. Daarom ga ik in 2018 de Alpe d'Huzes fietsen in de strijd tegen kanker. Omdat het verplicht is, naast het inschrijfgeld, een groot sponsorbedrag ad €2.500,- mee te nemen, heb ik gevraagd of er via Focus'07 ook iets mogelijk was. Gisteren is daar gestart met een inzamelingsactie. Deze actie heeft dit weekend alleen al €380,50 opgebracht!!  Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor dit geweldige bedrag!! Elke euro telt voor het KWF! Alles is overgemaakt naar mijn donatiesite.
Laatst aangepast op maandag 16 oktober 2017 10:17
Lees meer...
 


Volle bak voor JTVC-cursus bij Focus ‘07


In de kantine van Focus ’07 startte de cursus JVTC (Jeugdvoetbal Trainer/Coach) met veel jeugdtrainers van de vereniging zelf. Er was geen plekje meer vrij bij deze eerste avond.

De gehele cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten, die door de deelnemers allemaal bezocht moeten worden wil men het certificaat bemachtigen. De cursussen zijn verdeeld over de maanden oktober tot december en worden gegeven door de KNVB Docent Vrijwilligersopleidingen John Kaersenhout.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:11
Lees meer...
 
Parkeren bij het complex

Beste ouders,

We hebben met de aanleg van de extra parkeerplaatsen bij de hoofdingang extra parkeerruimte gekregen.
Wij willen iedereen daarom vriendelijk verzoeken de auto zoveel mogelijk daar te parkeren wanneer jullie de kinderen van de training ophalen.
Nu wordt er ook regelmatig geparkeerd op de doodlopende (30km-)weg langs de velden 3 en 4.
Dit zorgt soms voor gevaarlijke en onoverzichtelijke verkeerssituaties voor kinderen die daar naar het voetbal fietsen en voor de bewoners van de nieuwe woonwijk.
Dit willen we als vereniging graag voorkomen en wij willen jullie medewerking daarbij vragen.

Alvast hartelijke bedankt namens het bestuur
Laatst aangepast op woensdag 11 oktober 2017 08:22
 
GCAWe zijn gestart met de grote clubactie. De loterij waar je hele mooie prijzen kunt winnen en waarvan 80% van ieder verkocht lot naar de club gaat.

Deze week hoor je van je trainer/ leider meer over deze actie. 

Wij wensen iedereen een goede lotenverkoop toe.

Mark van den Hurk en Martin Houvast.
Laatst aangepast op maandag 09 oktober 2017 15:37
 


Eerste winst is binnen


Focus ’07 heeft zaterdag hard moeten werken tegen het eveneens puntloze Kockengen om de winst binnen te halen. Zij bouwden wel bij rust een 2-0 voorsprong op, maar na rust kwam Kockengen goed terug door 2-1 te scoren. Focus ’07 hield het hoofd koel en kon bij 3-1 eindelijk juichen voor de eerste winst.

Zaterdag moeten zij het opnemen tegen het op de tweede plaats staande Lopik en dit zal een zware klus worden.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Lopik – Focus ‘07
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:17
Lees meer...
 


Nieuw meubilair in kantine


Leden van de club van 100 zijn druk bezig om de kantine van Focus ’07 gezelliger te maken. Het meubilair is al vernieuwd. Nu zijn er voor de ramen achterin mooie loungebanken geplaatst en een mini tribune om bij nat weer te gaan zitten kijken naar de wedstrijd.

Zaterdagmiddag 28 oktober presenteert de Club van 100 zich om de nieuw ingerichte kantine aan het bestuur aan te bieden. Het is daarom raadzaam om tijdens de rust daarbij aanwezig te zijn, want dan gaat het officiële moment gebeuren.

Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:17
 


Voetbalplezier bij 7x7


Al enkele weken kunnen de ouders kennismaken met de nieuwe spelwijze van de jongens onder 8 jaar met 7 x 7. Zaterdag speelde de jeugd van Focus ’07 tegen Vriendenschaar. De blauwzwarten bleken wat sterker te zijn dan Focus ’07. Toch was het een genot om de jeugd te zien strijden om het doel te vinden en natuurlijk de aanmoedigingen van de ouders te zien.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:16
Lees meer...
 
Debuteren van JO12-1
gaat goed


De ploeg van Mimoen, die nu de strijd aangaat bij JO12 en dan over het gehele veld doen het goed.

Zij debuteren en dan met winstpartijen.

Dat belooft wat voor de toekomst.

Zaterdag kreeg het bezoekende Victoria geen kans tegen het goed spelende Focus ’07, dat met 4-1 wist te zegevieren.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:14
Lees meer...
 
JO13-1 maken er een
spannende wedstrijd van


Het eerste team van JO13 speelde een sterke Lekstreekderby tegen Brederodes.

Beide ploegen werkten hard om de winstpunten binnen te halen.

Er werd om en om gescoord. De jongens van Focus ’07 wisten vaker het doel te vinden en wonnen verdiend met 4-2 van Brederodes.
Laatst aangepast op donderdag 12 oktober 2017 22:15
Lees meer...
 
Verhoging boete niet nakomen verplichting vrijwilligerstaken

Tijdens de bestuursvergadering d.d. 19 september 2017 heeft het bestuur besloten de boete op het niet nakomen van de verplichting vrijwilligerstaken met ingang van 1 oktober 2017 te verhogen naar 100 euro per niet nagekomen vrijwilligerstaak.

Geen enkele amateur-sportvereniging kan tegenwoordig nog bestaan zonder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Als vereniging hechten wij er daarom waarde aan dat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt om de vereniging zo goed mogelijk te laten draaien. Alleen samen kunnen we zorg dragen voor een optimale bezetting van de uitvoering van verschillende functies, taken en activiteiten binnen onze vereniging.
Laatst aangepast op donderdag 05 oktober 2017 08:35
Lees meer...
 


Voetbalacademie van start bij Focus ‘07


Zondagochtend ging bij Focus ’07 de voetbalacademie van start en de opmomst was buiten verwachting van de organisatoren. Men had op 20 deelnemers gerekend. Het werden 35 deeelnemers die variëren van de leeftijd 8 tot 15 jaar. De Voetbalacademie is een samenwerking tussen Focus ’07 en All Sports Academyt! All Sports Academy geeft technisch advies aan diverse clubs uit de regio o.l.v. René van der Kooij (USV Hercules) die nauw samenwerkt met Paul Voois (FC Utrecht). Deze trainingen zijn kwalitatief dan ook een meerwaarde voor iedere speler.
Laatst aangepast op donderdag 05 oktober 2017 21:42
Lees meer...
 
JO14-2 te hoog ingedeeld

Het tweede jongensteam onder 14 jaar lijkt gezien de uitslag van de wedstrijd tegen Brederodes JO14-2 te hoog ingedeeld. Zij waren kansloos tegen dit team en moesten toezien dat zij een 1-12 nederlaag moesten incasseren.

Gelukkig werd de eer gered.
Laatst aangepast op donderdag 05 oktober 2017 21:42
Lees meer...
 
Focus '07 start met Regiotoernooi O23 team

Binnen de TC was er de vraag hoe we de doorstroming naar ons 1ste team konden verbeteren.
We hebben binnen Focus veel goede voetballers lopen alleen lukt het nog niet goed om ze te laten instromen bij de 1ste en 2de selectie.
Om  de stap wat kleiner te maken hebben we ons als Focus 07 ingeschreven in een Regiotoernooi O23 Competitie.
Laatst aangepast op maandag 02 oktober 2017 13:45
Lees meer...
 
Focus ’07 laat
grote kans liggen


Het eerste elftal speelde de tweede wedstrijd van de competitie tegen een oude bekende Benschop en had eigenlijk voor rust de leiding moeten nemen, maar liet een grote kans liggen, zodat het bij rust 1-1 bleef. Benschop scoorde na rust tweemaal en dat betekende voor Focus ’07 opnieuw weer een nederlaag.

Zaterdag spelen de twee ploegen die onderaan staan om de eerste drie punten, want ook het bezoekende Kockengen heeft nog geen winst geboekt. Focus ’07 is aan zijn stand verplicht te winnen.

Zaterdag a.s., 14.30 uur: Focus ’07 – Kockengen
Laatst aangepast op donderdag 05 oktober 2017 21:36
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 11
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow